Laika ziņas
Šodien
Migla
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Sudraba: izmaiņas iespējamas, ja cilvēki sapratīs vēlmi dzīvot citādākā valstī

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
arī prom
a
... zināms skaits latviešu JAU IR realizējuši savu vēlmi dzīvot citā(dā) valstī ...
depo
d
Pilnīgi piekrītu par izglītību. Kā mēs varam piesaistīt kādu investoru ar lieliem resursiem, ja mums atbilstošas izglītības speciālistiem un inženieriem? RTU jau cenšas apvienot vairākus institūtus. Pajautājiet viņiem vai Mašīnbūvniecības inženieri kā tādi vēl pastāv?
cien. I.Sudrabai
c
Cien. I.Sudrabas kundze Diemžēl Jūsu vienīgā vieta ir VK, kur Jūs protat atmaskot to, ko pati kātreiz mācījāt darīt kā FM amatpersona - piemēram slēpt sporta spēles un pasākumus zem konferencēm un semināriem. Pieļauju ka šai valstī vēl ir vairāki cilvēki kas to atminās un pildīja jūsu norādījumus un ieteikumus. Tā pat arī jau daudziem ir zināmas Jūsu tikšanās Blaumaņu ielas dzīvoklī, kur Jšu piedalātiess sanāksmēs, kas nenotiek valsts valodā un kurās citu starpā tiek diksutēti jautājumi par VK ziņojumu publiskošanas laikiem un kāda ir vēlamā rezonance un ietekme! Hallo... un ko Jūs kādam varat pārmest, ja pati lietojat valsts autotransportu (ceru ka bus to pārtraukusi), lai apmeklētu no rītiem skaistumkopšanas salonu Vecrīgā! Man šī Sudrabas dubultmorāle ir līdz prievēm!
elle
e
S. Lien ārā ar saviem konkrētiem mērķiem un beidz runāt vienu un to pašu.
eho
e
Sudraba ir sociālisma produkts.
!!!
!
Sudraba , nu kad tu beigsi muldēt un nāksi ar priekšlikumiem , kas tad īsti jādara? Pati nedari neko , tikai kritizē un bļausties .
Ezis66
E
es teiktu - vienkārši "parādība"
Behemoths
B
Nē nav, ieskaties, viņa ir ragana.
ZK
Z
sakārtota, patīkama vide ????? Kopā ar krievvalodīgajiem okupantiem,nacistiem tas nav iespējams.
valsts valoda
v
Sudrabai Ir īpašības vārdi, kuriem salīdzināmās pakāpes neveido, piemēram, cits - citādāks, apaļš - apaļāks, likumīgs - likumīgāks.
fiksais
f
100% taisnība. Dimžel ierēdņi, kā iepriekšējos komentos, NEKAD paši no darba neaizies. Viņiem liekas, ka viņi ir ļoti vajadzīgi šai valstij. Diemžēl tikai bankrots apstādinās šo vājprātu, kur bezjēgā tiek tērēti nodokļu maksātāju miljoni.Ne velti pieminēja izgīitības sistēmu - tur ministrs vispār nedrīkst būt saistīts ar politiku. Tāpēc neviens nozares profesionālis pat piedāvājot neiet par ministru, jo zina, ka pusgada, gada vai labākajā gadijumā 2 gadu laikā izglītības jomā izdarīt neko nevar! Kur izkūpējuši miljoni, kas iztērēti izglitības vajadzībām? Savējo kabatās? Vai visa valsts pārvalde šodien nedzīvo pēc šadas shēmas? Vai "godīgais" Dombrovskis nav klasisks piemērs tam?
J
Ja ir tikai cāļa smadzenes un vēl atsaldētas, nekādi vārdi nelīdzēs! Operācija nepieciešama!
Ezis66
E
Vārdi, vārdi, vārdi, ... Gan Sudraba, gan SC griežās kā vecas plates, neko nepiedāvā. Konkrēti, lūdzu, var - ko darīt? Kādā valstī? Kāds ir plāns?
!
!
Es gribēju dzīvot citādā valstī. To veiksmīgi atņēma par citiem vienlīdzīgāko Parex shēma. Līdz ar to šādiem vārdiem es vairs neticu. "Saprast vēlmi dzīvot citādā valstī", šo kalambūru es skaidrā prātā nespēju atšifrēt. Vai tas liecina, ka Sudraba nerunā tiešu valodu?
Maijaa
M
Vismazāk jau viss ir atkarīgs no cilvēku vēlmes. Kamēr netiks prasīta atbildība un piespriests reāls sods, tas viss tukša runa. Paskatamies : - Šlesers noslēdz valstij neizdevīgu līgumu, Gerhards to apstiprina. Valstij zaudējumi, neviens netiek sodīts. - RD no centraltirgus minimali ienākumi, starpniekfirmas pelna miljonus, neko nevar padarīt; - Jūrmalā Ančānam, tagad Munkevicam speciali amati ar lielām algām, atkal neviens neko nevar izdarīt. KĀDA VĒLME ? Valstij jāmainās (tiesu sistēmai beidzot jāsak strādāt), nevis cilvēkiem jāskatās kā zagļi un krāpnieki zaļi dzīvo.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas