Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Pirmdiena, 14. oktobris
Minna, Vilhelmīne

Sudraba pagaidām atsakās no partiju piedāvājumiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
human
h
Neesmu redzējis divus lielākus runātājus, kā Lembi un šo meiteni. Abi tikai vāvuļo, bet, kad reāli kaut kur jāiesaistās :D
boze
b
"Meitene" tiešām apnikusi!
  • 0
  • 0
pamela
p
Vai tad viņai kāds ir piedāvājis?Pati bāžas virsū tiko kāds krēsls brīvs.Un atkal ar savām mūžsīgajām pamācībām!Ingūna nomaini kaut tekstu!Kā patika "Jaunais vilnis"?Stjopa arī bija!
puaro
p
Plecu pie pleca sēdēja jaunajā vilnī ar krievu ietekmīgām personām(gan jāatzīst ne viņa vienīgā), ik pa brīdim ēterā uzvirmo kaut kādas mīklainas saites starp šo cieši jo cieši godīgo Latvijas amatpersonu un apšaubāmu (jo it kā eksčekistu) krievijas tovarišču un līdz ar to pat bijuši daži miglaini izteikumi no SAB puses...nez vai viņai spīd pa nopietnam kāds augstāks postenis, ko gan jau laikam arī pati reāli apzinās un tāpēc publiski atsitas no (it kā) politpiedāvājumiem
@mata hari
@
Iet dzelzceeļnieks gar sliedēm redz - beigt žurk- "Atradusies, te, Anna Karēņina!""
  • 0
  • 0
>>> ojaram
&
nu zini, dzer, bet ar mēru! :) izstudē kundzes bio, tad muldi
  • 1
  • 0
puaro-ojāram
p
nu gatava Mata Hari, ko neteiksi
  • 4
  • 0
Ojārs
O
Vai Tu esi aizmirsis, ka viņa pieder Džordžtaunas absolventu klubiņam un tas jau bez amerikāņu specdienestu palīdzības notikt nevarēja. Es ceru, ka tagad neatklāšu lielu amerikāņu noslēpumu, ka viņa tagad tikai izliekas par krievu draugu, lai uzzinātu viņu noslēpumus, bet patiesībā spiego amerikāņu uzdevumā!
  • 0
  • 3
Stahijs
S
Vajadzēja kādam piedāvāt roku, tad varbūt neatteiktos un kļūtu savos spriedumos nosvērtāka!
eh
e
. Es gan nesaprotu, par ko Sudraba saņem itin lielu algu no mūsu nodokļiem. Viņas laikā ir notikušas ārprātīgas mahinācijas, ieskaitot Dienvidu tiltu, e-biļeti Rīgā, AirBaltic utt. Nodokļu nauda tiek burtiski izšķaidīta, savukārt valsts paralēli tam aizņemās no SVF u.c. Izskatās, ka Sudraba ir kā piesegs šim mahinācijām - valsts kontrole it kā ir, it kā krata pirkstu, lai nomierinātu iedzīvotājus, bet šeptmaņi droši var šeptēt. Acīmredzot savu šo zagļus atbalstošo kvalifikāciju Sudraba attīstīja strādājot Parexā, arī tur saņemot itin labo piķi, kamēr Kargins ar otru K vadīja banku, sev algas vietā maksājot noguldījuma procentus un tādejādi nemaksājot IIN un socnodokli. Redzam, ka visur, kur darbojusies Sudraba, paliek baisi finanšu postījumi.
Vārds
V
viņai nav janoklusē, jo viņas muldēšana tikai nostiprina tauta pārliecību, ka neko nevar mainīt un ta tas ir un tā tas paliks tadas ar sūdiem nosmērētas sudrabas, pirmkārt, jamet mēslainē, un tad jāķeras klāt oligarhiem!
  • 0
  • 0
Ojārs
O
Un tagad pamēģini aptvert to, cik reižu vēl lielāki un baisāki šie postījumi būtu, ja viņa būtu noklusējusi visu revīzijās atklāto.
  • 2
  • 0
Vēlētājs
V
Tikai par Jurkānu un Sudrabu vairums blogi Dienā,bet par Juri Sokolovski tikai īsu brīdi pavīdēja informācija,ka mācās Doktorantūrā un viņu neapmierina ne SC ne LPPLC ne ZZS.Viņš skatās progresīvāko partiju virzienā.Tas mani patiesi iepriecina.
ddd
d
gribēja par prezidenti tikt tak, pat imidžu nomainija, bet pļurkt, oligarhi ieriktēja sev lamu/labdabīgu seju un sudraba pat uz podesta netika, tagad mazliet kreņķis, tā ir, man ar būtu. bet varbūt vajag raudzītsties uz to kā iespēju izpogāt tos varenos beidzot? ej pie zatlera partijā, tā būtu īstā vieta, visas citas ir sasmērētas līdz nemaņai.
gx-7
g
Muldēšanas čempioni kopā ar puzes punduru.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas