Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +9 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 14. oktobris
Minna, Vilhelmīne

Sprūdžu min kā VARAM vadītāja amata kandidātu, taču viņš nezina, cik Latvijā novadu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
bulciņa
b
Man kauns par Latviju. Vidusskolniekus pintiķus eksperimentatorus, nejēgas amatos. Padomājiet par cilvēkiem.
Hahahāa
H
Vidusskolnieki piemērotākie MINISTRU kandidāti!!!! "))"))"))
ho kus po kus
h
no kurienes viņš izlīda? zatlera pakaļas? Škeit viņiem tie paši modus operandi- pilnīgi nepazīstami jefiņi izvilkti no krūmiem un viola! Latvijas vadošie politiķi. Man liekas Ventspils Daudze tā arī pēkšni parādijās-Saeimas priekšsēdētāja amatā
vēlētājs
v
Te pat neiet runa par izglītības līmeni, jo 90 no 100 ar augstāko izglītību arī neatbildētu uz šo itkā elementāro jautājumu... Te ir runa par ZRP kā veidojumu, ja viņi publiski paziņo, ka viņiem ir reģionālās attīstības programma, par VARAM ministru virza savu kandidātu, kuram loģiski bija jāvada šīs programmas tapšana ZRP ietvaros, bet šis kandidāts nejēdz atbildēt pat uz pirmo pamata jautājumu...! Kā viņi īstenos savu novadu attīstības programmu, ja viņu virzītais ministrs nezin cik novadu ir Latvijā? Tad kas pie velna ir tajā programmā!!!??? Tā ir tā Zatlera piesauktā ''PROFESIONĀĻU'' valdība??? Kā viņiem nav kauna? Cilvēki taču nav bezsmadzeņu lopi, nu nevar šādi izturēties un māžoties, dariet taču vienreiz to ko pirms mēneša solījāt!
dievs žēliņ
d
to škeles radu muļķi
ārprāc!
ā
Mazizglītotais bakurētaini Skruč, kur tu lien?
Jonas
J
Ļaujiet taču puisis pabeigt skolu , un tad piedāvājiet amatus . Savādāk blamāža vien sanāk.
Hmm..
H
Sprūdžš ir palaidis garām, ka VARAM kompetencē ietilpst liela daļa no e-pārvaldes un e-lietu jautājumiem.. :) Ļoti labs potenciālais ministrijas vadītājs, ja pat nav pacenties paskatīties uz kurieni virzās / tiek virzīts...
who cares
w
Un kāpēc džekam būtu jāzina, cik Latvijā novadu?
jā, patiešām!
j
Lai taču ministrijas ierēdņi zina, viņam nekas nav jāzina. Viņam jānodrošina tikai "idejiskā tīrība", galvenais -jāuzklausa Zatlera norādījumi!
  • 1
  • 0
...
.
Un ne sliktāk tieslietu ministre - neievēlēta deputāte, vai tāda kāda attieksmes izrādīšana pret pilsoņiem no Zatlera puses?
....
.
Apbrīnojumi, tā ir ministrija, kas atbild par tādām lietam kā kodoldrošība Latvijā, darbību ķīmiskos negadījumos utt. Ja tāds gadījums iestātos - vai šis neizglītotais, pašpārliecinātais tipiņš kaut ko normālu pateikt varētu. Ierēdņiem, kam visiem augstākā izglītība, tas būs liels pārbaudījums, vāciešiem gan ir labs teiciens "Hochmut kommt vor dem Fall" - kad ierēdņi liks priekšā izvēles iespējas politiskos jautājumos nozarē, tad puisītis vēl saks raudāt, jo nesapratīs neko.
a ko ta nu?
a
Zatlers dara visu pilnīgi otrādi nekā solījis- pieprasa par ministriem likt NEKOMPETENTUS cilvēkus! Tādi, kuriem jūra līdz ceļiem, var sareformēt visādus brīnumus, par kuriem maksāsim diezgan dārgi. Dombrovskim nevajadzētu piekrist, jo viņš taču veido valdību. Lai šis puišelis pasēž Saeimā, drusku pamācās un tad sāk reformēt.
pamela
p
Zatlers nav jau Bērziņš,kurš ņem komandā gudrākus par sevi,Zatlers otrādi- pats STULBS,srī komanda tāda pati! Zatler,tu taču turpini un ar vēl lielāku nekaunību vecos niķus meklēt pakaļu attiecīgam beņķim,nevērtejot to,vai tās pakaļas AUGŠGALS būs derīgs attiecīgai nozarei. NOKĀP no prezidenta iesēdēt'\a beņķa kur komanda domāja tavā vietā un neuzurpē Saeimu un valdību ,kuriem itkā ir jārealizē tavas partijas stulbā programma.To zina gan studenti,gan uzņēmēji! ZATLER,TU ESI - VIENS!!!_ no 100-a!!!
zemnieks
z
Ne jau novadu skaita, vai valsts kopējās platības zināšana no galvas raksturo atbilstību amatam, bet gan spēja vadīt lērumu padoto un vadīt tos.
ano
a
Es stadu pretenziju pret jaunuzraduso "ano",kurs/kura/ darbojas ar manu seidonimu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas