Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +8 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Streips: par ebreju ļaunatminīgumu runāju ASV un Izraēlas attiecību kontekstā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
pamela
p
Es arī uzskatu,ka Streips pateica pareizi,jo tas taču nav krimināls par holokausta noliegšanu,BET gan par cilvēcīgām rakstura īpašībām.Man ir bijuši daudz žīdi - draugi,kuri gan nu ir Izraelā un es esmu gana viņus izpētījusi.Streipam IR taisnība.Žīds NEKAD !! nepiedod! Bet viņu saliedētību es gan gribētu redzēt latviešos! Izlasiet F.Gordona grāmatu"Lokanums un Spīts!". Streip,NETAISNOJIES,jo tev ir taisnība!
.
.
streipa kungs, lūdzu netaisnojaties. jūs visu pareizi pateicāt. kamēr lejiņa kunga idejas, proti - "Obama īstenībā pateica, ka viņš to dara tāpēc, nu, ka viņš nepiekrīt Izraēlai, viņš ir noteicis veto drošības padomes rezolūcijai tāpēc, ka viņš uzskata, ka tas būtu kaitējis miera procesam, bet nevis, aizstāvot Izraēlu.” - izklausās vairāk pēc demagoģijas un slima suņa murgiem, jo tieši apmetņu būvniecība, ko izvērš izraēla, traucē miera procesam.
!
!
Streips ir Obampieminīgs. Prezidents pēc rases principa ir ķeksītis. P.S. Daži ASV prasa Obamam uzrādīt dzimšanas apliecību. Esot savādi, ka neviens neatceroties viņu bērnībā. Iespējams, Obams ir dzimis ārpus ASV.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas