Laika ziņas
Šodien
Migla
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Strode: ceru, ka JL un ZZS būs labi kolēģi, kas domā par iedzīvotājiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Kaspars Gasūns
K
Atkal viss "vēlējuma izteiksmē"; tikai nav pat mīklainu mājienu, ar kādiem līdzekļiem to sasniegt. Tā izpaužas konstruktivitāte?
ak
a
Ak sieviete! Kā to saprast - nav nepazīstama, bet ir diezgan zinoša???
lerijs
l
Nu Anna nolaida-būtu labāk paklusējusi! Ir tāds teiciens:muļkis domā ka viņš ir gudrs,bet gudrais zina ka viņš ir muļķis!
Sieviete
S
Daugavpils ir 2. lielākā pilsēta aiz Rīgas, Rita Strode nav nepazīstama, bet ir diezgan zinoša.
vau
v
Sabijusies gan, kur ielīda, pat acs sašķiebusies!
karlo
k
kundze - nu neejiet tad uz Saeimu, ja jums jau tagad grūti!
Anna
A
Vienotība – arī būs tie kuri turpinās smagu darbu mūsu tautas pārvaldīšanā. Kas tad ir šie cilvēki, kuri pagarināja savu termiņu kārtības pārvaldīšanai kļūvušai nabadzīgai latviešu tautai uz nenoteiktu laiku. Varēs turpināt izpārdot valsti par kārtējiem miljardu kredītiem uz zviedru banku atbalstam, supertramvaju nopirkšanai un lielam uzzārķa uzrakstam latviesu literatūrai Pārdaugavā. Tātad īsuma: Dombrovskis – visi zin šo pēc izskata botanika, kuru parasti augstākstāvoši partijas locekļi sūta parunāt un pasarkst žurnalistu priekšā un visi zina viņa parastas runas : “lai visi mirst badā, bet no krīzes mēs tisim laukā” Kristovskis – viens no 16. marta SS leģionāru marša organizatoriem un dalībniekiem un to lietu turpinātājs. Pabris – ārzemju lietu bojašanās ministrs un t.t. Visa šī biedrība, protams, būs koalīcija ar saviem parastiem ataugumiem no TB, kuri nav atsakušies no nevienas koalīcijas lai tikai izmantotu valsts privatizācijas un ienākašo kredītu silles (un bija valdošā koalicīja vienmēr). Viens no jaunākajiem – Raivis Dzintars, vēl nesen sita sevi krūtīs, ka nekādu lietu ar zagošiem pārvaldniekiem viņam nebūs ( šeit nu viņš nav oriģinals). Un vēl ar ZZS, kura arī vienmēr ir bijusi valdošā koalīcijā, pat jā nesaņēma kaut vai 10% balšu. Bijot pie varas bez problēmam piekrīta izcirt milzīgo daudzumu latvijas mēžu, liekot zemniekiem braukt Eiropā lasīt zemenes. Bēt tomēr nosaukums “Zaļie un Zemnieki” skan labāk nekā “ Melnie Mehāņiķi”, tāpēc šī biedrība nekād pilnīgi nezaudē savu popularitāti. Kļuvušais zaļais un nopirkušais sev kūti zemnieks Lembergs (bijušais biznesmenis krievu naftas tranzītā) tagad ir viņu nominālais līderis.
Tante
T
Strode-kompetenta,ļoti zinoša,nosvērta jaunās Saeimas deputāte.Lai izdodas visām partijām kopā iznest to smago atbildību,ko tauta uzticējusi!
maņka
m
Rita, cīnies lai Daugavpilī vairāk valda latviskums!
borcinsh
b
ka tad ! ...sevishki zemnieks-lembergs "domā par iedzīvotājiem" ... strode - taja pasha bandee
Jauki!
J
Būs labi, bet Tu sedesi opozicija ar saviem draugiem - zagliem AŠ2.
gio
g
Strodei, tāpat kā vienam otram "vecajam ceļiniekam", pēc visām pārdzīvotajām metamorfozēm nonākot mafiozās AŠ2 brigādes kordbaletā, radušās zināmas identitātes grūtības. Tāpēc nav ko te ļaunpriecāties! Ja PLL kandidāti nebūtu ar asinīm parakstījuši lojalitātes zvērestu mafijai un svētajai valsts izzagšanas lietai, Strode pat varētu būt pirmā, kas mēģinātu notīties no šī avarējušā buldozera. Tomēr - ar asinīm parakstīts zvērests paliek ar asinīm parakstīts zvērests...
KLM
K
ceru, ka JL un ZZS būs labi kolēģi, kas domā par iedzīvotājiem ............................................ ................................................... Kaut ko tik murgaināku grūti iedomāties, jo re, PLL ir tie lielie domātāji par iedzīvotājiem, zinot, ka lielum lielā iedzīvotāju daļa šiem parādīja durvis...Šlesera cienīgs iznāciens !
Dārznieks
D
Nu nav jau nu svarīgākā prioritāte budžets. Daudz svarīgākas ir jaunas darba vietas pievienotās vērtības radīšanai. Tad arī budžets radīsies mīkstāk. Kā jau parasts, pašvaldību vadītāji cenšas iepriekšējo gadu bezjēdzīgos tēriņus ņemt par bāzi jaunajiem. Nu pienācis taču laiks skatīties patiesībai acīs, ka iedzīvotāji izgaist "tālēs zilajās'...
draugs
d
Jūs ar savu ļoti lielo atbildības nastu varētu vispār pievērsties naturālajai saimniecībai!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas