Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

SVF: Latvijai jāuzlabo nodokļu iekasēšana

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
bute
b
SVF...vēl nezina, ka ickhāks fon Godmannn,...vēl necenšas neko darīt, [ tautu gan ] lai taisnīgi visus....birokratiskos valsts pārv''āldes...ierēdņus,ne tik vien pašus samazināt,...bet apcirpt, atalgojumu, par 30% vismaz...!!!!!!
veste
v
re Goodmann...arī SVF aizrāda,pašu galveno...NODOKĻU iekasēšana...zem katras kritikas...!!!!! VID-ā...iebīdi savs,kliķes valdības...labvēlīgo, buldozeru,pārcentīgo tavuprāt,...šleperi-lešinski...!!!!!!!! ja jau viņš ...tādu,pārprastu,tavu labvēlību...bauda...!!!!!!!!
RRR
R
No darba pienākumu pildīšanas atstādinātā Jūrmalas pilsētas prokuratūras virsprokurore Sigita Priede savam darba devējam iesniegusi atlūgumu, apstiprināja ģenerālprokurors Jānis Maizītis. Priede iepriekš noliedza jebkādu savu saistību ar KNAB jau pērn sākto kriminālprocesu pret Jūrmalas pilsētas prokuratūras prokurori Irinu Bogdanovu, kura tiek turēta aizdomās par kukuļņemšanu un kukuļa izspiešanu. Kukuļa nodošana amatpersonai notikusi ar starpnieku. Starpnieks ir kāds uzņēmējs Boriss Rjazanskis! <a - B. Rjazanskim pilnībā pieder firma Konkordija-AB. Pirms desmit gadiem šī firma figurēja lietā par spirta kontrabandu. <a Saeimaa zinots, ka “Šo kravu saņēmēji ir galvenokārt ar Kazahijas pārvaldes struktūrām saistītas firmas.” Sakaraa ar to visu Kostanda teicis: “Manā rīcībā ir skandalozās vēstules, kuras "Crown Agents" uz Latvijas veidlapām ar Latvijas ģerboni sūta pa visu pasauli, kurās ir šāds teksts: "Tâ ir Latvija. Tā pati vecā Padomju Savienība, tikai Rietumu ietinamajā papīrā." <a - Kazahijas pārvaldes struktūrām… Nazarbajevs tachu bija NVS prieksseedeetaajs un augstaa amataa PSRS, vai ne taa? Rjazanskis straadaajis GRU, PSRS izluukdienestaa (GRU kompetencee bija arii daliiba ekonomiskaas diversijas)… <a Un tagad Rjazanskim turpinaajums ar kukuliem Prokuratuuraa… Nozheelojami… LATVIJAS NEATKARIIBA IR JAAIZSARGAA!!! IR JAAIZSARGAA!!! NEVIS JAALAUJAS TIKT APMULKOTIEM!!! ANGLU "CROWN AGENTS" JAU 1996.GADAA UZREIZ SAPRATA, KA LATVIJU GRIB APMULKOT, UN LABI SAPRATA, KAS GRIB APMULKOT!!! Tieshi Taa!!! Lai iekaseetu nodoklus, ir jaatiek galaa ar LATVIJAS NIIDEEJIEM UN APMULKOTAAJIEM VISAUGSTAAKAJAA LIIMENII!
lno
l
Vēlu veiksmi! Interesanti gan, ka arī SCP neko nerunā par ēnu ekonomiku, t. sk. par vienlīdzīgu attieksmi pret uzņēmējiem, par normālas konkurences apstākļu nodrošināšanu, bet tikai par papildus nodokļu uzlikšanu:)
R(8)
R
Latvijai savos 18 gados nekad nau bijusi naudas budzetam , ta visu laiku tika aiznemta no SVF ....................., bet driz SVF mers ari bus pilns un tad skaista aploksne ar tiem miljardiem vair nebus un nodoklu iekasesana ka viduslaikos ari vair nebus iespejam , jo tautai naudas nau , tak vienreiz varetu izbeigti tas akmens laikmeta metodes....................................
v
v
lellei un sākt ar pēdejo uz kurieni aizgaja oficiali minētie 730 000 lati ja tagad pēc meneša atkāl draud vel vairāk prasīt apetite rodas ēdot
Lelle
L
Tiesi tā!!! Nav nekur mums jābrauc no savas zemes, bet jāpatriec visi šitie kretīni, jāpasūta SVF trīs mājiņas tālāk un jāizpurina visi ofšori, kur ir pietiekoši daudz miljardu sarausts, lai mēs varētu sākt normāli attīstīties.
Lelle
L
A tur sež vēl lielāki kretīni!!! No kā tad tie nodokļi lai nāktu, ja pēc to paaugstināšanas ir sākušies masveida bankroti?!
Ginesa Gatve
G
NAV nekur jābrauc,jādara kā lauksaimniekiem - jāpadzen Godmanis un visa šī "šaraškina kantora" ar kaut ko līdzīgu nodīrātām govju galvām zārkā !
lux
l
_lola_ Piekrītu! To, ko Kalvītis sastrādājsi 100 Godmaņi tik ātri neizlabos.
!
!
SVF neprasīja nodokļu paaugstināšanu, kā izrādās, tad kā zināt, ka tiešām pieprasa šo te?
ex
e
Tādā stilā ko Godmanis ar Purni šodien izrunāja var necerēt par godīgu iekasēšanu. Tipa sociālas garantijas, tipa maksā nodoķļus, lai pensija būtu, aizmirstiet! Bāc kakova hera!
Lola
L
Man jau arī nepatīk tie "gudrinieki" no malas, bet tomēr uzskatu, ka tas viss nāks par labu Latvijai. Nu nav normāli, ka pēc iepriekšējiem treknajiem gadiem mums, proti, valstij nav nekādu uzkrājumu, valsts aparāts ir uzpumpēts līdz nemaņai, bet pie varas esošajiem reti kuram ir kāda sajēga par ekonomiskiem procesiem un likumsakarībām!
hah
h
Kas maksaa tas pasuuta muziku.
Sniper'sEye
S
Baiba, varbūt uzjautā pie izdevības SVF suvenīriem, kas viņiem zināms par iemesliem, kādēļ mūsējie memorandā neierakstīja prasību/apņemšanos banciniekiem -- SVF & Co aizdevuma gadījumā -- noteiktu jomu kreditēšanu attīstībai, kā to ungāri izdarīja? Citādi mums te šodien brīnumi, -- daudzi taču būs pārsteigti, ka SVF neprasīja PVN u.c. nodokļlikmju palielinājumu, bet gan esošo korektu ieksēšanu. Toties palielinātāds limes ir lielākas iespējas neiekasēt, ja VID tiek samazināts, vai ne?! ... :) Un... Ui, kāds mums dūšīgs Godmanis! Stums zem tanka Purnes purniņu! Vai Purne radīja katastrofālo bezdarbu, vai tomēr Godmanis ar valsts naudas sastumšanu "nezināmajā" Parex caurumā?! Ivar, Tev taču pietika dūšas braukt uz Jūrmalu pie Valērija Kargina uz viņa villā Marta uzsauktajām pusdienām! Tev pietika dūšas panākt, lai pēc Ungārijas parauga neierakstītu memorandā prasības banciniekiem kreditēt tautsaimniecības attīstību mazos un vidējos uzņēmumos, jo lielu Latvijā, ja neskaita dažus monopolus, Latvijā vispār nav! Tad nu, dūšīgais Ivar, netaisies mukt, pirms mukšanas iznīcinot demokrātijas atliekas sociālekonomikā! Domā, ka sāpīgāk Tevi sitīs Parex-a noguldītāji nekā atlikušie Latvijas iedzīvotāji? Varbūt, tautieši, atstājam te Dūšīgo Ivar ar Nameju pirkstā un balsojam ar visiem iespējamiem avioreisiem uz jebkurām iespējamām darbvietām jebkurā valstī, kur iespējams strādāt, lai uzturēti sevi un sev tuvos! Ņemsim līdzi visus sev mīļos un no mums atkarīgos! Partiju sistēmu Latvijā mainīt nevaram, Godmaņa mīlu pret Parex-u mainīt nevaram, bet savējie mīļie jāņem līdzi, lai Godmaņa & Co Latvijai atņemtu to naudu, kas ienāk no tēviem un mātēm/tālstrādātājiem bērnu un vecāku maksājumu labad! Lai tad GodmaņLatvija turpina plānot nodokļu palielināšanu, tīši un katastrofāli palielinot bezdarbnieku skaitu! Kurš varēja atļauties cerēt uz 10% bezdarba šogad, ja Krievijas krīzēs laikā 1998. gadā oficiālais bezdarbs bija lielāks?! Oficiālais! It kā neociālā/pelēkā bezdarba nebūtu!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas