Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 14. oktobris
Minna, Vilhelmīne

Sprūdžs negrib sēdēt blakus cilvēkam, kam ierobežotas iespējas pildīt mēra pienākumus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Elīna
E
Edmund! Kādēļ uzvedies kā kaprīza meitene. Visu cieņu A.Lembergam, kas kā politiķis, nenoliedzami daudz padarījis Ventspils pilsētas labā. Cits jautājums par šiem kriminālprocesiem. Lai ar to tiek galā tiesībsargājošās iestādes. Tev jāsprot, ka pašvaldību lietās esi galīgais nejēga. Varbūt laika gaitā kaut ko sakarīgu iemācīsies, bet šobrīd ar savu uzvedību nedari godu valstij un Valdībai. Uzvedībā pamācies no Dombrovska, vai labāk eji projām no šī amata.
mon
m
Pumpainais klauns - raksti atlūgumu Dombrovskim.. Ko mokies - sēdēšu - nesēdēšu. Kur tētis liks tur sēdēsi.
Reksis
R
...es arī negribētu tev blakus sēdēt!!!
Latvietis kas vèl redz
L
Lembergs jūt ka svilst un tādēļ netaupa naudu pirktajam melnajam PRam pret vienu cilvēku kuram netrūkst drosmes pateikt ko daudzi domā. Kaut vairāk mums būtu tādu, kuri nav Lemberga stipendiāti un kuriem naudas vikšķi nav mutes aizbāzuši. Edmund- turies un nesalūzti, daudzi jau ir samalti oligarhu mēdiju un darījumu mašinērijā!
Gatis
G
liecies nu mierā,Lembergs ir sevi pierādījis darbā,daudzu gadu garumā,tas redzams katram Ventspils apmeklētājam,Sprūdžam vēl jāmācās,domāju,tas nav savienojams ar ministra posteni,tas ir pat smieklīgi-vidusskolnieks,viltībnieks nodokļu maksāšanā un ministrs.
  • 0
  • 0
tauta arī domā
t
Vairumā gadījumu lielās pilsētas pārstāv vecie komjaunieši vai pat komunisti. Pilnīgi saprotams kāpēc nepatīk Sprūdža aktivitātes. Ja Sprūdžs nelocīsies un turpinās domāt par valsti tauta būs viņa pusē! Lai turas!
Janka
J
tikai nerunā par tautu,lielākā daļa cilvēku redz,nu nevar viņš pavilkt ministriju,labāk vispār neko nebūtu lieku muldējis un nekā nedarījis,tad varbūt pēc gadiem tur arī kaut ko arī saprastu no pašvaldību darba.pagaidām viņš ir 0,vai pat kaitīgs valsts tautsaimniecībai.
  • 1
  • 0
lasītāja
l
Neesmu nekāda Lemberga fane, bet nu es, piemēram, Sprūdžam gribētu sēdēt līdzās vēl mazāk kā Lembergam. Lembergs vismaz ir izcila parādība, lai gan diemžēl ne pozitīvā nozīmē. Bet Sprūdžs ir netīšām uzlekusi viduvējība, turklāt ar kautrību neizceļas - pasaktieties varam mājas lapā - 3 - 4 Sprūdža bildes jau sākumlapā - drusku jau atgādina personības kultu (tikai trūkst kārtīgas personības, diemzēl)
Jūsu komentārā sajūsmini šis -
J
''Lembergs vismaz ir izcila parādība, lai gan diemžēl ne pozitīvā nozīmē'' Kāds, ņemot kā paraugu Jūsu teikto, iespējams, varētu turpināt - ''tas banku aplaupītājs vismaz ir izcila parādība, bet diemžēl ne pozitīvā nozīmē''
  • 3
  • 1
vo,vo
v
jā, jā komunists komunistu saož pa gabalu,Daudzi jo daudzi droši vien sēdējuši viņam blakus un tagad mauj!
Jūs domājat, ka bijušais LPSR minis
J
arī šim kādreiz sēdējis blakus? Bet viņš tak nemauj, sēž pilnīgi kluss...
  • 1
  • 0
krokodils
k
Visu cienu Sprudza k-gam! Sen tam hutainam bija japarada vina vieta. Atbalstu gan deputatu skaita samazinasanu,gan aizliegumu apvienot amatus. Kucinski nav jauztver nopietni.jo vins ir izbijusais skelists.
!!??
!
...nevis, kam ierobežotas tiesības vadīt pašvaldību, bet gan noziedzniekam, kas uzspļauj visai sabiedrībai un Sprūdžam.
Paldies Dievam -
P
šī klauna spļāvieni angļu tiesu nesasniedz!
  • 2
  • 1
vo,vo
v
Vai dieniņ ,jāprasa vai Lembergs ar viņu grib sēdēt pie viena galda?!
Biedra Lembergs,
B
bijušais LKP CK loceklis, labprāt sēdētu pie viena galda ar biedru Brigmani, bijušo Saldus rajona komunistu 1sekretāru. Arī ar biedru Kalbērziņu, Kirhenšteinu, Pugo un citiem biedriem biedrs Lembergs ar sajūsmu sēdētu pie viena galda.
  • 3
  • 3
Kaija
K
Ja ir tiesas lēmums ierobežot Lemberga darbību domē, ko mūsu valstī neviens nesaprot un nezina ka pildīt, tad Sprūdžs izsakās pilnīgi saprotami unb adekvāti. Pie tam vienīgais. Citiem Aivars svarīgāks par visa līmeņa tiesām un prokuratūrām. Tā ir tēma, par ko jāpadomā. Varbūt tāpēc visus vajag Aivaru?
anno
a
Malacis Sprūdžs! Nevis tāds teftelis kā Bērziņš, kas skrēja uz Ventspili, kad Puzes ķeizarelim Anglijā pakaļa sāka svilt un abi vecie LPSR nomenklaturščiki svinīgā ceremonijā blakus nolika vainagus.
ritdienis
r
Tas puišelis slikti izskatās-pumpains.Laikam par daudz strādā tautas labā.
bnf - cienitais
b
tad jau tev tas pumpas ir uz taa , kas starp kaajaam, ja jau esi sajutis izmainas sava domasanaa un uzvediibaa
  • 0
  • 0
lats
l
Sprūdža vienīgais veikums ir lāču kastrācija. tā pamaz ministram ar tik lielu padomnieku skaitu
Nu nav kauna tam Sprūdžam -
N
ārprāts, atteikties sēdēt blakus biedram Lembergam, cilvēkam, kurš reiz sekmīgi veda latviešu tautu uz pārticības saulē mirdzošajām komunisma tālēm! Ārprāts, kādā valstī mēs dzīvojam....
Yox
Y
Varbūt bija godīgs komunists, varbūt tikai karjeras komunists.. ........................................................................................................................ Nu asprātīgi bez gala - šis ''godīgais'' komunists okupantu uzdevumā bija arī Dieva un ticīgo aprējēju bandas priekšsēdis Ventspilī, kas sekmēja šī mēsla, kā karjeras komunista, izaugsmi - okupanti šo klaunu iecēla par Latvijas komunistiskās partijas Centrālās Komitejas locekli. Un šodien šis sarkanais kangars, bijušais Dieva aprējējs, pat ziedo baznīcas remontam, nu jau būdams pārkrāsojies neatkarīgās Latvijas ''karjeras patriots''. Salīdzināt šo mēslu ar Rubiku nav iespējams - Rubiks murgainās komunisma idejas nenodod, kā to izdarīja šis Puzes klauns, angļu tiesas ''mīlulis""....
  • 2
  • 1
Yox
Y
Varbūt bija godīgs komunists, varbūt tikai karjeras komunists - kā visi, izņemot Rubiku. Bet tikai muļķi nemaina savus uzskatus. Lembergs savus uzskatus ir mainījis. Un no smirdošas, putekļainas sādžas uztaisījis Ventspili par Eiropas izskata pilsētu - sakoptu, kultūras notikumiem bagātu, kur iedzīvotāju vairākums stāv par savu mēru un mācēs viņu aizstāvēt. Bet tādi Srūdži - nākuši un gājuši, dučiem...
  • 5
  • 3

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas