Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Strīķe ar Vilku gatavojas prokuratūrai iesniegt ziņas par Vilnīti

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Par KNAB
P
1) KNAB, kur strādā 140 darbinieki, pastāv jau gandrīz 9 gadus Rodas jautājums - cik Latvijas izzadzēju šajos 9 gados KNAB ir ietupinājis cietumā, a? 2) Vienīgi zinām, to, ka pēc 2007.gada nekādas darba uzvaras nav bijušas- tā radio teica exģen.prokurors Maizītis. Pie tam Strīķe jau pirms tam strīķējās ar iepriekšējo priekšnieku Loskutovu. Līdz tas meta mieru un darbojās pa savām n-tajā augstskolām, kur viņš ir mācībspēks...palaida KNAB brīvsolī, lai Strīķe komandē. Viss beidzās ar to, ka paši DARBINIEKI no KNAB seifa IZZAGA 100 000 (!!!) latu, ko KNAB darbinieki "kratīšanās" no CITIEM cilvēkiem pievākuši ...2 it kā notiesāja, bet uz brīvām kājām un joprojām KNAB strādā ĪSTIE vainīgie ... 3) Nu iecelts jauns priekšnieks, un Strīķei atkal vecie niķi prātā - sāk strīķēties ar Vilnīti ...kā iepriekš to darīja ar Loskutovu!
Krimlikums
K
Čekistiene nekādi nespēj nomierināties? Patiesībā knab ir lieka iznstitūcija, kas DUBLĒ Ekonomikas policiju! LIKVIDĒT knab un IETAUPĪSIES 5,7 miljoni!
skats pabriesmīgs
s
čūskas acis un ļaunumā sakniebtā mute izsaka visu par šo sievieti
andris
a
Nedomāju, ka Vilnītis grib likvidēt KNABU. Liekas, ka viņš vienkārši grib tur iekšā ieviest kādu kārtību, lai atkal nepazūd nauda. Citādi pašam vēl būs jāatbild.
inga
i
Tas foto ir tik interesants, ka negribas ticēt šai personai. Kaut kas no Eidemaņa laikiem, nu nevajag!
vientulais vilks
v
Tu esi reti liels IDIOTS.
Uz prieksu!
U
Beidzot saja glevulu valsti kadam ir drosme kaut ko realu darit!
Vista
V
Šitas bērnudārzs sāk pieriebties. Būtu nu vienreiz riktīgi izkāvušies un sākuši strādāt.
Jēpītis
J
Vilnītim ir uzdots likvidēt KNAB-u, ko viņš godprātīgi arī dara. Ne jau Latvijas varenie to KNAB-u izdomāja, bet Eiropa uzspieda, redzot esošo situāciju.
Opaps
O
Ja dievs grib kādus sodīt, tad atņem tiem prātu. Tik lielas stulbības redzu pirmo reizi mūžā. Lieli cilvēki uzvedas, kā bērni. Laikam jau vēl nav pieauguši. Bezatbildīgi. Visus padzīt!!!
Budapešta vēl atceras 1956..
B
sitais Vilnītis ir veco ielikteņu kadrs. Araaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
Человек
Ч
hmzz. ja ju liks galda fakstus tad vilniitim ir jaaveljaas nafig. ja fakstu nav - nu tad sorry.
Lasītājs
L
Nevis Viilnītis ,bet Strīķe jātriec ratā.Redzams ,ka tieši viņa negrib strādāt ,bet tikai muti plātīt televīzijas pārraidēs.
Primo
P
Armijā vienības, kuras ir apkaunojušas sevi un valsti, izformē. Tas bija jādara jau tiesībsarga biroja sāgas gadījumā. Vilnītis, Strīķe, Vilks... - viena pagale nedeg.
J
Valdošais idiotisms! Fakti vēl aizkrāsnē un tos vietnieki it kā taisās iesniegt. Bet tas neliedz, pirms iesniegšanas, priekšnieku jau apzīmēt par vainīgo. Te pat "trojku" nevajag, pietiek ar vietnieku nobļaušanos: "Vainīgs!". Un žurnālisti, un komentētāji - vainīgs, vainīgs, ja ne citādi, pēc ''ģīmja redzam, ka vainīgs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas