Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +6 °C
Daļēji saulains
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Stabili. Kur?

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Jukums
J
Nezinu ko tieši autors ir domājis un tieši kādu attīstības modeli vēlas ieteikt. Bet viņam, protams, ir taisnība tajā ziņā, ka ir vajadzīgas tiešām radikālas reformas - pašos pamatos jamaina vispirms jau neloģisko, netaisnīgo un attīstību bremzējošo nodokļu sistēmu. Faktiski jau galvenās prasības ir attīstība un socialais taisnīgums. Pašreizējā sociāli-ekononomiskā politika neparedz ne vienu, ne arī otru. Tāpēc ir tikai logiski, ka cilvēki turpina un turpinās braukt prom. Jo vairāk tapēc, ka ir audzis arī piedavājumu skaits. Un kapēc šeit bezgalīgi mocīties, kāpēc ļaut lai novelk pēdējo ādu, ja var vismaz mēģināt izrauties no šī valsts (lasi - labējo partiju) uzturētā un postā ievedušā modeļa? Cilvēki aizbraucot faktiski pasaka: Turpiniet vien to pašu idiotisko kursu, bet tikai bez mums, slaukiet paši savas pakaļas, jo mēs vairs par vēdera tiesu to nedarīsim! Un pēckara Vācijas kā arī Japānas pieredzi tiešām derētu papētīt. Nez kāpēc neviens pats(!) to vēl nav darījis.
41
4
Ko tik drūmi biedr Toč? Kas tev pa vainu dzīvē- i pie LPP piezīdies, i tevi Centrāltirgū iekārtoja, tagad esi šlesera Dienā ticis. Protams visiem jau tā nevar paveikties, bet visi jau nav arī gatavi til lēti atdoties un tik unticīgi kalpot saimniekam...! Bravo toč! Lai dzīvo Dienas 2.lpp ar tavu negatīvismu par visu kas saistīts ar valdību un pozītīvismu par RD! Lai dzīvo tukšais Rīgas ''budžets''
viesis
v
Cilvēkiem, kuri ir veiksmīgi savā labā izmantojuši šos 20 neatkarības gadus, visbīstamākās ir krasas pārmaiņas. Tieši tāpēc viņi runā par "stabilu" attīstību. Krasu pārmaiņu un straujas valsts attīstības laikā viņi nevienam nebūs vajadzīgi, un, visdrīzāk, savas pozīcijas zaudēs, tāpēc esošajai elitei šāda attīstība nav vajadzīga. Nekā personīga, tikai bizness......
Hm
H
Kad Diena beigs sevi apkaunot, tiražējot šī klauna bezjēdzīgos pārspriedumus? Laikam jau nekad; kas maksā, tas pasūta klaunus.
Mhmm
M
kas maksā, tas pasūta klaunus. Teicami!! Precīzs sorosītisko mediju raksturojums
  • 2
  • 3
Punkts
P
Kad beidzot sorosītu/zatleristu "labie spēki" beigs šo perversā tiesiskuma celšanu?
  • 4
  • 4
J
"Vācijā radikālas attīstības laikā augsts IKP pieaugums stabili saglabājās divdesmit trīs gadus no vietas. Austrumāzijas valstīs tas ilgstoši ir bijis vēl lielāks. Lūk, paraugs"----- šajās valstīs točveidīgie demagogi jau sen būtu cēluši savas valsts labklājību kādās akmeņlauztuvēs, nevis spriedelētu par dzīvošanu šodien un to cik daudz tam nepieciešams.
Heh
H
Jāni , vajag ārstēties!Kur tekstā ir minēta Maskava,urlas,tanki ,kas braukā pa tavu galviņu?
Heh
H
Kur šeit ir ģeopolitika?Ja nu kāds nemāk lasīt , tad raksts ir par pasaules ekonomiku.Kapitālismā daudzas valstis,sabiedrības tiek nostādītas identiskā situācijā , kā Latvija , bet tikai dažas pieņem radikālus(kā pieminēts Toča rakstā) lēmumus.Identisku rakstu var uzrakstīt kāds žurnālists Rumānijā , kura atrodas identiskā situācijā un šeit nekāda sakara ar tankiem nav.Tagad marš pie ārsta!
  • 1
  • 3
Ansis
A
Ārstēties vajag tiem, kam pašvaki ar atmiņu vai saprašanu. Točs ir krievinātājs vismaz kopš '90. gadu vidus, ja ne kopš oktobrēna laikiem. Kādreiz neslēpts Jurkāna un Urbanoviča preses sulainis (šīs saites gan Dienā netiek afišētas), Točs ir latviski runājošs krievs, kurš par tādiem grib pārvērst citus latviešus. Točveidīgie parasti nerunā par tankiem, jo kamdēļ lieki traumēt tos, kam vienīgais drauds liekas stobrs degungalā. Točveidīgie tādus apseglo, lai tie grautu paši savu un savas valsts rīcībspēju un tankiem te vairs nebūtu, ko darīt.
  • 5
  • 3
Jānis
J
Slimniek, ja tu neko nezini par Latvijas ģeopolitisko situāciju, ar to vismaz nevajadzētu plātīties.
  • 4
  • 3
Jānis
J
Točs labi zina, ka nekāds Māršala plāns 2 90-ajos nebija iespējams, bet vienalga spēlē uz pazemojumu. Politiskajā valodā to sauc par populismu, un ieguvējs atrodas austrumos no mūsu valsts. Ar bāreņa kompleksu mēs neko nepanāksim! Pasaule ir nežēlīga un melīga, bet vienalga vienīgais ceļš, kuru vērts iet ir Maskavai pretējā virzienā.
ddt
d
Jā, Jāni, Tev ir vajadzīgs dakteris! Točs malacis, viens no retajiem, kas kārtīgi uzknābā zicpremjeriņu Trīcvaidziņu. Dombrovskis ir Latvijas nelaime un posts!
  • 5
  • 4

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas