Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Svētki ģimenēm piekāpjas Neatkarības dienai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
janka
j
4. maijs jau nav nekāda neatkarības diena. Latvijas neatkarību pasludināja 1918.gada 18. novembrī.
.
.
Mēs darīsim visu, lai nebūtu mēģinājumu svētkus politizēt," iepriekš BNS uzsvēra Rīcības komitejas vadītājs Edgars Rinkēvičs. ---------------------------------------------- ------------------------ Kā to lai saprot? Vai tad neatkarības atjaunošana nav politiska rīcība? Un kas šodien notiek pie Pārdaugavas pieminekļa? Okupācijas armijas dienas svinēšana?
Hik
H
Ja nepazītu sabiedrisko domu, varētu pabrīnīties, kā vairumam nepielec Ušakova teiktais., ka svinīgie 4. maija svētki ir svētki katrai ģimenei.
Viena
V
Kādi ģimenes svētki? ģimenes diena taču ir 15.maijā! Ko te atkal pļurkst, kā neizgājis vēders, visādas muļķības? Vai 4.maijs būs svētki arī tām padsmit tūkstošu ģimenēm, kam vairs nav ko dot bērniem ēst?
...
.
Ģimenes svētki iet ciešā kontekstā ar reliģiju - jo īpaši ar sektantu aktivitātēm t.sk. Ļeģājevs. kas raujas pēc varas, kā arī Pujāts, kur vienīgais ģimenes svētku akcents ir cīņa ar homoseksuāļiem. Vai tad latvijā nav valst vara nodalīta no reļiģijas! Tad varbūt lūdzu nejauksim'to kopā ar valst svētkiem. Apvienojot šos svētkus izskatīsies ka arī valsts atbalsta Ģimenes dienā deklarēto (dievs pāri visam, garīgās dziesmas utt.) un vēl TĀDĀ līmenī, ka apvieno ar vieniem no būtiskākajiem valsts svētkiem. Man nav nekas pret reliģijus, bet ļai tā paliek katra paša izvēle. Man Ģimenes dienā deklarētais nav īsti pieņemams, it sevišķi ņemot vērā tās organizatorus (sektas ar saviem nepārprotamajiem centieniem pēc varas), Kā lai apmeklē 4. maija pasākumus vienlaicīgi izvairoties no Ģimenes dienas. Vai būs iezīmētas taciņas vai skatuvēm lielas norādes. Vai tiešām nav citu datumu - 9. maijs - ideāli.
Tīna
T
Liekas, ka visam pamatā ir vārds NEATKARĪBA, kas tik ļoti tracina! Tāpēc ir vēlēšanās mīkstināt, klusināt šo svētku nozīmību, piejaucot klāt ģimeniskumu, pret kuru it kā neviens taču negribēs iebilst! Bet tā nu tas nav, biedri Ušakov! Tā ir paliks Latvijas Neatkarības diena! Ģimeniskumu mēs lielā mērā apliecināsim Rīgas svētkos, kas ir atbilstoši gan pēc satura, gan formas!
riņķī apkārt
r
Un, kādi tad ir mērķi SC? Līdz šim RD, bez savas ārpolitikas veidošanas, ne ar ko īpaši nav izcēlusies. Šlesera darba vietas vēl jo projām tikai "projektā" sitikla kupols arī. Ir vēl kas? Nevaru atcerēties :) Ak , jā - visādi "kalendāru revanši", bet tā jau arī ir RD un SC ārpolitika, tā pat kā "draudzēšanās" ar putinistiem, Ķīnas komunistiem un citiem sev līdzīgiem "gaišajiem spēkiem" :)
who cares
w
Jā, jā... saglabajiet paniku!
Lops
L
1988. gadaa kad milichu kede nelava nevienam nolikt ziedus pie Brivibas pieminekla, grupa patriotu tomer izravas tai cauri un nolika ziedus ta pakajee. Skat ka tik driz vien mes visi nebusim tadaa pasha lomaa kad ielaidisim krievus valdibaa. Un tikai nesakiet ka viniem ir galvenaa interese kaa nezagt, kaa pabarot tautu un iziet no krizes. Viniem ir pavisam citi merki.
lux
l
Viņam par Tavu ieteikumu nav ne jausmas. Te nu būtu īstā reize viņam to darīt zināmu. Ja būtu atklāta vēstule, domāju, daudzi parakstītos
Vuarzazi
V
Lai Rīgas mērs rīko « ģimenes svētkus » 9.maijā.
Vuarzazi
V
Deklarācija par Latvijas Republikas Neatkarības Atjaunošanu : … « 2. Pasludināt par spēkā neesošu kopš pieņemšanas brīža Latvijas Saeimas 1940.gada 21. jūlija pieņemto deklarāciju « Par Latvijas iestāšanos Padomju Socialistisko Republiku Savienībā ». » … Tātad ka nākamā Latvija ir turpinājums 18.novembra Latvijai. Nekāds sakars ar « ģimenes svētkiem ».
lauķe
l
Tieši tā! Es arī nekad neesmu varējusi saprast ar kuru galu toreiz domāja rīdzinieki ievēlēdami pašreizējo krievdomi. 20 gadus pēc šīs vēsturiskās deklarācijas latvieši ir uzkāpuši uz tā paša interfrontes grābekļa.
who cares
w
Ne gluži. Tur vnk mūžīgie stāsti par faktiem un jūrām.
who cares
w
"Vai tad "dažādu vecumu cilvēki" nav ģimeņu locekļi?" === Daudzi nav.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas