Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

SVF piekrīt mazākam budžeta konsolidācijas apmēram

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ieva
I
Lai dzīvo visa veida makaroni (lasi neparedzētie izdevumi), ko karināt uz ausīm visiem aizdevējiem!
roklaižqamlācim
r
no laukiem, 13.11.2010 / 10:29 ekonomiskās situācijas "'uzlabošanos''izjūt tie, kas jutās labi un dzīvoja turīgi visus 20 gadus Latvija zaudē cilvēkus visādos veidos,gan aizbraucot prom darba meklējumos,gan nomirstot nesasniedzamās medicīnas dēļ/ja maizei nav naudas ,tad par ārstēšanos nav ko pat domāt/gan jaunatne -bezdarbnieki bez jelkādām darba iemaņām ,/jo profesiju /kā padomijā/ vairs neapmāca/ par kādu ekonomisko uzlabošanos ir runa?,par šo uzlabošanos runā tikai Vienotības politiķi un viņu mediji,kuri grib, lai viņu lācim visa pasaule dzied slavas dziesmas
mudakpešta atkal kaut ko atce
m
urrā, urrā, urrā, siekalodamies bučošu kājas visužēlīgajiem aizdevējiem un visu varenajam dombrovskim, urrā!
viduslaiku alķīmiķis
v
Viduslaiku medicīnā populārākā ārstniecības metode bija regulāra asiņu nolaišana. Šo praksi veiksmīgi pārņēmuši Latvijas valdības budžeta "dakteri".Latvijā ieradušies uzaicinātie, starptautiski atzīti tautsaimniecības asiņu (naudas) nolaidēji no SVF firmas,kas tik veiksmīgi tikuši galā ar daudzu valstu ekonomikām,ka tās vēl ilgi nevar atkopties. Bet štrunts ar ekonomiku un iedzīvotājiem,galvenais jau ,protams,ir valdības budžets,lata stabilitāte un eiro ieviešana.
muša
m
Dombrovski, "spied uz leju" un turies!!!
Bomond
B
Jā,solīja ap elkoni, bet nocirtīs tikai pirkstus.. :) Cipari ta labi, bet Kur,no Kā? Atbildes nava tāpat.. Par - Kāpēc, vispār nav runa.Aizdevums labi- jāatdod,ko darīt iepērāmies.Paldies visiem mērkaķiem. Bet ideja kāda? tie 6 vai 3 %..Un kas te vēl būs palicis laimi piedzīvot.. Par to špicka.kantoros no nodokļiem vai EU fondiem torti uzsauks :)
izbijis valsts patriots
i
Visiem jenotu ,tepistu utt piekritējiem var pateikt tikai to ka Latvija pašlaik eksistē tikai de JURE . Tas ka tagad vēlas ierobežot LB algas arī nav no pirksta izzīsts. Faktiski valts vēl joprojām ir pamatīgā žanī. Nu liels paldies par to Godmanim un CO ,Andrim um visai TP ,ZZS ar Aivaru priekšgalā ..Neaizmirsīsim pieminēt arī Aināru un svētos. Loti liels paldies par to viņiem visiem.
J
Rimševics strādā priekš sevis, nevis priekš valsts. kā kādreiz Šķēle.
arī prom
a
... tagad vajadzētu priekā diet ! Mūs aplaupīs mazāk, nekā sākumā draudēja ...
Berta
B
Kas ellē ratā notiek ar to Latvijas Banku? Ar ko nodarbojas I. Romšēvičs? Atbilde: ka parasti - ar batonu bāšanu tautas un valdības ausīs, bet ar naudas bāšanu savā kabatā. Ar ko viņš labāks par AŠ2 - ?
SVF
S
Mums stilbeņu palika žēl...
Ministry of Truth
M
Pirmkārt, kur viņi d* liksies? Otrkārt, mums nesaka visu patiesību. Pans Kleksis šorīt norādīja uz LB destruktīvo darbību, rādot aizdevējiem ainu, kura nesakrīt ar valdības priekšstatiem un aizdevēju priekšā projicēto attēlu.
labais
l
Kas tur daudz ko konsolidēt? Noņemiet visa veida pabalstus ģimenēm ar bērniem un budžets būs labum, labais.
CIO
C
Atkal Tvaika ielā WiFi ievilkts?
un
u
Жалко у пчёлки.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas