Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +7 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 14. oktobris
Minna, Vilhelmīne

Sprūdžs pie augstākās izglītības diploma cer tikt janvārī

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
nu gan
n
ko tas dod? ari cilveki ar ari augstako izglitibu musu valsti ir tik debili, pasi radzat kur mes esam..
edisons
e
Diploma pirkšana ir sena parādība. Arī latvijā ir cilvēku, kas pirkuši diplomus - Kandis (a'tlaists no darba Aizsardzības ministrijā), Janita (Rīgas domes darbonis, tagad notiesāts). Ir cilvēki, kas ieņem amatus bez augstākās izglītības (Sprudž, Šlesers, Kots), bija deputāts ar pamata izglītību. Tie arī ir cilvēki, kas kritizē Latvijas izglītību, jo labākā aizsardzība ir uzbrukums - nav kvalitāte, tamdēļ mācīšos Cīrihē.
tito
t
Vai gatavojies pirkt?
  • 1
  • 0
Domātājs
D
Nav viņam augstākās izglītības un ilgi vēl nebūs, jo viņs pat nav spējīgs pabeigt mūsu prestižās RTU ekonomikas fakultāti.Kaut kādu kursu ir mācījies, kura vairāk nav ! Absurds. Sprudžs ej uz kādu Latvijas augstskolu un sāc mācīties. Neaizņem ministra vietu, kur tev nav nekādas izglītības ne dotajā, ne citā sfērā.Ja tu nespēj pabeigt Latvijas augstskolu ar min atzīmi 4, tad tu vispār nekam neesi derīgs, tev nav nekādas sajēgas par ekonomikas jautajumiem.
Domātājs
D
Nav viņam augstākās izglītības un ilgi vēl nebūs, jo viņs pat nav spējīgs pabeigt mūsu prestižās RTU ekonomikas fakultāti.Kaut kādu kursu ir mācījies, kura vairāk nav ! Absurds. Sprudžs ej uz kādu Latvijas augstskolu un sāc mācīties. Neaizņem ministra vietu, kur tev nav nekādas izglītības ne dotajā, ne citā sfērā.Ja tu nespēj pabeigt Latvijas augstskolu ar min atzīmi 4, tad tu vispār nekam neesi derīgs, tev nav nekādas sajēgas par ekonomikas jautajumiem.
Ome
O
bet Gorbunovam savā laikā bija smuks uzvalks un frizūra... Nav brīnums, ka valstī nekas neattīstas, ja pēc omes kritērijiem liek ministrus
ivo
i
lai kāds arī nebūtu ministrs vai cits valstsvīrs, smuks uzvalks un frizūra viņam ir OBLIGĀTA prasība, nevis apkaunojums. Tikai lumpeņu sabiedrība pacieš tādus deputātus, kurus ieraugot, gribas piedāvāt viņam izmaksāt pirti un frizieri.
  • 1
  • 0
Disertācija
D
Līdz šim par "disertācijām" sauca darbus, ko rakstīja doktorantūrā, lai iegūtu doktora grādu. Bet šis kaktu augstskolā, knapi pabeidzis vidusskolu, jau uzreiz raksta disertāciju... Un, kā te partijas biedrs ķīlis vispār var pamatot kaut kādas izmaiņas augstākajā izglītībā, ja vienam no augstākiem pārvaldes amatiem - ministram augstāko izglītību nevajag.
NU
N
tu neesi daudz gudrāks. Disertācijas rakstīja krievu laikos. Doktori raksta promocijas darbus.
  • 1
  • 0
pik
p
NU savulaik Segliņš arī beidza studēt jau būdams ministrs. Cik nu gudrs, bet sakarīgs man likās. Man pēc padomlaikos cītīgi nomācītiem 3 gadiem par programmētāju un nepabeigtās augstākās izglītības, diemžēl tagad skaitās vienkārši vidusskolas izglītība. Nopietnā iestādē programmēju datu bāzes un nespīd man nekas vairāk par zemākā līmeņa speciālistu, kamēr neatnesīšot diplomu par kaut vai neklātienē pabeigtu pedagogu vai dajebko.
Vārds
V
Manuprāt gan tā nav. Viss pēc pieredzes un spējām.
  • 1
  • 0
Dauns
D
Veiksmi studentam - ministram!!!!!
Blūmentāls
B
Ko nu tas pumpainais puišelis gvelž. Education Mill sistēma, kuras ietvaros darbojas abas pieminētās "mācību iestādes" ir veikals. Neviens no jums tur neko neprasa, aizsūtiet kaut kādu no interneta nopumpētu gara darbu, samaksājiet naudu un saņemiet diplomu. Tas būs labi dizainēts ar visiem zieģeļiem un parakstiem. Vienīgais tad, kad to ieraudzīs zinoši cilvēki viņi pretīgi smīnēs. Bet taču ir Latvija.:))) Starp citu nebūs jābrīnās , ja šī pumpaiņa spiediena iespaidā iestādes un pašvaldības sāks pirkt atvērtā koda programmatūras, domāju, ka tas ir īstais iemesls kāpēc šis sprukstiņš ielīda politikā. Politika kā bizness.
Ivars
I
Gribetos zīnat ko pabeigusi īsta latviete Anna Potapova???
NU NU
N
Varbūt sāc ar sevi - ko esi beidzis, cik dižciltīgs esi???
  • 1
  • 0
neticēsim
n
Kennedija (ASV) koledža Šveicē, un programma akreditēta Velsā.. viņš kaut ko mierīgāku nevarēja safabricēt? man patika, ka viņš pēc videnes aizgāja uz MAĢISTRA (MBA) programmu bez Bakalaura. A man muļķei kādreiz visur augstskolās teica ka uz MBA es varu pieteikties tikai kā post-graduate, pēc-diploma (pēc-Bakalaura) studente. Attiecīgi bez Bakalaura, MBA nespīd. A Sprudžam MBA IEKĻĀVA Bakalaura iegīšanu? absurds.
IZLASI
I
pirms komentē, ja proti lasīt. Tur skaidri pateikts, ka bakalaura līmeni viņš ir beidzis un turpat turpina maģistru. Nepārzinu, cik augstu kotējas viņa skola, bet zemāk par mūsu LU jau nebūs, personīgi pazīstu cilvēkus, kas LU dabūjuši maģistru ekonomikā un zinu, kā tas izskatās - MAĢISTRI, kas nesasniedz laba vidusskolēna līmeni.
  • 1
  • 0
Juris
J
Ka jau Latvija! Saliduši valdība pēc protekcijas un comošanas vietejie analfabēti! ne par ko vairs nebrīnos!
L
L
Ministrs bez izglītības? Īstas Zatlera reformas.
tā tāda židu banda
t
kura diplomē avinus antonovus.........?????????
ministrija nopirks
m
a ko citu

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas