Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Sudraba: ES fondu apguvē valsts izvirzījusi nepareizus mērķus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Viesturs Petriks
V
:D
mif
m
Kāds labus no "Vals kontroles", visus "razognatj" un būs ekonomija. Tā pāt par rnaudas izšķirdēšanu cietumā neviena nav? Kukuška hvalit petuha za to, sto hvalut on kukusku. (Dzejolis)
Lelle
L
Ar tiem fondiem ir galīgā pakaļā. Nupat vienai rajona slimnīcai, kuru taisās slēgt!!!, ir iedalīts vairāk kā pusmiljons Ls ēku, telpu un infrastruktūras renovācijai. Tad pasakiet kāds man , kas te notiek?! ES miljardi būtu jāiegāž tikai un vienīgi uzņēmējos, kuri ražotu ekportspējīgu produktus, preces vai vismaz radītu taustāmu pievienoto vērtību un maksātu nodokļus, bet infrastruktūra, skolas, slimnīcas jāremontē no nodokļu naudas. Citādi mēs nekd mūžā no šīs bedres neizrāpsimies. Pilnīgi greiza valsts politika un vienkārši NAV SAIMNIEKA, kas kontrolētu visu spēles laukumu.
Jānis
J
Sudrabai 100% taisnība. Te rakstā tēma skarta virspusēji, bet bilde uzzīmāta pareizi.
Arturs M
A
Tādus durakus ,kā tevi tikai kāds var laupīt un apmuļķot,piedod.Iemācies lasīt.Dombrovskis gandrīz vienīgais NEKO nesolīja!
as
a
FM ir izdomājusi arī pilnīgi debīlus noteikumus ES fondu apguvei: iepirkums darbinieku piesaistei, iepirkums pasniedzēju iesaiste, visur vieni vienīgi iepirkumi! Rezultātā 0 darba tiesisko attiecību, viss notiek uz uzņēmumu līgumu pamata, darba devējs pats sev nevar izvēlēties darbinieku, lai veiksmīgi īstenotu projektu, korupcija pat valsts institūciju vidū, lai šos stulbos noteikumus apietu un 0 motivācijas iesaistīties projektos, ja esi privāta institūcija, kas dreb par saviem līdzekļiem, ja nu gadījumā uzraugošai institūcijai nepatīk un izmaksas neattiecina.
Lelle
L
Piedot, LOL! Tu esi vēl stulbāks(a)...skaties ka tik pašam nepienāk laiks iet bekot....
Lelle
L
Te mans klons-lohs ārdās....bet atzīšos, ka manas cerības V ar katru savu gājienu arvien grauj....
Lelle
L
"Šobrīd par fondu apguvi atbildīgas septiņas ministriju pakļautībā esošas institūcijas, un par to apvienošanu varētu runāt, tikai sākot ar nākamo plānošanas periodu." Kā tad! Kāpēc lai ko mainītu, ja viss ir sakārtots tā. lai varētu trekni turpināt zagt!!! Sak, saduļķotā ūdenī labāk ķeras. Par šito es 100% pievienojos Sudrabai!!!
Мур
М
Но ведь еврофонды в Латвии нужны для того, чтобы их разворовывать. Как же это еще непонятно. И этим и занимаются чиновники и приближенные к ним бизнесмены. Всё просто.
Lelle
L
Aicinājums opozīcijas deputātiem, ja tādi vēl ir! Nu beidzot tak izmantojiet savas pilnvaras un piespiežot to jenotiņu lācīti pildīt savas funkcijas valsts finanšu izlietošanā!
Uguns
U
Ko tad nu esi pārmetusies uz "Vienotības" krituzēšanu. Biji taču tāda Štokija fane, ka nu. Nepielaida Tevi pie teikšanas?
jautājums
j
Nu jā...e-pārvalde nav sasniegusi mērķi....Struktūrfondiem nav pareizie mērķi...' Un kādi tad ir pareizie ? un kāpēc tad neprotestēja MK, kur katru sēdi sēž.? Kāpēc pieļāva, ka valdība pieņem tos nepareizos mērķus ? Tāpat kā ar Parex... Un kāds mērķis ir Sudrabas darbībai ? Taisīt sev piaru ? Jo nu praktiska labuma nekāda.
LOL
L
Piedod, Lellīt, tu esi stulba! Kāpēc nebrauc uz īriju?
Lelle
L
Jenotiņu, tukšgalvīti! Atkārtoju pat priekš tik tupa kāds esi vēlreiz: "Sudraba ir uzrādījusi , kur šķērdē un kur zog, bet dumrovskis tikai bola acis un neko nedara, lai savu pārvaldi sakārtotu, bet toties nabagus laupa un laupa..." Pieleca? Tā kā meklē savā jenotībā tās vainiņas nevis te apcelies!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas