Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Spriedīs, vai Elektronisko mediju likumu nodot atpakaļ Saeimai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Sandra
S
Un kas tur vel butu ko apspriest? Kaa valsti vispar var pastavet situacija, kad ar likumu janosaka valsts valodas lietosanas procents? Sadas situacijas bezmugurkaulainie lemeeji man vienmer atgadina Sutkas telu no filmas Purva bridejs - ka tikai pec iespejas pazemigak ietupties celgalos, varbut kas atleks.
Voldiņa Vienotības reklām
V
Nu ko Jūs vienotībēni vēl gribiet no manis?Vai tad ar manu -Voldiņa DUMNĪCAS reklāmu JL nepietiks? Vienotības triumfs, 18.06.2010 10:12 Katrā no pilsētām diskusiju vada kāds no sabiedrībā pazīstamiem moderatoriem - Gundars Rēders, Valdis Melderis, Kārlis Streips un Ēriks Niedra. _ Tas ir Vienotības triumfs! Prezis sponsorē Vienotības kampaņu, jo visi "moderatori" Vienotībai pietuvinātās personas!!! Vienotība ir nevainīga,tikla un bikla! Voldiņa Vienotības reklāma 10:18 Diskusiju moderē Aidis Tomsons. Redz pat Tomsoniņš arī! Nu visi vienotībēni ! Kas tā par neatkarīgu diskusiju
alter ego
a
Ja Zatlers to nodos atpakaļ Saeimā, tad pilnīgi un galīgi pierādīs, ka ir tautas nodevējs.
Dīzels
D
ir uz pults poga ar kuru var izvēlēties valodu. lai nesūktās bet sāk tulkot latviski.
Dīzels
D
Vaig nevis uzlikt kvotu , bet visu 100% dublēt latviski. Ir taču pārgājuši uz ciparu TV kāda tur problēma katrs var izvēlēties kādā valodā skatās raidījumu, filmas. Šeit valsts valoda ir latviešu , tas ir ar likumu pateikt . Leišos visu rāda Lietuviski , un neviens pat neiedomājās kad ir jāceļ brēka.To jau LNT iedibināja , redz tur ir kas nesaaproot pa latviski. Tad tagad ir poga ar kuru var izvēlēties valodu. Tad jau sanāk kad tiek diskriminēta latviešu valoda, ja spiež skatīties krieviski.
dzeris
d
Var jau saprast arī komercTV - nebūs raidījumi krievu val., vienkārši skatīsies Krievijas TV, un nacionāslie mēdiji zaudēs ienākumus un panīks. Un tas par to seks. minoritāšu diskriminācijas aizlieguma izslēgšanu Latviju vispār padara smieklīgu, kārtējo reizi, lai celtu LPP reitingu homofobu vidū.
.
.
kā vispār ir iespējams spriest par to, kādā valodā latvijā jāraida.... nespēju līdzīgu situāciju iedomāties nevienā eiropas savienības valstī.
Jāiet uz R nevis A!!!
J
Kukule gadījumā nebija diezgan oranža vai zili violeta? Cerams, ka tas netraucēs izdiskutēt pareizo ceļu, ko iet, t.i. izbegt (vai vismaz krietni samazināt) vienreiz to debīlo krievu seriālu un autistiem domāto smieklu šovu pārpludināšanu LNT un TV3 kanālos. Krieviem ir TV5 un TV3+, ja vēl šie pa 20 gadiem nav iemanījušies apgūt valsts valodu, kas kā zināms un arī noteikts LR Satversmē, ir latviešu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas