Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Sūdzības, ka iedzīvotāji neredz digitālo televīziju, “atbilst normālam procesam”

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
bugis
b
Man Lattelecom dekoderis neslēdzās iekšā otro dienu. Pamēģiniet sazvanīti palīdzības tālruni 177. Tā kā Lattelecom nevarētu atļauties paņemt darbā vēl kādu operatoru. Domā tikai par savu peļņu, par klientiem aizmirstot.
Ņuks
Ņ
Saeimas Cilvēktiesību un sabiedrisko lietu komisijā ienākušās aptuveni 15 sūdzības, ka cilvēki dažādās Latvijas vietās pat pēc dekodera pieslēgšanas neuztver signālu, taču uzņēmuma Lattelecom valdes priekšsēdis Juris Gulbis ceturtdien komisijas sēdē atzina, ka «sūdzību skaits atbilst normālam procesam». ----------------------------------------------- ------------------------------------ Priekšnieķelis gadienā nav galviņu ATDAUZĪJIS namdurvīs , a?
ABC
A
Kādi 30 + Ls? Es par internetu un TV kopā maksāju 19,90 Ls!!!
ABC
A
Arī man ir Baltcom interaktīvā TV, un es esmu ar to ļoti apmierināts.
Žen-šeņ
Ž
Gulbis pats neatbilst "normālam procesam". Uzbrūk Circenei, ka viņai neinteresejot maznodrošinātie, kaut gan pats nav labāks, jo atzīst, ka viņam neinteresē tas 1%, kam ir sūdzības par virszemes tv.
tomātu pasta
t
Es diemžēll jau iegrābos un aiz savas muļķības iegādājos dekoderi. Pieslēdzu, bet signāla nav. 2 stundas centos sazvanīt 177. Sazvanīju, sarunāju meistaru pēc nedēļas. Aizņemtības dēļ nevarot tikt ātrāk. Atnāca meistars, pateica, ka neko nevar izdarīt, signāls esot par vāju, viņš nevarot ietekmēt torni, vai arī antena jāliek ļoti augstu. Nu kā nav kauna Lattelecom??? Tas saucās, ka "nodrošina" visiem virszemes tv signālu??? Nu sorry, Gulbi, bet tu vienkārši klaji ieņirdz par cilvēkiem!
Piga
P
Kaut kā neceļas roka pirkt to Šķēles dekoderi. Un kad šodien paskatījos uz to paštaisno un augstprātīgo Gulbi, nolēmu pavisam stingri - nepirkšu. Kāpēc man katru dienu maitāt garastāvokli, atceroties, ka palīdzēju Šķēlem uzvārīties? Meklēšu citas alternatīvas un punkts. Manu naudu ŠĪ afēra nedabūs.
andris
a
signāls ir ļoti vājš arī manās mājas. Neticu tai 99,6% procentu uztveramībai, pilnīgi izfantazēts skaitlis!!! un nevajag turēt visus par muļķiem, kas redz nemāk antenu noregulēt!!! torņus vajag vairāk uzbūvēt, nevis naudu sabāzt savās kabatās, Gulbi!!!
yes
y
Pirmkārt. Biju iegājis Lattelecom veikalā Alfā lai pakonsultētos. Sapratu, ka tur tie pārdevēji neko nejēdz no tehniskām lietām, tikai monotoni atkārto iezubrītas frāzes. Tas beidzās ar to, ka nopirku nevis lattelecom, bet Jacobsens zviedru aprātu par Ls35. Labi rāda ar tām pašām istabas antenām, kuras jau bija, pat ar 8 gadus vecu tv bez skarta. Otrkārt. Tas, ka lattelecomisti tehniski ir pilnīgi zābaki tv lietās - to apliecina tas, ka viņi saka - vajadzīgi mūsu DEKODERI, bet tam pašam viņu dekoderam virsū skaidri un gaiši rakstīts RECEIVER - uztvērējs! Protams, ka tie visi ir digitālās tv uztvērēji! Viņos iekšā gan ir dekoderi, kas digitālo signālu pārvērš analogajā. Treškārt. Tagad tie, kas parasti mēdza ierakstīt kaut ko no tv ar VHS magnetofonu vai dvd rakstītāju palīdzību ir zināmā mērā tūtē, jo šiem aparātiem iebūvēti analogie tv uztvērēji. Vai var tagad visiem padot ieejā signālu no ciparu uztvērējiem, skaidru ziņu nav. A nopirkt dvd rakstītāju ar iebūvētu tv cipasru uztvērēju laikam gan nevar, jo visur eiropā nez kāpēc ražo tos aparātus ar analogajiem uztvērējiem. Atpalikusi tā bagātā eiropa no nabadzīgās latvijas.
hmm
h
Interaktiivaa TV ir super! Man ir jau gadu un ljoti patiik - kvalitaate ideaala, arhiivs, ieraksts utt...video nomu gan neizmantoju. Kanaali labi. Un ja veel pa optiku naak -vispaar super. Tad jau arii superaatrs internets klaat. Tad par to virszemes TV vari nedomaat, njem tikai interaktiivo.
stulbis
s
eh jau gadiem domaju ka tikt vala no LTV7, TV5, LMT , LTV u.c paldies gulbim, atnaca un visu apgrieza, tagad na so kanalu, bet ir kaudze citu un bez maksas.
Purple
P
Nav nodrošināts pietiekami liels torņu daudzums no Lattelecom puses. Naudu, par kuriem tel. torņus vajadzēja būvēt, iebāza kabatā. Es tiki par satelītu pirkšanu!
cepelīns
c
pēc lattelecom mocībām man tagad viasat liekās kā dieva dāvana.. vajadzētu vēl tik pazvanīt un sarunāt cenu zemāku :)
Ojārs
O
Ļoti daudzi savas sūdzības nekur neiesniedz, tāpēc izskatās, ka sūdzību skaits ir mazāks nekā īstenībā. Bieža problēma ir arī dekoderu uzkāršanās. Zinu, jo esmu palīdzējis uzstādīt aptuveni 20 dekoderus.
Žanis
Ž
Pastāv tāda Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisija (SPRK), kurai būtu jāizskata visas sūdzības par nekvalitatīviem sabiedriskiem pakalpojumiem. LTV1 un LTV7 televīzijas programmas ir sabiedriskās televīzijas programmas un to piegādi līdz skatītājam nekādi citādāk nevarētu nosaukt kā vienīgi par - sabiedrisko pakalpojumu. Par šo pakalpojumu maksā Latvijas Televīzija (izmantojot iedzīvotāju nodokļu naudu), bet naudas saņēmējs, jeb izpildītājs, ir SIA Lattelecom, kas šobrīd atrodas pilnīgā monopolstāvoklī kā minēto programmu pirmatnējais (primārais) izplatītājs. Šobrīd ne tikai induviduālajam skatītājam nav iespēju pieprasīt kvalitatīvu signālu savā antenā, bet šādu tiesību nav arī sekundārajiem sabiedrisko TV programmu izplatītājiem (piem. kabeļoperatoriem), kuriem par šo programmu tālāko izplatīšanu jāraksta pakalpojuma kvalitātes deklarācijas un atskaites. Lattelecom par šo pakalpojumu atskaites nav jāraksta un viņus kontrolēt SPRK nevēlās. Var tikai minēt - kāpēc? Bet bez neatkarīga pakalpojuma kvalitātes uzrauga būs nemitīgi strīdi un haoss.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas