Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +7 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Štokenbergs: Pašvaldībām būtu pašām jānosaka NĪN likmes

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Fiksais
F
Kārtējais pierādijums tam, ka valdība plānveidīgi iznīcina valsti pēc saimnieka pavēles! Visiem iespējamiem līdzekļiem. Apbrīnoju tos, kas vēl priecājas par šo tautas iznīcināšanas procesu. Vai tiešām dauņi nesaprot, ka plānveidīgi tiek iznīcināta valsts? Nākošie rindā ir tūkstošiem visdažādāko zemju īpašnieki, kuri nespēj samaksāt valdības uzkrautos nodokļus. Cik ilgi turpinās šīs asiņainās dzīres? Zīmīgi, ka šos neiekasējamos miljonus valsts budžetā ir iekļāvusi Štokenberga partija Vienotība, kas ir šī genocīda tieša realizētāja! kad viņus sodīs par šo noziegumu?
Igors
I
Ja VZD nosaka kādu vērtību, tad tam būtu arī jāuzņemas atbildība par ciparu un atpirkt par noteiktu cenu.
Piekrītu!
P
Toties valdībai būtu jānosaka vairākas IIN likmes,ieviešot ienākuma nodokli pēc maksātspējas! Tā priekšrocības ir acīmredzamas,ja salīdzinām Latviju ar tādām pat jaunajām ES dalībvalstīm: Poliju,Slovēniju,Maltu,Kipru un pirmskara Latviju,kurā progresīvais ienākuma nodoklis pelnīti tika uzskatīts par sistēmas stūrakmeni,kas ļāva Latvijai jau pēc desmit gadiem palielināt neapliekamo minimumu no 1300 līdz 2000 latiem gadā jeb 167 latiem mēnesī un atbrīvot no ienākuma nodokļa visus lauksaimnecībā un zvejniecībā gūtos ienākumus. Ja to spēj šodien Maroka(ienākumi lauksaimniecībā atbrīvoti no ienākuma nodokļa līdz 2020.gadam),tad kāpēc nevaram mēs? Cik milgi vēl turpināsim aplikt ar nodokļiem ienākumus,kas ir mazāki pat par divdesmit gadus nepārskatīto iztikas minimumu? Vai tāpēc stājāmies ES,lai visu darītu otrādi?
tautai jāzin savi varoņi
t
Lai tieslietu ministrs Štokenbergs nosauc presei to personu uzvārdus, kuri Valsts zemes dienestā tās nenormālās un neticamās kadastrālās vērtības taisa!
Temida
T
Nu pilnigs murgs,jeb 13 aprilja joks no Stokenberga.Galvenais un primarais ir jadod cilvekiem izdzivot saja valsti radot darba vietas un socialas garantijas.La nebutu demografiskais spradziens un pasnavnieku ordas kopa ar piespiedu izsutitajiem vergiem uz Iriju un citam valtim.Dodiet cilvekiem zemi mazdarzinjiem lai butu kur audzet savu kartupeli un tomatu un tad bljaujiet ka cilvekiem tiek kas palidzets.dodiet iespeju veidot pasiem tirdzniecibas vietas veidojot siko biznesu bez valsts un pasvaldibu birokratijas kura dzen cilvekus ka lopus uz rimi,maksimam un skajiem kundzinju kabatas kramejot naudinju un diktejot cenas.Ja gimenei nav iztikas tad bus kur izaudzet kaut darzebjus saviem berniem,jo bagatie deputai ar savam algam ta parstradajusies ka palikusi akli un nedzirdigi jo tie nav vinju berni un vecaki kas mirst bada.
Vai tiešām nevar
V
Vai tiešām nav iespējams valsts līmenī atrast piemērotu nodokļa modeli, kurš nodrošinātu pašvaldībām nepieciešamos ieņēmumus un vienlaikus neizputinātu īpašniekus?
Lelle
L
Principā šobrīd, diemžēl, tāda ir šīs valsts politika.
Grieta
G
Par Mērsragu nezinu, bet par Jūrmalas pašvaldību vārds vietā. Tā ir pilsēta, kur viss notiek par labu draugiem, radiem, mīļākajiem un "sponsoriem" .
Lelle
L
O jāāā...tas būtu jautri! Tiesas nespētu vien skatīt šīs lietas...... Tikai ne to! Jo pašvaldībās sēž neizglītoti kadri ar lielām apetītēm, viens divi iznīcinās ne tikai tautu, bet arī uzņēmējus, kuriem ir īpašumi, savas alkatības dēļ.
kadri izšķir visu!
k
Štokenberg! Varbūt vienkāršāk ir nomainīt dažus vadošus kadrus Valsts zemes dienestā, nevis vaimanāt, ka liela problēma ir par īpašumiem iegūto datu ticamībā?
jūrmalnieks
j
Ko Tu vaidi par Rīgu? Ja tu zinātu, kādi nodokļi jau šogad jāmaksā Jūrmalā, tad Tu par Rīgu nestenētu.
Latviešiem jāatbrīvo vieta
L
Nodokļu politika ir vienkārša - Latviešiem ir jābrauc uz Īriju un jāatbrīvo Rīga un Jūrmala Krievijas bagātniekiem. Bet pa vidu politiķiem un ierēdņiem uz īpašumu atņemšanas un tālākpārdošanas rēķina vēl ir "jāuzvārās".
nodoklis nav normāls
n
Tas īpašuma nodoklis jau tagad nav normāls. Kas būs pēc tam, kad beigsies 25% ierobežojums?
ne tam stāsti
n
Kāpēc tieslietu ministrs Aigars Štokenbergs stāsta avīzēm, ka kadastrālās vērtības ir nepareizas? Kāpēc viņš to nestāsta Dombrovskim? Kāpēc viņš to nestāsta Vilkam? Kāpēc viņš to nestāsta sev? Kāpēc viņš to nestāsta saviem padotajiem, kuri tās ačgārnās kadastrālās vērtības taisa?
latviešus ārā no
l
Ja nodokļi jau šobrīd būtu jāmaksā pēc Valsts zemes dienesta noteiktajām kadastrālajām vērtībām, tad Rīgā un tās apkārtnē daudzās vietās latviešiem vairs nebūtu vietas

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas