Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Trešdiena, 16. oktobris
Daiga, Dinija, Dinārs

Štokenbergs: daudziem ebreju organizāciju īpašumiem nav tiesiskās pēctecības

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Valdis
V
Tieši tā! Aziātiem etniskā dzimtene ir Āzijā!
I.Gr.
I
Gribeetu zinaat kaads postenis Davidsonam vispaar ir. Vai tad patiesi ASV valdiiba ir ieriikojusi zhiidu jautaajumiem iipashu suutni? Driizaak man Davidsons izskataas peec izveiciiga advokata, kas grib nopelniit.
Pensionāre
P
Grūtupa k-gs ir pateicis skaidri un gaiši un lai tie pasaules mērkaķi aizvācās ar saviem jeņķu pakalpiņiem tai skaitā kuri tagad dzīvo arī Latvijā,kas visus šos lēmumus virzīja sev par labu.
vecis
v
Bet es esmu antisemīts. Jau trešo nedēļu. Tieši tik ilgi, kopš uzzināju cik agresīvi, neiecietīgi un alkatīgi žīdi izturas pret latviešiem.
Hrenovijs Hrens
H
VAi ši zīdu kopiena pārstāv arī citas židu kopienas Latvijā? Un vai šo židu kopiena dalīsies ar citām ebreju kopienām? Kā tas tiks regulēts Tad jau visām židu kopienām jāparaks'tās ka piekrīt kompensācijas novirzīšanai šai viena kopienai un pārējās turmāk necels līdzīgas prasības pret vaslti
jautaajums
j
Labaak samaksaa sos 20 latus privaatskolotaajam, lai iemaaca tev rakstiit.
jautaajums
j
Nebija nekaada "ebreju genociida". Bija padomju varas genociids pret latvijas iedziivotaajiem, ieskaitot Latvijas ebrejus. Ja aprobezotais naida runaataajs nezinaaja - ebrejiem 1940. gadaa nebija savas valsts, taapeec runaat par "genociidu" vinju izpildiijumaa ir stulbi; bet naida runaataaji no stulbiibaam nebaidaas.
Pilsonis>A. Štokenbergs
P
Štokenbergs: "kādreizējās ebreju skolas ēka Abrenes ielā 2, kas ir nelietojamā stāvoklī, tagad ir Izglītības un zinātnes ministrijas īpašums, bet tā vietā ebreju skolas vajadzībām ierādīja kādu bijušo krievu skolu, šādi risinot jautājumu,” skaidro ministrs. Pirmkārt, ministra kungs, Jums vajadzētu zināt, ka Š. Dubnova ebreju vidusskola pašlaik aizņem nevis "kādas bijušās krievu skolas", bet gan Franču liceja telpas. Ja pēc Framču liceja pārvietošanas tur pabija krievu skola, tas nemaina situāciju: "nelietopjamā stāvoklī esošā" ebreju skola tagad ir pārvietota uz brīvvalsts laikā celto Franču liceju. Ja jau ebreju biedrībai pret to ir pretenzijas, "at-kompensēsim" atpakaļ? Otrkārt, Latvijas valstī (vismaz PAGAIDĀM) spēkā ir Satversme un Civillikums - to nu Tieslietu ministram vajadzētu it kā zināt. . Un Civillikumā skaidri pateikts - ja nav mantinieku, īpašums tiek atdots valstij. Savukārt Satversme nosaka - likuma priekšā visi ir vienlīdzīgi. Bet kādas cilvēku grupas definēšana par īpašu (pārāku par citiem sabiedrības locekļiem), uz kuru pastāvošie likumi neattiecas, atvainojiet, bet ir rasisms. Zinu - ļoti nepatīkams vārds, taču tā nu tas ir.
Jānis > He he
J
Arī šeit tu ar savām stulbībām ganies! Runā par tēmu, ja tev ir ko teikt, pajolīt! Bet, lai kaut ko sakarīgu pateiktu, ir jau vajadzīga kāda rieva galvas daļā, ne vien tā, uz kuras sēž...
PSRS
P
Ventspili ebreju dzivojamas majas bruk kopa Domei jasakarto lai brauc nem picpauna un nes prom bus mazak graustu
Abramovics
A
Stokenvbergs laipo un lokas ka glumjs tarps, jo ir nobijies no zidu mafijas, ja vins pateiks taisnibu un patiesibu ka to deklare advokats Grutups ka zidiem nekas nepienakas tad vinam durvis bus slegtas ASV vestnieciba un ne tikai tur...vina karjera tiks norakstita caur ASV vestniecibu Latvija, jo Latvija lietas, politku bida caur ASV vestniecibu, ka ne ka satelit republika, tadas baumas klist Latvija. Ir tacu skaidris, ka zidiem nekadas kompensacijas nepienakas, ka zidiem bija tadas pasas tiesibas ka citiem Latviajs iedzivotajiem pieteikties uz saviem ipasumiem, ja vini to neizdarija ta ir vinu problema. Vai kads megina mums iestastit, ka zidi ir no kapiem uzcelusies pec 2000.gada?
Lux et Veritas
L
Kas ir sita žīdu kopiens? Cik biedr? Cik ir radinieki ar Latvijas žīdiem kuri zaudeja īpašumus. .Es ļoti atvainojoas bet jebkurš žids kurs ieradās Latvijā pēc kara nav tiesības uz nekā!!!. Šī lietatīš prāt darŗīta slepenībā. Jo taisnība kā gaisma, apgaismss šitos žīdu (un mūsu valdibas) blēdīgos melus.
Jew
J
UZ KĀDA JURIDISKA PAMATA VAR ATDOT MANTU TREŠĀM PERSONĀM?
PRETLATVIEŠU RĪCĪBA
P
Vald'bas miglainā rīciba ir prettiesiska un anti- Latvieša, tas ir morāli pazemošs. Ko sakam par ebreju genosidu pret Latviešiem 1940. gadā. NEKO. . Latvijas iedzīvotājiem ir nepieciešams advokāti kuri pārstāv mūsu intreses, jo VAD'BA skaidri nerīkoās mūsu labā. Nedrīkstam VALDIBAI realizŗt to ko MĒS VISI uzskatam par prettiesisku rīcibu. UN ŽĪDU SAZVĒRESTĪBU Es personīgi ziedotu 20 latus advokātu firmai kas ūs pārstāvēt un aizstāvēt. Esmu dross daudz citi tā arī darītu.
Vai kaads...
V
.. gatavojas arii iesuudzeet Mossadu tiesaa par Herberta Cukura nogalinaashana?!?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas