Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Štokenberga partijā vēlas darboties vairāk nekā 300 cilvēku

Savus pieteikumus dalībai partijā Sabiedrība citai politikai (SCP) iesnieguši vairāk nekā 300 cilvēku, _Dienai _pastāstīja partijas veidotājs Aigars Štokenbergs.

A.Štokenbergs vēl nevēlējās stāstīt, vai sarakstos redzamas arī kādas pazīstamas sejas, kas līdz šim nav darbojušās nevalstiskajā organizācijā ar tādu pašu nosaukumu. SCP dibinātājs gan norādīja, ka partijā darbosies arī cilvēki, kas iepriekš atstājuši Jaunā Laika un Tautas partijas rindas.

Tomēr jau zināms, ka partijā darbosies Ķekavas industriālā parka Dominante Park valdes priekšsēdētājs Edgars Štelmahers, māksliniece Gundega Rancāne, advokāts Aldis Gobzems, bijušais Zemnieku saeimas priekšsēdētājs Valters Bruss un citi sabiedrībā pazīstami cilvēki, kuri jau iepriekš iesaistījušies SCP biedrībā.

Diena jau rakstīja, ka divi no septiņiem biedrības dibinātājiem un valdes locekļiem - bijusī Hansabanka vadītāja Ingrīda Blūma un Latvijas Universitātes fonda valdes priekšsēdētājs Ivars Lācis - neturpinās līdzdarboties organizācijā, kad tā pārtaps par partiju.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas