Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Stepaņenko: deputātam Gavaram ir jāatsauc nepamatotā informācija

Rīgas domes Mājokļu un vides komisijas sēdē ceturtdien starp deputātiem izvērsās asa diskusija par komitejas locekļa Valda Gavara izteikto apgalvojumu portālā Diena.lv, ka „aptuveni tūkstoš pašvaldības dzīvokļus Rīgā atstāj tukšus vai izīrē savējiem”.

Komitejas priekšsēdētājs Vjačeslavs Stepaņenko lūdza, lai deputāts iesniedz sarakstu ar šiem dzīvokļiem, ja viņa rīcībā tāds ir. V.Stepaņenko arī atgādināja, ka 20. janvāra sēdē Mājokļu un vides komiteja jau uzdeva pašvaldības namu apsaimniekošanas uzņēmumam Rīgas namu pārvaldnieks veikt pašvaldības dzīvojamo māju inventarizāciju, lai noskaidrotu, vai visi pašvaldībai piederošie dzīvokļi patiešām tiek izmantoti dzīvošanai, jo bija informācija, ka deviņi dzīvokļi netiek izmantoti dzīvošanai. Par šo komitejas lēmumu nobalsoja arī V.Gavars.

Vienlaikus V.Stepaņenko lūdza V.Gavaru definēt, ko viņš ir domājis ar vārdu „savējie”. Savukārt komitejas priekšsēdētāja vietnieks Vadims Baraņņiks, kurš vada Rīgas domes Dzīvojamo telpu izīrēšanas komisiju (šīs komisijas loceklis ir arī V.Gavars), uzsvēra, ka visi komisijas lēmumi par dzīvojamo telpu izīrēšanu tiek pieņemti saskaņā ar spēkā esošajiem normatīvajiem aktiem.

Deputāts V.Gavars Mājokļu un vides komitejas sēdē ceturtdien nespēja sniegt argumentētus paskaidrojumus par to informāciju, kuru sniedzis portālam Diena.lv. Viņš aizbildinājās, ka žurnālists viņu ir pārpratis. Jāpiebilst, ka tas jau ir otrs gadījums pēdējo dienu laikā, kad V.Gavars izplata nepamatotu informāciju.

V.Stepaņenko pieprasīja, lai V.Gavars pats atsauc nepamatoto informāciju un beidz maldināt sabiedrību.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas