Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Stendzenieks baidījies, ka Šlesera celšana gaisā izskatīsies smieklīgi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Aktieris
A
Ar morālo viss ir OK! Jo Šlesers un Stendzenieks un Godmanis nemaz nezina, kas tas ir.
daunitis
d
Šlesers un viņa vēlētāji ir zināmā mērā smieklīgi.
V.
V
Vērienīga paņirgāšanās par rīdzinieku lētticību un stulbumu tiešām viņam izdevusies. Un finansiālais gandarījums arī ir iespaidīgs. Tikai kā ir ar to morālo? Tads ļauns joks.
skumji
s
Nauda nesmird. Diemzeel.
OMG
O
Slimīgs pašnovērtējuma trūkums, Ērik. Nevarēji paklusēt. Tomēr vajadzēja paklankstēt, cik dižens burvis tu esi patiesībā. Get a life!
gm
g
Par Stendzinieka gaumi un humora sajuutu liecina fakts iz veestures, kad G.Bushu sagaidot vinjsh centaas izlikt plakaatu ar uzrakstu "Peace Duke". Tas ir joks par kuru nesmejas jau pamatskolnieki.
x x x
x
vispār jau žēl, ka puisis (Stendeniex) nesaprot, ka starp MAUKU un Reklāmas profesionāli ir , kā Odesā saka, divas lielas starpības.
lielība uzvar
l
Stendzi, ne jau tu taisīji atslēdzinieka kampaņu. Biji atsevišķu pasākumu tehnisks izpildītājs. Šlesers sāka dārdēt vēl tad, kad tu pats teicies, ka pie viņa kampaņas izstrādes vēl neesi ķēries. Profesionālā vidē ir labi zināms, ka kampaņu patiesībā veidoja un plānoja pavisam citi G.L. un G.K. Beidz negodīgi konkurēt – ja gribēsim vienkārši lēni un klusi tevi par to kas esi tukšu lielībnieku pataisīsim. Netaisi pašmārketingu uz citu rēķina. Tavs vienīgais pluss ir labi dizaina risinājumi, citādi, tu esi tukša vieta, kura patiesībā 90 % no jebkuras kampaņas iztērē Stendža mārketingā, atlikušos 10% klienta labā
sjū
s
Stendzinieks, foto redzamo ainu uzburdams, būs skaidri inspirējies no Simpsonu lielfilmas. Tikai ideālistes Lizas Simpsones (kura līdz aizsmakumam aicināja nepiesārņot Springfīldas ezeru) vietā - Šlesera racionālais rumpis :)
aurum
a
Kas tur smieklīgs, ja tas ir vienīgais veids, kā celt kādu plebēju acīs.
es
e
Es brīnos par mūsu reklāmu veidotāju attieksmi pret Stendzenieku. Nevar vērtēt tikai profesionālismu ar kādu Stendzenieks "piečakarē "vēlētājus, bet jāvērtē arī šīs darbības morālā puse. Vai jūsu vērtējums arī būtu pozitīvs, ja viņš reklamētu sapuvušu desu un reklāmas rezultātā būtu nomiruši daudzi cilvēki. Manuprāt godīgiem reklāmas veidotājiem būtu jāizslēdz Stendzenieks no savām aprindām. Vismaz nesajūsmināties par viņu. Nauda nav galvenā vērtība dzīvē.
akmensgalva
a
Diez cik augstu un aiz kura gala Šleseru cels pirms Saeimas vēlēšanām?
Šampēteris
Š
Nekādus jokus cilvēki kampaņā nesaskatīja. Daži, ar vājākiem nerviem, pat konservus atverot baidījās ieraudzīt Šleseru.
How_sweet_to_be _an_Idiot
H
Nav ko baidīties. Monty Python komēdijas ne to vien ir piedzīvojušas :) Kur gan citur varētu rasties ideja , ka līderi sporta hallē paceļ augšā ar ekskalotu. Pilnīgiem smiekliem derētu, ka Ainārs ne aiz kā un ne aiz šāpēķšni sadrīļotos un nomauktos no tā pacēlāja uz sejas.... Konfeti, lidojot uz visām pusēm :)
čelovek
č
gm » RK 18:29 "Lasot komentārus saprotu,ka Dienas auditorija vēl nemaz nedrīkst balsot. Bučas,lai saulains atlikušais brīvlaiks." ----------------------------------------------- ------------ Runaajot par buchaam gribeetos citeet Putina atbildi Kenijam no Dienvidparka. ---------------------------------------------- ------------------------ Vai! Vismaz pāris žetonu! Jā, tā bučošana un bučas ir viena smalka lieta.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas