Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Speciālisti žurnālistiem pārmet noziedznieku heroizāciju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Bolodja
B
Mamikin laiks beigt muldēt un aizvērt korobočku.
Barboss
B
Eksperti pareizu domu izteikuši - nu nav katra slepkavnieka dzīvesstāsts mums jāizklāsta, jāizskaidro kā viņš gatavojies, kur un ko pircis, kur nazi trinis vai stroķi eļļojis. Tas tiešām var novest pie kāda psihopāta pakaļdarinājumiem. Šis žurnālistu stils ir jāmaina, šādus notikumus atspoguļojot vairāk no cietušo puses, bet distancēti, lai cietušo puses radiniekus netraumētu vai lieki netraucētu. Šādi incidenti un to pareizs izklāsts prasa profesionalitāti, kuras diemžēl bieži nav pat vadošo Latvijas TV kanālu reportieriem....
zhurnaaliste
z
10 vinsh noshaava nevis 9.
XXX
X
Tieši tā!!! Cik tad mums šobrīd ir to rakstošo, kurus var saukt par žurnālistiem!!! Reportieri? Tādi zaļknābji ne vienmēr spēj pat notikumu adekvāti atstāstīt!!!
Artuurs>
A
Kāpēc jūs aborigenu nervozos, šizofreniskos r e p o r t i e r u s, kam pagaidām sākusi darboties tikai pasaules spilgtāko uzplaiksnījumu uztveršanas pirmā signālā sistēma, nosaucat par ž u r n ā l i s t i e m? Nevar būt žurnālists bez izglītošanās un attīstīta prāta, bez prasmes atlasīt, sistematizēt, sakārtot, vispārināt, secināt, prognozēt, izvēlēties, izskaidrot, pārveidot, atlasīt, ieteikt, uzmundrināt, atbalstīt, aicināt, uzslavēt, priecāties, svinēt...
mjaaa
m
Žurnālisti... Dzelteno mēdiju autors Lato Lapsa raksta: « tad jau drīzāk derētu kaut vai vecais labais Andris Šķēle. Bet viņam – vai kādam līdzīgam cilvēkam, kādu mūsu valstī ir nevis maz, bet briesmīgi maz, – vismaz būs skaidrs un stratēģisks ekonomiku patiesi saprotoša cilvēka, ne pažarnieka redzējums, ko darīt ar valsti». <a Iesaku izlasīt rakstu PIEZĪMES UZ ŠĶĒLES MĀKOŅU MALĀM <a h (otrais no augšas:) Tas parāda cik „patiesi saprotošs” patiesībā ir Šķēle un kādu līmenīti par saprašanu uzskata Lapsa.
Senais
S
Nav iespējams nākt pie tā kā nav. Tas vienkārši ir tirdzniecības reklāmas triks. Der atcerēties cik iekārojams kļuva , uz pārējo , daudz smalkāko pieejamo augļu fona, vienkāršs ābols, kad to aizliedza.
zvirbulēns
z
Neticami, vai nākuši beidzot pie prāta ???
Senais
S
Būtībā nav ko parmest tirgotājam, šajā gadījumā ziņu un komentāru piegādātājam, pieprasījuma apmierināšanu. Acīm redzot pūļa slēptā sadisma sindroms saglabājies kopš cilvēces pastāvēšanas tik vien kā mainoties formai, pie nemainīgas būtības. Agrāk ļaudis bija spiesti doties uz eksekūcijas vietu paraudzīties , tagad var to pašu saņemt zvilnot ērtā pozā uz mīkstiem spilveniem. Un protams, ka nav tā "smeķe", ja nenoosauc vārdu, un neparāda bildīti. Sevišķi video, kur iepriekš intriģējoši, liekot vēdergalam iekņudēties, brīdina par briesmīgiem skatiem. Spēlfilmās nebrīdina, tomēr tas nav tas, tur asiņu vietā kečups un visi to zin.
@
@
Heroizācija notiek jau te, kad zādzību par aizdzīšanu nodēvē.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas