Laika ziņas
Šodien
Migla
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Stendzenieks neielaižas derībās, vai PLL pārkāps 5% barjeru

Ēriks Stendzenieks šodien Latvijas Radio diskusijā neapsolīja apēst cepuri, ja Par labu Latviju nepārsniegs 5% barjeru. Jau ziņots, ka šī apvienība saskārusies ar izaicinājumu Andrim Šķēlem iziet melu detektoru, uz ko aicinājis politiskais sāncensis Imants Parādnieks (VL-TB/LNNK). PLL reklāmists Ē.

Stendzenieks šodien tiešajā ēterā neļāvās šādiem piedāvājumiem un nebija ar mieru slēgt derības.Latvijas Radio šodien diskutēja politikas tehnologs Jurģis Liepnieks, kurš konsultē Saskaņas centru,_ Par labu Latviju _tēla veidotājs Ē.Stendzenieks un politisko partiju apvienības_ Vienotība_ tēla veidotājs Edgars Jaunups.“_Atbildība_ [Sociāldemokrātisko partiju apvienība] ir kā labs atgādinājums lielajām partijām. Ja tu soli visu visiem, un nedari neko, vai dari pretēji, tad tu nākamajās vēlēšanās vari glābties tikai vienā gadījumā– ja tev ir Stendzenieks un daudz miljonu. Ja tev Stendzenieks un miljons nav, tad tu esi tur, kur šobrīd ir Dinēvičs,” sacīja E.Jaunups. Uz to Stendzenieks atbildēja: “Vai otrais, ja tev ir Valūtas fonda četri miljardi kontā par ko tu faktiski vari nopirkt visas vēlēšanas – iedot zemniekiem 29 miljonus, tam vēl cik miljonus, mētāt pa labi pa kreisi un faktiski sagaidīt, ka šajā oktobrī pamodīsimies ar tādu vilšanās sajūtu, kādā mūžā Latviju nav piemeklējusi kopš 1941.gada.”Kāds klausītājs pajautāja, vai Stendzenieks apēdīs savu cepuri, ja PLL nepārkāps 5% barjeru Saeimas vēlēšanās. “Nav runas, ka viņa varētu nepārkāpt 5% barjeru,” teica Ē.Stendzenieks. Nākamais jautājums, mudināja reklāmists un neatbildēja, vai piekrīt slēgt derības. Radio klausītāji arī uzdeva jautājumu, kāpēc A.Šleseram šogad “prastāks” plakāts, nekā pašvaldību vēlēšanās pirms gada, jo raķete esot augstāks tehnoloģisks sasniegums nekā buldozers.J.Liepnieks vērtēja, ka politiskās argumentācijas degradācija gadu no gada Latvijā ir tikai slīdējusi uz leju. “Ja mums nopietni jāapspriež tāds politisks fenomens kā buldozers, vai varat to kaut kur Vācijā vai Amerikā iedomāties? Bērnudārza līmenis,” viņš uzskata.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas