Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +12 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 16. oktobris
Daiga, Dinija, Dinārs

Statoil: akcīzes nodokļa palielinājums jākompensē ar atvieglojumiem autovadītājiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Kaspars Bergmanis
K
Te nu Statoilam ir jāpiekrīt. Latvijā atšīrībā no Lietuvas, Polijas , Igaunijas ir jamaksā ceļa nodoklis, kurš ik gaddu paliek lielāks. Savukārt ceļu kvalitāte un apsaimniekošana ir zem katras kritikas. Mūsu ceļu sliktais stāvoklis ir tāpēc, ka būvnieki vadas pēc PSRS GOST standarta, kurš pieļauj bitumena sastāvā lietot smilti. Līdz ar to arī ceļi brūk un kūst. Man katru gadu piekares remonts pateicoties mūsu ceļiem izmaksā ap Ls800 ! Kurš man to kompensēs- neviens ! Ir vēl jāpalielina nodoklis, lai tie, kuri vēl aiz''kerušies spētu aizmukt uz Angliju.
ninja
n
Statoils vismaz varētu sākt tirgot kvalitatīvu degvielu,nevis kā tagat -žļurgu no kuras sprauslas iziet no ierindas ,it sevišķi jauniem auto..
vasja
v
Vai būs vismaz viens jauns benzīntanks, kas tirgos degvielu par zemākām cenām? Mēs visi ļoooti uz Tevi ceram. :)))))
anonīmais šakālis
a
Kā pierāda statoil, kad runā nauda, pieklājība klusē.
vasja
v
Uzvedies pieklājīgāk! Tad jau Tev ir laba biznesa niša - DUSu ķēde ar nosaukumu "Šakāļi". Uz priekšu! Varēsi tirgot lētāk (tāpat kā Igaunijā) un nevarēsi no picējiem atkauties.
Taradaikins
T
virsraksts daudzsološi labs , piedziit no valsts kompensaaciju autovadiitaajam pat katru nobraukto kilometru pa suudiigajiem valsts uzatureetajiem ceļiem ( bezceļiem) , katrs autoiipašnieks autoo uztureešanai paredzeetajaa tehniskajaa kaartiibaa kaadu to prasa CSDD , ik gadu izteree ieveerojami lielaaku summu nekaa leitis vai igaunis braucot pa savieim valsts uztureetajiem ceļiem ....
vasja
v
Vilks: "apceļo Latviju internetā... "... :) Nav ko braukāt. :)
vasja
v
Boikots statoil! ----------- Pri čem Statoils? Varbūt ka viņi varētu nolaist vienu santīmu no cenas un tas arī viss... NODOKĻI veido vairāk nekā pusi no bendžas cenas.
Tā lūk
T
...akcīzes nodokļa palielinājums jākompensē ar... degvielas cenas pazemināšanu Statoil DUSās.
blast-master
b
Amorālākas politpartijas attieksmē pret tautu LR nav bijis. JēLīši un jenoti pelnījuši, lai Lembergs tos iedzītu opozīcijā. Kurš tic, ka Lembe premejrētu tikpat stulbi?!
Dace
D
Esmu autoīpašniece un vadītāja, ilggadēja Statoil kliente. Esmu max ierobežojusi savu izbraucienus ar auto. Kur vien varu vai nu eju ar kājām vai atsakos apmeklēt vispār, ja ir tālu. Braucu absolūtas nepieciešamības gadījumā. Kādreiz ar vīru šad un tad svētdīenās kaut kur izskrējām ārpus pilsētas - pastaigāties, paēdām pusdienas, tagad jau ilgāku laiku nekur nebraucam. skumstu pēc tādiem izbraucieniem, bet nevaram atļauties. Pat elektrisko tējkannu esam nomainījuši, kafijijai ūdeni vāram uz gāzes plīts utt. neesam maznodrošinātie, bet ļooti grūti. praktiski neeeko nevar atļauties. Tā ir ļoti daudziem. Nezinu, kur valsts var ņemt naudu, ja nekas neapgrozās.
gājējs
g
nuko, brauksim uz Lietuvu pildīt degvielu. pa ceļam varēsim paņemt Laimas šokolādi, kura Lietuvā ir lētāka kā Latvijā un vēl iepirkties citas pārtikas preces.
Inga
I
Nevis autovadītājiem, bet autoīpašniekiem.
Dens Brauns
D
ES prasības - akcīze bezsvina benzīnam minimums 359 eiro par 1000 litriem Latvijā jau tagad ir 384 eiro. Akcīze dīzelim minimums 330 eiro par 1000 litriem. Latvijā jau tagad ir 333 eiro. Abiem degvielas veidiem jau sen ir augstāks nodoklis nekā Eiropā noteikts. //// Plus akcīzei mums vēl jāmaksā viens no lielākajiem PVN visā Eiropas Savienībā - 22%. Valsts alkatība kļūst nekaunīga.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas