Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Trešdiena, 16. oktobris
Daiga, Dinija, Dinārs

Straujumai soda punkti par satiksmes noteikumu pārkāpumu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Astra
A
Nu un tad? Viss var gadīties. Novēlu veselību un enerģiju darbā. priecājos par ministres lielajām zināšanām, drosmi lauzt stereotipus. Lai veicas latviešu zemnieku aizstā'vībai Briselē, tad arī Latvijai veiksies.
Hmm
H
Tāda ir Vienotības morāle
hm
h
Nemurgo, jābrīnās drīzāk, kāpēc LETA neuzrakstīja, ka ministrei vienīgajai kājās bija zaļas bikses...Tāda ziņa LETAi piestāvētu vairāk.
  • 0
  • 0
12345
1
Nu un tad? Murgi! Ja nav ko rakstīt, tad nevajag rakstīt, nevis aiņemt nevajadzīgi telpu.
ak vai!
a
Nu gan notikums!
padomniece
p
Labāk soda punkti, nekā pusplikas bildes internetā.
ak
a
Nu , un kas tad ir? Forši , fiksa kundzīte .
Ass
A
Nu un? Man reiz Roze man braucot uz 90 aizbrauca garām kā stāvošam!
Ieva > --
I
Ministrienei gadījās nevis pārkāpt, bet uzdurties policijai!
puaro-ievai
p
Ministre sodu samaksāja, bet diskusija varētu sākties no brīža, kad: 1.viņa būtu devusi kukuli(aploksni)ceļu policija; 2.izmantojot dienesta stāvokli, soda punktus anulējusi; 3.tiesa būtu atzīts, ka viņa ļaunprātīgi, ar dzīvības apdraudējumu citiem, noslogotā ceļa posmā, neievērojot zīmi, piekoptu agresīvu braukšanu; 4.zīmi nebūtu pamanījusi, jo atradusies dzērumā pie stūres. Kas gan, skatoties uz šis sieviņas foto, liekas mazticami. Rezumējot-katrs nodarījums ir jāvērtē atbilstoši tā smagumam un sabiedriskajai bīstamībai. savukārt, Amatpersonas atbilstība būtu jāvērtē, ja būtu manis iepriekšminētās 4.situācijas.
  • 4
  • 0
Ieva > kk
I
Tu par to bīstamību pasaki šādu šoferīšu, kam regulāri "gadās" nobrauktajiem cilvēkiem, īpaši tiem, kas ir palikuši dzīvi, bet invalīdi!
kk
k
Te nu jāsaka vecā patiesība: dzīvot vispār ir bīstami un lielākā daļa nāves gadījumu atgadās gultā. Tioesiskā valstī katram pārkāpumam ir savs sods un ministrei šajā gadījumā varētu pārmest tikai tad, ja viņa būtu palikusi nesodīta.
  • 4
  • 0
markello
m
Uz sārtā, uz sārta! Iedomājieties, šai ir soda punkti, uz sārta!
hmmm
h
Nu bet katram gadaas! UN atceresimies, kaa muushu polichiem patiik izmantot situaaciju. Iespeejams, ziime slikti redzama, ieaugusi kruumos utt. Un cilveks tiesham nepamanija. Bet menti noteikti seezh un izmanto izdeviibu.
ese
e
Doma bija, soda punktus piešķirs agresīvākajiem braucējiem. Vai šis nepierāda soda punktu absurdumu?
Janka
J
Laikam vienīgā ministre kas braus pati, nevis ar ministrijas auto un šoferi...
Ieva
I
Uzreiz nāk prātā tā Zviedrijas ministre, kas atkāpās, jo atklājās, ka viņa bija auklītei algu aploksnē maksājusi....Un tas, atšķirībā no satiksmes noteikumu neievērošanas, citus cilvēkus tieši neapdraud!
Vārds
V
Nezinu kā ar to zviedru ministru atkāpšanos satiksmes pārkāpumu dēļ, bet 100% zinu, ka Zviedrijas karali, kurš ar personīgo autiņu bija nolēmis izmest pāris līkumus pa Stoholmu, apturēja ierindas ceļu policists un lika samaksāt sodu - Viņa Augstība bija piemirsis pirms brauciena nomazgāt autiņu...Un Zviedrijas karalis bez mazākiem iebildumiem samaksāja sodu. Iespējams, tas izskaidro Zviedrijas panākumus ekonomikā un augsto dzīves līmeni tās pilsoņiem. Un vēl - viena no zviedru ministrēm atkāpās, jo, iespējams, kļūdas dēļ, par nopirkto šokolādes tāfelīti samaksāja ar dienesta kredītkarti -pieļauju, ka arī Zviedrijā šokolādes tāfelīte maksa ap 1,50 Ls.....
  • 2
  • 0
kk
k
Nu, ja cilvēkiem būtu jāatkāpjas dēļ satiksmes noteikumiem, tad aī Zviedrijā nepaliks ministru. Parādiet iesākumā, kur kāds zviedru ministrs būtu atkāpies dēļ nepareiza pagrieziena un tad runājiet. :) Maksāšana aploksnēs no valsts amatpersonas puses ir nesalīdzināmi lielāks pārkāpums par satiksmes noteikumu pārkāpumu par kuru ministrei piespriests sods.
  • 3
  • 0
katram var gadīties
k
NU, UN......

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas