Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +12 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 16. oktobris
Daiga, Dinija, Dinārs

Sudraba: nodokļu celšana tikai vēl vairāk palielinās ēnu ekonomikas īpatsvaru

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
patiesība
p
Sakiet lūdzu ,kur viens kristīgais var pieteikties parakstīties,lai maize tiktu dota par brīvu,vai sliktākā gadījuma uz ziedojumiem cepējiem.
DD1
D
Tieshām, HA, Amerikas atklājēja... Lai runā tad, kad var ieteikt kaut ko konkrētu, nevis populistiski kritizēt. To var katrs.
Kristīgi demokrātiskā savie
K
Kristīgi demokrātiskā savienības valde (KDS) ir nolēmusi apstrīdēt elektroenerģijas tarifus administratīvajā tiesā. Pieteikums tiek gatavots un tiks iesniegts marta sākumā. Pielikumā iesniegsim iedzīvotāju parakstus! Uzmanību! Kristīgi Demokrātiskās Savienības valdes paziņojums! Parakstīšanās pret elektrības tarifiem sākas (rīt) ceturtdien, 24.februārī pl. 13 - 15 KDS birojā Skolas ielā 21, 610.kabinetā (lifts, 6.stāvs). Par turpmākiem laikiem informēsim, pagaidām Dienas Blogā! Tuvāka informācija pie biroja vadītājas Sarmītes Janfeldes. Tālrunis 26163096. Visi laipni aicināti! Ar cieņu KDS valde
HA
H
Amerikas atklājēja...
kiki
k
Mjaa, ZZS te ir aizravushies ar saviem komentariem))
Diemžēl
D
Liekas, ka tikai Lemberga kungs, kā valsts vadītājs varētu glābt šo valsti, bet par finanšu ministri varētu būt Sudraba un ekonomikas ministri Karnītes kundze. Diemžēl ASV un Sorosieši to nepieļaus, jo viņiem propagandai cilvēku muļķošanai nauda pietiks.
patiesība
p
Bet,vai Valsts Kontrole nevar kontrolēt arī Prokuratūru ,Tiesu,jo tā ir taču Tautas/Valsts Kontrole.
Hmm
H
kaut vairak tadas Sudrabas butu..un visas valdiba.
patiesība
p
Arī vismaz pusi ugunsdzēsēju,glābēju finansu budžetu saņem atpakaļ,kā pakalpojumu dzērāji un pīpētāji.
Memory
M
Raksti iesniegumu - atbildēs! Sākotnēji gan iesaku apmeklēt VK mājaslapu - un atcerēties 2000.g., kad pēc Pasaules Bankas pētījuma par augsto ''valsts nozagšanas'' līmeni vietējie ''bāleliņi'' bija spiesti tās mazināšanai dibināt kontrolējošās iestādes. Bez KNAB un Valsts Kontroles jau iestāšanās ES nenoritētu tik' gludi. Bez Prokaratūras piesaistes gan KNAB un VK paveiktais diezin vai būs lielāks par ''čiku'', nu tāds normālais latvju demokrātijas 'nasing spešal' ?
pensionāre
p
Sudrabas kundze ir jāieceļ par Ministru Kabineta vadītāju līdz Latvijā ieviesīs kārtību ar finansēm un cilvēkiem būs nodrošināta cienīga iztikšana.
cony
c
Kas ignorē,izvairās,nemaksā PVN,tie ir slimi egoisti,savas tautas un valsts bandīti un laupītāji.PVN ir mūsu medicīna,mūsu visu pakāpju izglītība,drošība,kārtība un Taisnīgums,tas ir mūsu karogs un mūsu visu lepnums Latvijas Valsts.
@2@
@
Sudraba pateica to, ko visi jau sen zina, nu tauta arī zina tagad to, ka viņa arī to tagad zina.
cony
c
Visiem liekas,ka Sudrabas kundzes vadītā valsts kontrole strādā ļoti teicami un efektīvi,bet es,ka darba devējs nekad vēl neesmu redzējis kādus skaitļus,kritērijus,kas dotu iespēju arī valsts kontroles darbu,kaut vai Sudrabas kundzes vadības laikā vērtēt,salīdzināt,novērtēt,stimulēt.Viss man,darba devējam,tas dzirdams un lasāms tikai runu un tekstu plūdos,bez cīpariem,bez efektivitātes procentiem vai citādiem koeficentiem.Latvijā arī jāsāk ticēt kritēriju skaitļiem nevis asarām,vaimanām vai gudrām emocionālam runām.
!
!
PVN nozīmē pērc vairāk nelegāli.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas