Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Tā sarežģītā vienotība

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Lelle
L
Al, Jēziņ, kā nodzēries! Ko vinš te vēl meklē?! Lai atdod labāk no Latvenergo nozagtos 3milj.!!! Koemecu gan vairs neatgriezīs, kuru lapsene nokoda...
Briedis
B
Brenci, es nezināju, ka Tvaika ielā ir pieeja internetam
Janka
J
Maskavā gan, kā redzams, ir platjoslas pieslēgums.
  • 0
  • 0
Blonde3
B
dabas zinātnieki zina - jo sarežģītāka sistēma, jo lielākas tās adaptācijas un attīstības iespējas. Cik zinu, fizikā ir tieši otrādi - jo sarežģītāka sistēma, jo lielākas iespējas, ka tā nobrūk un pēc tam grūti salabot.
Brencis
B
Varētu domāt, ka bijušie komjauniešu un KP līderi kaut ko jēdz no mūsdienu politikas - skaidri redzams, ka gribi atpakaļ pie siles.
Teritoriālis
T
Liela daļa vēlētāju vēl nav izlēmusi, kuri tad viņiem ir "mūsējie" (vai arī it kā ir izlēmuši, bet var savu lēmumu mainīt). Jā, viens no kritērijiem, protams, ir iespējamā koalīcija. Piemēram, zviedri vai itāļi par 98% zina, par kādu koalīciju viņi balso, nobalsojot par konkrētu partiju. Mēs nezinām (vai domājam, ka balsojam par vienu koalīciju, bet nobalsojam par citu). No vienas puses, interesanti, lielāka intriga, no otras puses - lielāka neskaidrība un, iespējams, ātrāka vilšanās vēlēšanu rezultātos, jaunajā Saeimā un valdībā. Diezgan droši jau tagad var prognozēt, ka 2013.gada pavasarī notiks tautas rosināts referendums par 11.Saeimas atlaišanu.
Eiroreālists Dzintars
E
Kur divi latvieši, tur trīs partijas - bet visu tāpat nosaka ES un SVF. Un Latvijā ir jāuzvar partijām, kuras ne pa labi, ne pa kreisi no tā. Tāpēc ņemšanas ap otršķirībām ir attaisnota - cits nekas vietējai pašpārvaldei nav atvēlēts. Kas ar ko pret ko - nu nebāzīsim kā strausi galvu smiltīs - ES absolūti vienīgā pareizā ceļa gājēji nevēlas redzēt nekādu koalīciju ar SC, kas var ienest liekas galvassāpes - turklāt galvenā politiskā ideja daudziem te ir viena - latviešiem tie krievi nepatīk uz to arī spēlējam - nekā cita Latvijas politikā nav. Bet tautai aiz mugurs - kurš ko pievāks, kurš ko nolobēs, kurš kurā amatā tiks. tas arī viss. Nabadzība un tukšums - tā ir Latvijas politika
OMX
O
Ko mēs te tēlojam - nekādu ideju Latvijas politikā nav. Karalis ir pliks kā baznīcas žurka
  • 0
  • 0
Rozen Kreicers
R
Uz dolāra banknotēm ir redzami dažādi masonu simboli :)
atbilde >>Janka
a
Latviešiem ir nevis vienotība pret krieviem, bet vienotība par savas valsts pastāvēšanu. Bet tev Maška, to nesaprast. Tu dzīvo Krievijā.
  • 1
  • 0
Janka
J
Latviešiem jau politikā nav citu ideju kā vienotība pret krieviem. tas pats galvenais
  • 4
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas