Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Strautmane par notikumiem "Dienā": Latvijas preses brīvība ir pašu žurnālistu rokās

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
grāmatvedis
g
Varbūt Dienas smērmaņi sāks ar savu gramatikas kļūdu izlabošanu un stila izkopšanu? Pārlasiet kaut vai šo primitīvo opusu! Cik var paštīksmināties un onanēt uz savu "neatkarīgumu"? Tas attiecas ne tikai uz Elīnu Zalāni. Varbūt radiniece tam, kurš "ierēca"? Nekādas cieņas šādai žurnālistikai.
Lelle
L
Ko nu par šo cepaties! Lielāks joks ir Prihvatizācijas aģentūras šefene, kuru bez konkursa Vienotība jau rīt iecels amatā... kā arī Valsts zemes dienesta jaunās gendira kandidāte, kurai JL jaunpups speciāli uzrakstījis konkursa noteikumus, lai mērniecības un ģeodēzijas speci nevarētu vadīt šo nozari.... Viss Vienotībai tiek gatavots rudens privahvatizācijas bumam, kuru līdz 2. oktobrim slēpj, bet tajā paša laikā jau tagad aizņem Vienotība visus posteņus, lai viss aizietu SVF bonzām bez aizķeršanās!!!!!!!!!!!
Olga
O
Piekrītu Baibai Strautmanei: viss patiešām pašu žurnālistu rokās, un ne jau tikai Dienas vien! Vienreiz jāieved kārtība, lai patiesie mediju saimnieki nespēlētu paslēpes ar sabiedrību, kas ir ļoti pazemojoši! Galā jau visu noteiks lasītājs, klausītājs, skatītājs, bet mums visiem vienkārši godīgāk un cienījamāk jāizturas vienam pret otru!
Ro
R
Latvijas žurnālistu dzīve ir viņu pašu rokās...
cony.
c
Es tikai šaubos,kam var interesēt atkarīgā dzērāja,narkomāna vai žurnalista murmulējumi.Izeja tikai,ka visus eksemplārus avīzes nopērk pats,atkarīgās žurnalistikas dibinātājs,vai īpašnieks.
Aramess
A
Kas par stulbu demagoģiju! Žurnālista neatkarība...Ha-ha-ha! žurnālista neatkarība beidzas tur, kur sākas laikraksta īpašnieka intereses. Šo interešu priekšā žurnālists ir sīka vienība. Neatkarīgs būs tikai tad, kad nopelnīs miljonu ar banānu tirdzniecību un nodibinās savu laikrakstu. Citas neatkarības iespējas nav zināmas. Beidziet melot un liekuļot!
Alberts
A
Latviete un nezināji, ka tava Lauķene pieder Ventspils krievam Stepanovam un viņa draudziņam Berķim? Ai, ai, ai...
Sniper'sEye
S
Jā, tiešām, kur Ēlertes svētās blondās kazas, -- neaizskaramās, kuru dēļ Sarmīte visus savus neesošos, bet reklamētos, princpipus publiski nozārkoja?!
degvinam
d
Tev pilnīgi taisnība- palasot, kuri aptaujāti, izbrīnu rada vien tas, ka nav aptaujātas divas blondas prastas kazas...
cony.
c
Ir ļoti apsveicami,ka žurnālisti notur augstu savas cunftes mērķu latiņu.Ja žurnālisti nebūs salaužami un kaut kādu pseudo interešu ietekmēti,tā būs liela uzvara un ceru,ka arī sabiedrība vēlētāji arī nebūs nozombēti,bet būs gudri un pastāvīgi spriest spējīgi.Tas nozīmēs,ka mūsu sabiedrība kopā ar žurnalistiem ir spēruši platu izšķirošu soli īstas demokrātijas virzienā uz neatgriezeniskiem laikiem.Zīmols ..Diena ,arī ir tas,ka viss,kas rakstīts ir skaidrs,kā diena,vai kā vācu klasiķis Ģēte teicis,ja saki,raksti kaut ko,tad raksti tikai patiesību.
ha
h
Kabatas advokāta kundze satraukusies un var jau saprast...
a
a
Atkal uzpeldējusi tā ;zurnalistikas līķīte Strautmane un atkal gaisā virmo nelaba smal=ka
Latviete
L
Es vienkārši vairs nepērku laikrakstus . Kādreiz abonēju Dienu , ilgus gadus , tagad kopš Elerte aizgājusi ,lasu tikkai Latvijas avīzi , jo patīk Krustiņa raksti un intervijas . Pārējās sēnalas nelasu , jo zinu kam tās pieder. Koziola avīzi skaidri zinu ka nepirkšu .Un manis pēc viņš var izsputēt .
Grāls
G
tā ir tā profesionalitate, ar kuru tik lieligi Dienas skribenti
Grāls
G
Lielākais, ko pati Ēlerte varētu izstāstīt sabiedrībai - kā viņa ar draugeļiem noprihvatizēja laikrakstu Diena ... Tā godīgi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas