Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Strukturālās reformas īsteno uz sabiedrības, ne birokrātijas rēķina

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Lelle
L
Nu redz, ka šodien Dombrovskis izteicies!!! Ka lielāks budžeta samazinājums bremzētu ekonomiku!!! Nu nekādīgi nespēju saprast kā Rīgas parazītu iztrenkāsana varētu bremzēt ekonomikas attīstību?! Manuprāt, tieši pretēji-būtu mazāk kretīnu, kas traucētu uzņēmējiem strādāt un kas kukuļus pieprasa.
vinnijs
v
LDDK eksperti, sekojot līdzi 2009.gada budžeta grozījumu sagatavošanai ministrijās, secinājuši, ka politiķi, paužot labo gribu, bieži vien nekontrolē ierēdniecības spēju reformas veikt strauji, pēc būtības un izvērtējot funkciju lietderību, kā arī dažkārt pat valstisko nozīmību. ------------------------------------------------ ------------------------------------------------------------ --- Nu nesaprotu es, ko LDDK eksperti dara tajā MK, ja šeit ir tāda frāze! Protams, ka politiķi nekontrolē jau labi sen. Vēl vairāk, ar citu rociņām realizē savas peļņas idejas! Un kādi LV ir krietna daļa uzņēmēju - pieplakuši pie valsts galda caur politiķu sarūpētiem konkursiem un pilnīgi nespējīgi kaut ko izdarīt godīgas konkurences apstākļos! Tiešām brīnīšos, ja Funkciju vērtēšanas komisija visu skatīs pēc būtības nevis koalīcijas šī brīža interesēm.
WALA
W
Es atvainojos bet valsts pārvalde nodarbojas ar kaut kadu pastāvīgu kuiņu, bezmaz katrai valsts iestādei par sevi regulāri ir jāiesniedz statistika par darbību. Piedevām pastāvigi tiek mazināti izlietojamās naudas apjomi - visai vadībai ir bezjēgā kā domāt, risināt, pardomāt utml. lai līdz reālai iestādes darbībai nemaz nanonāktu - vai tā būtu efektīva pārvaldes sistēma ?!?!? Vai kāds vispāŗ uz to statistiku, vai darbības rezultātiem paskatās ?!?!?! Ja nē - tad kam tā vispār ir vajadzīga !?!?!?
x
x
vai tad ministriju klerkiem kads dod brivi savas vadibas prasmes demonestret?:)
izbijis valsts patriots
i
............,,Visvairāk ministrijām pietrūkst elementāru vadības prasmju........utt.............,, -------------------------- ------------------------------------------------------------ ------------------------------------ Paldies par patiesību. + Šīsdiens Karnītes raksts ,par oligrhu ietekmi.====vienreizēji,tā turpināt. Vienkārši latviešu debīlisms atklājas ar katru dienu virāk un vairāk. Ko darīt vēlēšanās ,pagaidām nezinu.
vecais-2
v
Un uz zaļās enerģijas kvotu rēķina Kampējs un Jaunais Laiks ar Dombrovski un Kamparu priekšgalā apzog visus Latvijas iedzīvotājus!
mērglis
m
ar patreizeejaam metodeem mees kriitam veel dziļaakaa stagnaacijaa , IKP kritiis veel vairaak , vieglaak prognozeet ekonomikas atdzimšanu 1910. gadaa nekaa dariit taa lai taa tiktu sildiita tuuliit, vai kaads domaa par budžeta ieņeemumiem , jeb tikai kur aizņemties...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas