Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +3 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Sudraba par Ozolu un Aerodium: Nevaram bez latviskās mentalitātes

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
TanteSidra
T
_"...neviens nedomā par to, kā Latvija izskatās... Nē, mēs nevaram iztikt bez savas latviskās mentalitātes.”_ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~ Sudraba tiesham paradija ka nav isti gudra. latvieshiem nav jabaidas par to vai tie arzemju onkuljiem un tantem pietiekoshi labi izskatas. Sudrabai ar mentalitati ir problemas.
zeltene
z
kāds sakars tam ar latvietību??? man kretinē šī tendence: " nu kā jau latvieši.." un galvenais, ka paši latvieši to kultivē...fui,
!
!
Latvijā nekad nav bijusi liela nauda. Mazliet lielāka par mazu naudiņa parādijās tikai jaunlaikos, un arī tad tikai dažos miljonos mērāma. Ar tiem tad arī operē, it kā tie būtu miljardi. Līdz ar to daudzi nesaprot, ka atrasties LV biznesā nozīmē ne tikai kreditēties līdz aknām, bet arī riskēt dažādās citās lietās un atrast kompromisus starp uzņēmuma izdzivošanu un VID/valsts regulāru pabarošanu no īpaši bagātinoša uztura pudelītes, pretī saņemot vien iespēju pievienoties savējiem vai lasīties un ne uz ko necerēt. Ir ļoti maz tādu uzņēmēju, kam līzingā vai kredītā, kredītlīnijā nebūtu viss, ja ne pat viss.
!
!
Tā nav latviešu mentalitāte, maksāt 10. tiesu. Vai 10%. G-24 kredītu procentiņus maksāja LC funkcionāru (bijušo padomju funkcionāru) sistēmas laikā. Sāka maksāt. Turpināja pārņemt Krievijas pieredzi. Izveidoja sistēmu ārzonu legalizēšanai līdz pasaules galam - savējo vajadzibām. Palasiet presē par nesenajiem IKEA un DAIMLER bakšišiem Krievijas IeM un citām organizācijām. Tur ir daudz piemēru.
diskobumba
d
Nu bet jau veselu gadu klusēja un tagad sāk aerodium ķengāt, naudu nemaksā! Viss kā solīts, kukuli nedosi, nekas nekustēsies! Ir ļoti daudz administratīvo šķēršļu! Atnāks valsts kontrole, pārbaudīs, nāks klajā ar ziņojumu un nekas nemainīsies!!!
Barons Manteifels
B
Manuprāt Ingūna Sudraba ir Milze uz māla kājām. Proti - viņa var atrast, secināt un paust, bet Latvijas likumdošana neparedz sekas viņas konstatētajiem pārkāpumiem. (Vismaz es presē esmu lasījis padsmit iepirkumu konkursu komentārus, kur valsts formālu iemeslu dēļ pakāš vienu tūkstoti pēc otra... ) Otrs - mani mulsina pašas IS situācija: ciktāl gudrs un inteliģents cilvēks visulaik ir gatavs būt opozīcijā? Protams, es pieļauju, ka viņas domubiedru skaits ir neliels un lielākā daļa viņas "it kā' atbalstītāju ir gatavi atbalstīt vārdos, bet ne darbos, par ko liecina fakts, ka pirms 8 mēnešiem LTV ziņotā doma par likumīgu neefektīvu un nelietderīgu līdzekļu tērēšanu NAV radusi atbalsi NE-vienā IS atbalstītājā! Es skarbi vēlētos iebilst IS oponentiem, ka viņa nodara mums ļaunu ar informāciju. NU - ja kāds mūsu valstiņā vēl nezina, ka valstiņas naudu var šķērdēt un Valsts kasi uzskatīt par savu maku... TAS var doties pensijā! jautājums jau ir par to - vai kāds vispār vēlas kaut ko mainīt? Cik zinu - mainīt gribētāji parasti dodas uz ārzemēm un politiķu runas par demokrātiju ir lielāki meli, nekā aizpērngada solījumi pensionāriem neatņemt....
beta
b
Patin filmu atpakaļ un atceries kā sākās šī epopeja ar EXPO. Slesers bija tas, kas kā traks brēca, ka Latvijai jāpiedalās, ka tā ir prestiža lieta. Slesers visaugstākajā līmenī bīdīja Aerodium projektu ka vien varēja. Tātad cerēja uz lielu naudiņu, jo Beitāns neteica nē. Var saprast Beitānu, viņiem Kīna ir izdevība, kāpēc nemēģināt? Sakalis Slesers ātri saprata, ka Aerodium ir labs kumoss, vajag daļu firmas, un pārrēķinājās...
.Beitāns ir korumpants
.
Tas, ka šis projekts nav Latvijas valsts, bet vienas firmas - Aerodium - interesēs, neradīja šaubas, jo no valsts viedokļa ir pilnīgi nepamatoti guldīt 2,5 miljonus šādā projektā. Jautājums līdz šim bija vienīgi par to, ar kādiem līdzekļiem Beitāns to panāca. Šobrīd viņš ir atzinis, ka tas ir panākts ar kukuļa apsolījumu. Tātad, lēmums par 2,5 miljonu ieguldīšanu šajā projektā ir pieņemts vienai pusei (privātpersonai) apsolot, bet otrai pusei (valsts pārstāvim) cerot uz kukuli. Un tā jau ir kukuļošana ar sevišķi smagām sekām.
IncParaac
I
Atminēsimies - TV rādīja - vējš, sals - pie Ozola kantora rinda pāris dienas salst, lai pieteiktu projektus ... Nāk ekonomikas ministrs no Jaunā Laika Krišjānis Kariņš, ar ārā, rindā stāvošajiem, runāties. Ozols aiz stiklotās sienas - smīkņā par rindu :"Sasapņojušies -Bezotkatņiki dumie ..." Rindā bij' pierakstu kārtība, bet līdzko Jaunā Laika ministrs prom - ierodas policija - izgrūsta rindu - "otkatņiki" tiek bez rindas. Policija:"Te jau ne-va-rē-ja sa-sa-prast!Burzma tā-āaada (?) ka stiklus vai - izspiedīs! Mēģinājām sakārtot ..." Par ārā, rindā salstošajiem, smīkņājošais Ozols - tā viņa būtības seja. Kampējkretino skandēja : "Mi-nis-tram jā-at-kāp-jas!" Ingūna - "pado pretī" Vladimiram Volfa dēlam Žirinovskim ... Apgraizījusies - pēc Podmaņa - "rovītē cepeti ož" ?
Fans
F
Jā pilnīgi piekrītu,ka arī nesmukas lietas jārisina publiski,lai arī kīnieši zina,ka mums ir tādi puiši,kas taisa tādus vēja kanālus,kur var lidot kā putns.UN lai kīnieši zina,ka mums ir tāda AŠ2,Latvijas pirmie,oranžie Ozoli,kas par eiropas , LV investīcijām,vai budžeta finansu piešķirumu prasa desmito tiesu jeb otkatus,bet nav baznīca,gan dēvējās par kristiešiem.Mēs taču esam par atklātumu,par caurspīdīgumu un korupcijas problēmas ir vēl lielākas daudzās citās valstīs un kādēļ arī exspo neparādīt,ka mūsu valdība tomēr nesamierinās un dara visu ,lai korupciju apkarotu visiem līdzekļiem,pat godīgi nokaunoties pasaules valstu izstādēs.
traductrice
t
Tā vairs nav latviska mentalitāte. Latviska mentalitāte ir klusēt un paciest - jo "tur neko nevar mainīt" un "tā dara visi". Beitāns, šķiet, ir licis uz šo kārti VISU. Viņam var pārmest avantūrismu, veselā saprāta trūkumu, nepietiekamu pieredzi biznesa lietās utt., taču tikai tāds cilvēks, kam vairs nav ko zaudēt, spēj nostāties pret SISTĒMU. Nožēlojami, ka cilvēkam ir jābūt iedzītam absolūtā bezizejā, lai "norautu važas".
Ieva
I
Gribi teikt, ka pie mums prokurori un poliči pārbauda katru bļāvienu par to, ka pilsonis P noradījis pāri pilsonim D? Manuprāt tomēr viņi ne pirkstu nekustinās pat ja pilsonis D rēgosies ekrānā sasists zili melns, šim te pilsonim vienalga vajadzēs aizčāpot pie likumsargiem un uzrakstīt iesniegumu....
gadās
g
Idiotisks paziņojums.
Un kas liedza Ozolam bez kukuļa veikt savus tiešos, labi apmaksātos darba pienākumus?
Parastais
P
vienreiz nomet rožainās brilles, kas liedz Tev aerodiouma biznesu ieraudzīt īstā gaismā! Beitāns pasūtījumu dabūja pret solījumu dot kukuli - tas, tavuprāt ir normāls ceļš, kā iegūt tiesības pārstāvēt valsti!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas