Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +12 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 16. oktobris
Daiga, Dinija, Dinārs

Sudraba: nepieciešams uzlabot pirmstiesas izmeklēšanas darbu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Artūrs
A
Cien. I. Sudraba. Valsts iet bojā. Var runāt un aizrādīt, bet nekas nemainīsies. Takai tautas vēlēts prezidents varētu mainīt šo politisko un ekonomisko bezizeju.
bbb
b
Kurš nu vairs ies strādāt par izmeklētāju? Pims stāšanās dienestā jāiziet medkomisija, jānokārto fiziskā ieskaite un tā - katru gadu, regulāras reformas ar "-" zīmi (paliek aizvien grūtāk), kancelejas preces par savu naudu, veicamo pienākumu apjoms, dažādu atskaišu un uzskaišu daudzums pieaug ģeometriskā progresijā salīdzinot ar atalgojumu un bonusā nenormēts darba laiks. Tur palikuši tikai sava darba fanātiķi.
zvirbulēns
z
Maizīša atstātais mantojums - sagrauts teju viss, par ko mēs te vēl brīnamies.
Trahtenbergs
T
pie mums taa pieņemts , viens atrod , otram samaksaa un rezultaataa valsts izlaupiitaaji dziivo resnu kaklu , nu par piemeeru , zelta tilta buuvnieciibaa , valsts nauda šķeerdeeta uz vella paraušanu , liidzdaliibu tajaa ņeemuši jau triis meeri , tuuliit biuus ceturtais , bet vai kaadu sauks pie atbildiibas??? visur iejaukta politiskaa atbildiiba , un taa mums visiem paziistama kaa ar nulles veertiibu , pat Latvenergo bijušais šefs sleepjaas aiz politiskaa pasuutiijuma , mafija sakaartojusi likumdošanu peec savas liidziibas.
latweets
l
Ja es pareizi sapratu VK darbības rezultāts piecu gadu laikā ir divi pabeigti kriminālprocesi un padsmit lietas, kas vēl ir izmeklēšanā. te uzprasās jautājums - vai sudrabas kundzei liekas, ka viņa ir ļoti labi paveikusi savu darbu un pabeigto kriminālprocesu skaits ir adekvāts viņu konstatētajiem pārkāpumiem?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas