Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Piektdiena, 25. oktobris
Beāte, Beatrise

Šogad pie stūres reibumā notverti 129 velosipēdisti

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Runcis
R
Vai tad neviens nepamanija sniega velosipedu tukstosus uz celiem?
Japiņš
J
patiesiibaa virsrakstu vajadzeeja formuleet šaadi : Šogad pie ragiem reibumaa notverti 129 velosipeedisti , jo stuutres vellapeedaam nav
beta
b
Vai varētu sīkāku statistiku, kur tieši un cik noķerti dzērājvelosipēdisti Rīgā vai citur? Interesanti, kā notiek pārbaude? Tiek aizrakstīta vēstule vainīgajam, vai jums pieder velosipēds... ? :) Un statistiku par sodiem pa iepriekšējiem gadiem, lūdzu!
ha
h
Ziema temperatūra -24 gŗadi , ceļš Ludza - Rēzekne piedzēries velosipēdists ar 2.5 promilēm ... fantāzija zēniem ""darbojas""
skatītājs
s
vai varētu kaut kur redzet kaut vienu fotogrāfiju no "dzērušo velosipēdistu galerijas", man lūdzu no februāra mēneša.... kā jau te iepriekš mineja....vai tik tas velosipēds visai galerijai no vienas ekipāžas nebūs viens un tas pats.....
Clash
C
Vienkārši auto bieži vien gluži nejauši kļūst par velosipēdu un sods attiecīgi mazāks.
nu ja
n
kur problēma Administratīvo pārkāpumu kodeksā vienādot sodus visiem satiksmes dalībniekiem, neatkarīgi, pajūgs vai velosipēds, vai mašīna. Uzreiz pazudīs dzērušie velosipēdisti, varu saderēt uz zivtiņa iq.
nu ja
n
-pašlaik policija juridiski nav konstatējusi nevienu gadījumu- juridiski braukt ar velosipédu mīnus 20C protams var, jautājums, vai tas praktiski ir iespējams. Kaut kā februāra aukstajās dienās nemanīju daudz velosipēdistu, izņēmums bija pāris velokurjeri Rīgā. Bet arī tas bija siltākajās dienās. man patīk šī korumpētā iestāde, galvenais, lai «juridiski« viss kārtībā.
alias
a
Iespējams, ka tā arī ir. Pa dienu varbūt vienu pustrako uz velosipēda var ieraudzīt. No kurienes tik daudz džerājvelosipēdistu ziemas mēnešos?
we
w
Katraa Celju policijas automashiinas bagazhniekaa velosipēdu.... Izsniedzams preksh fotosesijas par atseviskju samaksu :D

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas