Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Staķe: KNAB atzinums par oranžajiem skolu autobusiem ir pozitīvs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
KLM
K
Rietumu demokrātijās nekad spriedumu netaisa pēc likuma gara vai tautas morālā uzstādījuma, bet tikai un vienīgi pēc likuma burta. ..................................................... ............................................................ .................................... Protams, tādēļ oranžie tiesas spriedumu, taisītu pēc likuma burta, liekot šiem atmaksāt valsts kasē miļjonu, ignorē, atsaucoties uz likuma garu....
Abia
A
Arī tad par autobusiem, ja pārmaksāti miljoni, ja kāds oranžais ar autobusu iegādi veikli pamanījies papildināt partijas melno kasi!?
lūriķis
l
Nav jau svarīgi kādā krāsā autobuss,galvenais lai būtu uzzīmētas vārītas varde,sabraukti ezīši un pats galvenai kurmji:}
pilnīgs sviests
p
Nu līdz šim bija tā, ka nodarījums tika samērots ar likuma burtu, likuma burts samērots ar likuma garu, bet likuma gars ar cilvēku morālo imperatīvu. Rietumu demokrātijās nekad spriedumu netaisa pēc likuma gara vai tautas morālā uzstādījuma, bet tikai un vienīgi pēc likuma burta. (PSRS gan pamatā nodarbojās ar emocionālu likuma gara piemērošanu dažādos spriedumos un neviens nekad nebija pasargāts no tiesnešu demagoģijas un drošs par savu nevainību arī nebija neviens. Ceru, ka negribi iet komunistu pēdās un paralizēt jebkuru darbību, likuma burta vietā pasludinot likuma garu par noteicošo. Vai vēl trakāk- kā Krustiņsone, revolucionārajai sirdsapziņai ļaut notiesāt citus uz "nāvi".)) Centies vairot tautas tiesiskuma izpratni, ne nodarbojies ar demagoģiju. Cik atceros, Vienotība taču apliecina rietumu vērtības!
urmas
u
staķe ,tevī tikai pozitīva ir WR !
..
.
.. » Vienotības triumfam 10:13 LOĢISTIKA 10:07 25.May. izskatās ka Autotransporta direkcijā būs pašdarbības dramatiskais kolektīvs !Tas tik tiešām ir DRAMATISKI! _______________ JL un TB korumpanti kopā, būs tejaters.
[email protected]
h
Skolu autobusi ASV un Kanādā ir oranā ( tumši dzeltenā) krāsā. Vēl ilgi pirms radās "Tautas partija un arī pars Šķēle, bija zināms, ka cilvēka acs vislabāk uztver dzelteno krāsu. Skolas busi "iekš dzeltena" ir vislabāk saskatāmi un tātad arī drošāki. Vai jūs, aprobežotie cilvēki, kuri oranžo spēj saistīt tikai ar vienu blēdīgu partiju, vai jūs gribētu, ka jūsu bērni tiek vadāti melnos vai pelēkos autobusos?
Ūja
Ū
oranžie autobusi VIENMĒR atgādinās TP lielo kaunu par valsts izzagšanu, tie būs kā dadži acīs mums vienmēr.
Juhans
J
Uz vēlēšanām vekalos izņēmšot apelsīnus, lai TP nebūtu priekšrocību - kā nekā Rimčikā apgrozas daudzi protenciālie balsotiāji.
KLM
K
Bet varbūt ar finansēm tā pargrūtāk, lai apmaksātu labāku sētas vaukšķi? ................................................. ............................................................ .................... Lai cik tas smieklīgi, bet Jums taisnība - ir labāks, drukns, labi barots - visus aprej par kvaukšķiem! Un kas svarīgi - uzticams 7 treknu gadu sargs! Jums finanses pietiks, lai iegādātos....
dzeris - pilnīgs sviests
d
Ja nezini, šos likumus rakstījuši, pārsvarā, paši oranžie un pārējie, un tie sarakstīti tādā veidā, ka tos var traktēt dažādi, pēc vajadzības. Un vēl pastāv tāda lieta, kā likuma burts un likuma gars.
pilnīgs sviests
p
Stulbeņus un plānprātīņus meklē starp savējiem! ;) Paskat, te arī spilgtākais zilītis dzeris jau komentē! Izcili saprātīgi. Kaut arī esot ievērots likums, viss tomēr esot pavisam savādāk... :))))) Tātad neesot ievērots likums? Jeb arī viss tomēr savādāk? Zilītis dzeris vnk nav salāpījies... :)))
NPPIP Viesturs
N
Ļoti līdzinās delfa komentāru līmenim. Neteiktu, ka šis portāls ir pats intelektuālakais, bet šitādas muļķības nemuldi! Lasot komentārus, skatos, ka liela daļa ir daltoniķu, lai vabūt kaut nedaudz liktu jums pārodmāt, kāda krāsa bija prasībās, iejiet: 1) raplm mājas lapā; 2) apskatiet konkursa nolikumu; 3) kur ir prasības pēc krāsu toņiem. 4) atrodiet tos toņus. 5) salīdziniet ar tp simbolu. Es atceros, ka bija viens tāds tonis, kas bija līdzīgs oranžam, lielākoties mēs varam runāt par ikarusa krāsu.kas nebija dzeltena, bet smulšu krāsas. Tāds tonis tur arī atrodams.
statistika
s
Uz šo brīdi par šo rakstu mīnusiņi ir 8, plusini ir trīs. Zināms, ka ne katrs novērtē rakstu vai saliek zaigznītes pie komentāriem. Ko nozīmē šie mīnusiņi? - sabiedrība nevēlas atuobusus skolām, lai kaut vai ar kājām, bet autobusus nē. Tāpēc labi vien ir, ka ir politiķi, jo šādus lēmumus nevar uzticēt sabiedrībai. Ja sabiedrībai nodotu nodokļu jautājumu, tā vispār ateiktos no nodokļiem. Tas pierāda vidējā latvieša stulbumu. Es esmu par autobusiem - drošiem un labiem, neatkarīgi no krāsas, jo tas nozīemē pagriezienu reģionos.
Smieklīgi
S
Interesanti par....dzeris 08:57 ........ Jēlajiem laikam neizdodās saaģitēt būt par s...... suni kādu citu, puslīdz saprātīgāku "indivīdu"! Bet varbūt ar finansēm tā pagrūtāk, lai apmaksātu labāku sētas vaukšķi?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas