Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Sudraba noliedz saistīšanos ar SC, sauc to par sava vārda izmantošanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
daunitis
d
Ja jau dziiva, tad jau nav nevienam biistama. Ja nav nevienam biistama, tad var atljauties braukaat bez miesassarga trolejbusaa. Pie Latvijaa valdoshaa tiesiskaa nihilisma Sudrabas kundze var naakt klajaa ar jebkuriem atmaskojumiem-taapat tie nevainagosies ar notiesaajoshiem spriedumiem.
nu>karambai
n
nu precīzāk nepateikt :)
Karamba
K
Ko var ņemties ap to nabaga Sudrabu.. Cilvēks savā vietā,dara to, kas vislabāk padodas. Kāpēc uzreiz jāstiepj premjeros, prezidentos? Re ku mums, Kalniņš.. fantastisks komponists.Un kāds deputāts? Vai tas pats Valdis.. talantīgs ārsts. Un tagad kas? Katram sava vieta zem saules paredzēta.
idea
i
ja Sudrabas jaunkundze aizietu pie laba friziera, okulista un stilista no viņas sanāktu skaista karsējmeitene.
MS
M
Arī es skatījos 100.pantu un iespaids bija nepatikams. Pilnīgi piekrītu Jūsu Sudrabas raksturojumam.Ļauna,iedomīga veca sieviete. Viņas uzbraucieni Dombrovskim bija negodīgi un vērtējums galīgi garām. PRETĪGI !!!!
beta
b
Skatījos vakar 100. pantu. Iespaids par Sudrabu pavājš. Nekādas harizamas. Viena vienīga stomīga taisnošanās - es ne, tā ne, tas ir slikti, nekas neiznāks, tie nevar, mums nav pilnvaru utt. Nejutu viņā ne kripatiņas pozitīvisma! Tāda malā stāvētājas, visgudrās kritizētās pozīcija. Skat, Dombrovskis slikts, jo nekad nav bijis vadītājs, neesot pieredzes un nebūšot arī... Tur neiešu, to nedarīšu - zirgu, manu balto zirgu - tikai tad... :) Neej, nedari, bet spēj kaut mazliet novērtēt tos, kas iet un dara! Vakar pārliecinājos, ka īsti godīga Sudraba nav. Politikā atklāti iet negrib, tik daudz pati saprot, ka tad ancuks ātri būs dubļos, bet kundzīte tīrīga. Savukārt, tā no malas uzlikt Dombrovskim un viņa centieniem sabalansēt to zvērudārzu, lai vilki paēduši un avis dzīvas, vienmēr gatava! Tā sīki, pretīgi, bet lai pašas ancuks tīrs. Nožēlojami!
J
Sudrabas kundze ir pārāk gudra, lai līstu skudru pūznī. Viens nav karotājs,jābūt aizmugurei, lai startētu.
Влад
В
Сами вы 5-я колонна и в мозгах у вас одна каша!!!
Karamba
K
Man jau šķiet ,ka šitie teksti par SC velk uz apzinātu gaisa jaukšanu, lai Sudrabai atsistu pat domu nākt politikā. Un pie viena mietpilsoņiem radīt šaubas- nez kā tad tur ar viņu ir, vai nu tik balta un pūkaina.. Asiņainais punduris darbojas :) Jo beigās jau vēlētājs parasti neatceras kā tur bija- vai viņa mēteli nozaga, vai viņai.. :)
Populists
P
Oligarhi un vietvalži izputināja Bizantijas impēriju......daudzi Bizantijas oligarhi bija bagātāki par pašu turku sultānu kas iekaroja impēriju laikā, kad valstij bija milzīgi parādi un nebija naudas ieroču un armijas uzturēšanai .... _______________________________________________________ ___________________ Vai Latvijas oligarhi ir labāki ? Daudzi no viņiem gatavi kājām doties uz Maskavu, Briseli, vai pat Ameriku ... diemžēl, ne Latvijas interesēs. Bet Sudrabas kundzei pilnīga taisnība .... gan stratēģiski, gan arī taktiskā pieejā ! Lai Dievs viņai stāv klāt ! ! !
Arturs M
A
Nedomāju,ka kāds prātīgs un gudrs(!) latviešu cilvēks varētu priecāties būt kompanijā ar Urbanoviču.Tas ir tāds padomju laika "bufetčika" līmenis. Kad lietoju par latviešiem prātīgs un gudrs,es nedomaju tos,kas pie varas ir pēdējās pāris saeimas.
Bella
B
Onkuli, Bebr , aizveries, un palasi kādu grāmatu, varbūt smadzenes izdīgs!
lobs gosts
l
nu vai ta Inguna būs tik zemu kritusi, ka pīsies ar šitiem.....
pensionāre
p
Kur tad ir tas padarītais darbs,pilnas avīzes ar tukšu muldēšanu un gribam redzēt Valdībā,vakar televīzijā gan pēc pamuļķes izskatījās ,pēc viņas domām,visi aborigēni un tikai viņa stāv svētā uz pjedestāla
tādi esam
t
Dombrovskis nevar darīt visu,ko viņš gribētu, lai valsti izvestu no purva, jo, pirmkārt, viņam to neļauj darīt korumpētā Tautas partija, otrkārt, viņam jārēķinās ar noziedznieka ietekmēto ZZS, treškārt, runā, ka viņam nav arī pilnīga atbalsta paša partijā. Ja tevi vajā murgainas domas par mistiskiem sorosīdiem, tad nekavējies, ber taisnā ceļā dodies pie psihiatra. Šāda mistiska ienaidnieka meklēšana savulaik tika izmantota padomju laikā, kad tautu biedēja ar briesmīgajiem kapitālistiem.Labāk t.s sorosīdi nekā krievu vaņkas!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas