Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Stendzenieks "meteorīta" akcijā nebūtu atklājis kārtis

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
foto!
f
Spriežot pēc Stendzenieka foto, atliek secināt, ka viņam iet brīnišķīgi šajos "netreknajos" gados, re kādus vaigus uzēdis!
!
!
Man šķiet interesanti tas, ka meteorīts ir uzpeldējis "varoņi.lv" reklāmā, kuru rāda ik pēc 10 minūtēm tv kanālos, diezgan acīmredzama sakritība. Domāju, ka Stendzenieks kļūdās, meteorīts vēl uzpeldēs, izskatās,ka akcija vēl nav beigusies.
latviete
l
Stendzenieks ir negodīgs un melis, -klaji to arī atzinis, kā būtu rīkojies viņš, tas ir -nebūtu atklājis patiesību par izdarītajām nejēdzībām, jo pierādījumu taču neesot bijis. Viņš ir cilvēks bez goda prāta. Tieši tādēļ laikam viņu pieaicinājusi TP savā vēlēšanu reklāmas kampaņā. Acīm redzot, tur visi tādi.
tukšums
t
atkal šitas ģīmis ar saviem koment....pazūdi prom nožēlojamais.
onslavs
o
piedod, neredzu šitajā antiņā profesionālismu...
daarta
d
Muļķis.
ok
o
reklamas akcijai butu velams zināt tās merķi.sai tas palika migla tits.apgalvojumi "mēs gribējām lai Latvijas vards izskan pasaulē ar ko citu ne tikai krizi" neiet cauri.tagad visa pasaule zina ka Latvija ir muļķu zeme.kadam no tā kļuva labak? vai tele2 kļuva labak no ta ka tagad neviens šo kompāniju neuztver nopietni? es so kompanijas akciju vis nesauktu par veiksmigako jo tā butibā ir milziga antireklama pašai kompanijai un iespejams nesis tai ne vienu vien miljona zaudejumu.
jaha
j
Tādiem rīkotajiem vajag nevis biezu ādu, bet attālinātu kontaktu ar prātu un acīmredzot tīru izmisumu. Pirms pāris dienām Zviedrijā nobruka Tele 2 tā, ka pusdienu vairāk kā trim miljoniem klientu, ieskaitot glābšanas dienesta numuram 112 bija lielas problēmas.
video
v
filmēja t2 Spoģa čoms, kurš "nejauši" iegadījās Mazsalacā un ielika šo materiālu Youtubā. Tā ir apzināti noorganizēta sabiedrības maldināšana merkantīlos nolūkos. Punkts.
solaris
s
Kur tajos likuma pantos teikts, ka maldināšana attiecas vienīgi uz reklamēto produktu???? Tur teikts: "maldinoša reklāma". Punkts.
batons
b
Interesanti, kapēc ieliki šos punktus?? Vai reklamēts tiek meteorits, uzdodot to par īstu?? Vai arī reklamēti TIKS Tele2 sakari, piesaistot šo notikumu? Tad jau, lai nebūtu blēdīšanās, Prostamola reklāmas sejai būtu jauzrāda ĪSTA arsta zīme par to, ka prostata streiko...
anglosaxis
a
"Šifrēts ziņojums no citplanētiešiem...? Jā, tas būtu kolosāli. Bet skaudīgie, nīgrie latvieši jau noteikti "ņemtu par pilnu" un pēc tam... apvainotos.
????
?
Un kāds ir ienākums no tās reklāmas? Reklāma ir tad veiksmīga ja dod ienākumus.
juhaidika
j
1) Normāli aprēķināja - 10 miljonu "kļūda 2) Vai tad galīgi nav ko darīt tajā moozā, ka jāsāk ar citu kabatas mērīšanu nodarboties 3) Lūdzu, neintervējiet Stendzenieku vairāk. Man ir sajūta, ka viņš piedalās šajā kampaņā. Meteorīts sen jau kā nokritis, ļaudis par to piemirsuši, bet "daži" kā sāka rakstīt emo vēstulītes, tā vēl nav beiguši sniegt intervijas visiem iespējamajiem mēdijiem. Ērik, uzaudzē labāk ūsas!
solaris
s
Stendzenieka attieksmi var salīdzināt ar biznesu - godīgi nopelnīt miljonu ir daudz grūtāk, nekā ar kriminālu biznesu (piemēram, narkotiku tirdzniecību, reketu vai inkasatoru aplaupīšanu). No efektivitātes viedokļa noteikti labāk būtu krimināls bizness, nevis kā "lūzerim" (tā droši vien domā Stendzenieks) ievērot likumu. Reklāmas likums. 3.pants "Reklāmai jābūt likumīgai, patiesai un objektīvai, tā veidojama saskaņā ar godprātīgu reklāmas praksi. Reklāma nedrīkst mazināt sabiedrības uzticēšanos reklāmai, un tai jāatbilst godīgas konkurences principiem. Reklāmā atļauts iekļaut tikai tādus paziņojumus vai vizuālos attēlus, kas nepārkāpj ētikas, humānisma, morāles, tikumības un pieklājības normas." 4.pants "Reklāmā aizliegts:[...] veikt citāda veida darbības, kas var izraisīt neskaidrības[...]". 8.pants(1) daļa "Maldinoša reklāma ir aizliegta." Administratīvo pārkāpumu kodekss 166.13 pants "Par noteiktās kārtības pārkāpšanu reklāmas sniegšanā vai izplatīšanā — uzliek naudas sodu fiziskajām personām līdz simt latiem, bet juridiskajām personām — no piecsimt līdz piectūkstoš latiem. Par normatīvo aktu prasībām neatbilstošas reklāmas sniegšanu vai izplatīšanu — uzliek naudas sodu fiziskajām personām līdz piecsimt latiem, bet juridiskajām personām — no piecsimt līdz desmittūkstoš latiem." Krimināllikums 211.pants "Par negodīgu konkurenci, maldinošu reklāmu vai negodīgu komercpraksi, ja šādi nodarījumi izdarīti atkārtoti gada laikā, soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz diviem gadiem vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu līdz astoņdesmit minimālajām mēnešalgām, atņemot tiesības veikt uzņēmējdarbību uz laiku no diviem līdz pieciem gadiem vai bez tā."

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas