Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 28. oktobris
Ninona, Ņina, Antoņina, Oksana

Sudraba: Cilvēki turpina aizbraukt, bet nejūtu, ka politiķus tas uztrauktu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
cilvēks
c
Piekrītu Sudrabai un vēl vairāk. Manuprāt Zatlers ar savām ambīcijām un politisko neprofesionalitāti Latvijas politikai un ekonomikai ir izdarījis lāča pakalpojumu. Trakākais , ka nav iespējams viņam pateikt - beidz , Valdi ampelēties, Tu ne velna nesaproti, ej prom no politikas. Kāmēr ZRP lēkā turpu šurpu pa sarkanajām līnijām, SC dara savu melno darbus - varu derēt referendumā SC piekritēju aktiviāte sitīs augstu vilni un savu panāks. Bail dzīvot uz priekšu, jo skaidri redzu, ka par tautu un par cilvēkiem laukos neviens neinteresējas - tie paši vārās savā sulā. Lauki caur nebeizamajām optimizācijām un konsolidācijām ir zaudējuši savu inteliģenci. Bez tam inteliģence laukos noveco, bet, nav jaunatnes, kas ieņemtu tās vietu. Valdīt sāk dažādi "labākie vietējie varianti", ar lielām ambīcijām, bet apšaubāmu izglītību, sapratni un bez pieredzes. Rezultāts skumjš.
nesaprotu,
n
kapēc Sudraba nenodarbojas ar savu tiešo darbu,bet nepārtraukti tukši muld par politiku???
asoikjdn
a
Viņa taču ir no maukošanas un tārpošanas komandas.
asefcsd
a
Krievu spiedze atkal tukshi muld.
Ziga
Z
Ja mēs, nodokļu maksātāji esam palikuši tik maz, un joprojām turpinām samazināties, tad taču mums nevajag to milzonīgo valsts aparātu. Kāda v..a pēc mums jāuztur 100 neprašas Saeimā? Mums Kuldīgā visas ēkas pilnas ar visādām iestādēm, kuras aprij mūsu naudu, ne mazu, bet mums atmet grašus! Cik ilgi to var paciest ? Valsts kontrole jau teica, ka pārvalde dienā tērē 1 miljonu nepelnītas naudas.
rozā brilles
r
Vai viņa gadījumā nav iemīlējusies???
Ivars Graudums
I
Veelreiz par eksprezidentiem: Tie parasti buus vecaaki cilveeki. Valstij jaanodroshina vinju vecumdienas. Vajadziigs neliels dziivoklis, maajsaimniece, medmaasa, kas regulaari aprauga vinju veseliibu, meerena penzija, ap 1200 ls, Nav vajadziiga glauna automashiina, shoferis, sekretaars un citas uzpuutiigas bleenjas. Mums jaariikojaas reaali!
nu gan...
n
Lai taču brauc! Ar varu nevienu nenoturēs!
ss
s
Sudraba nedraudzējas ar galvu. Ja reiz viņu tik ļoti uztrauc aibraucēji, ko tad pati ir darījusi, lai to novērstu. Runāt jau viegli, ja kāds vismaz pavērtētu pašas vadīto iestādi, saprastu, ka tā steidzami jālikvidē. Bla, bla, bla
statistiķis
s
Cilvēki turpina aizbraukt, bet valsts aparāts kā nesarūk, tā nesarūk, bet rodas arvien jaunas darba vietas, kas parazitē uz nelielo skaitu nodokļu maksātāju.
Velena
V
Kapec Sudrabu nesatrauc tas, ka Ulmanis un Freiberga izlaupa Latvijas valsti un apzog lidzcilvekus Latvija, jo vini bauda komunistiska rezima privlegijas? Cik bernus, jaundzimusos un gimenes varetu pabalstit ja nebutu jauztur sie divi vecie prezi, kuri tik alkatigi un egoistiski notric valsts naudu?
Doable
D
patīkama frizūre noteikti darāma
Izglītība tikai stulbiem
I
Tapēc valdība apzināti importē melno, nēģeru darba spēku,. viņu civil un socialās prasības vel mazākaskā vietējiem, un laimīgi ka nav upuri kādā Afrikas pilsoņu karā. par ko Latvijai izglītotus cilvēkus? poffiig
Valdis
V
Kas tad ir tie "mūsu politiķi"? Pļezduki, kuri tikuši pie "siles" un tagad grūstās ap to. Diezvai kāds no tiem vispār spētu atcerēties, kādas muļķības sagvelzis pirmsvēlēšanu demagogijas karstumā.
AP
A
sen jau visi brūno līniju apenēs novilkuši. un valstij (t.i. tautai) šī apeņu publiskā mazgāšana vairs neinteresē. Tauta savus izdzīvošanas likumus ievieš, bet apeņpirāti savus. Viens nekopts ciems eiropas viducī.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas