Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Sudrabu par iespēju kandidēt vēlēšanās uzrunājušas vairākas partijas, visas saņēmušas atteikumu

Valsts kontrolieri Ingūnu Sudrabu par iespēju startēt rudenī gaidāmajās Saeimas vēlēšanās uzrunājuši pārstāvji no vairākām partijām, taču viņi visi saņēmuši atteikumu.

Sudraba intervijā Latvijas Radio raidījumā "Krustpunktā" trešdien atzina, ka viņu kādas partijas vārdā uzrunājuši daudzi cilvēki, taču viņa neatklāja, par kurām partijām ir runa, norādot, ka nevar jau zināt, vai šiem cilvēkiem bija pilnvaras runāt partiju vārdā, vai "tās bija tikai šauras intereses, zondēšana un izzināšana".

"Viņi visi ir saņēmuši vienu atbildi - nē. Es neplānoju iesaistīties politikā vismaz tik ilgā termiņā, kas skar šīs vēlēšanas," uzsvēra valsts kontroliere un piemetināja, ka negrasās arī publiski paust atbalstu kādam politiskajam spēkam.

"Tas, kā es redzu šo politisko modeli un iespēju realizēt politiku, šī sistēma nenodrošina to, ka var reāli un patstāvīgi strādāt ar reālu komandu. Viens ir uzvarēt vēlēšanās, otrs ir spēt konsekventi četrus gadus izdarīt labu darbu. Tā neveicina to, ka politikā iesaistās profesionāļi," klāstīja Sudraba.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas