Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +20 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Taisnība pret taisnību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Bet...
B
Bet skaidrs kā 2 x 2! Akcīzes nodokli maksā ceļiem! Tad atvainojiet, ja man par mašīnas remontu jāmaksā papildus, sanāk, ka es maksāju dubulti! Pensionārs, no saviem nabaga grašiem nevaru aizbraukt kapus sakopt! Zagļi un lopi, jūs tur valdībā esat. Teiksim, `man, pensionāram paredzēto naudu zālēm ar atlaidi, jūs sadomāsiet pagriezt savu padomnieku algām! Ko darīt man? Nosprāgt? Ar ceļu naudu tāpat; autobusi iet divas reizes nedēļā, man nepieņemami. Un dārgi. Savas mašīnas izmantošanu nevaru apmaksāt, tāpēc, ka tādu iespēju man nozogat. Likumīgi esmu samaksājis oar ceļu remontu, bet ceļa nav. Dēliņi, kaut jums lieli lieli augoņi vienā vietā priekšā un blīvi blīvi uz pakalām izaugtu un strutotu tik ilgi, kamēr nebeigsiet zagt! Un jums būtu jāsmilkst kā sunīšiem... Ne nosēdēt tajos mīkstajos krēslos, ne naktī sieviņu pačamdīt...
depo
d
Nejau runa ir par likumu pantu izpildi, bet par to ka uzņēmējiem nav jālāpa ielas lai izvadātu savu preci vai atvestu izejvielas uz ražotni. Kapēc uzņēmējam jālauž savas mašīnas pa bedrēm, kapēc jāstāv dīkstāvē kamēr tehniku remontē, kapēc tam jātērē vēl papildus tā jau ierobežotie resursi. Tikai tapēc, ka valsts nepilda savus tiešos pienākumus nodrošināt infrastruktūru!? Kapēc personīgi man atkal pēc divu gadu braukšanas jāmaina šarnīrbalsts vai jāmaksā par disku atlocīšanu Ls 15 un jāperk jaunas riepas?
carlito
c
Autoceļos ieguldītā nauda ir ieguldījums nākotnē, paaugstina uzņēmēju, kuri darbojas šajā teritorijā, konkurētspēju, diemžēl šeit uzskata to par ekstru, kam naudu piešķir pēc pārpalikuma principa. Pirms runāt par Zviedrijas, Dānijas, Vācijas vai kādas citas valsts piemēriem, skaistiem principiem, salīdziniet tur publiskās infrastruktūras, ceļu un ne tikai, stāvokli ar šeit redzamo. Kādam vēl ir jautājumi, kāpēc mums viss notiek tik dārgi un neefektīvi?
AAB
A
Vispār jau liela daļa tā finansējuma ir ES fondu nauda, kas jāapgūst, tāpēc nu arī sagadījies, ka šogad tā nauda tāda liela...
Ceļmalu Janka
C
Domāju, ka tevis minētajām lietām tāds rādītājs kā cena/ieguvums neizturēs kritiku. Man tomēr šķiet, ka jārunā par uzturamā ceļu tīkla samazināšanu. Gribi, lai līdz tavai viensētai meža vidū pienāk ceļš - maksā. Kā pēc tas jādara tiem kas to ceļu nekad neizmantos?
Jānis Lazdāns
J
Nepiekrītu, ka būtu jāskatās kur citur apcirpt izdevumus piešķirot ceļiem tiem pienākošos naudu. Pirmkārt ņemot vērā Latvijas nodokļu politiku liela daļa no šīs naudas atgrieztos atpakaļ valsts budžetā dažādu nodokļu un nodevu veidā. Otrkārt tiktu radītas jaunas darbavietas līdz ar to samazinātos sociālajos pabalstos izmaksājamās summas. Treškārt uzlabojot ceļu stāvokli tiktu veicināta ekonomiskā attīstība - ātrāk nogādātas preces vajadzīgajās vietās un netiktu bezjēdzīgi tērēta nauda automašīnu remontiem.
Oskars
O
Par KOMUNĀLAJIEM maksājumiem kurš tās CENAS SADZEJOJA ????? Kura PARTIJA tās uztur BANKĀ ????? Ja iedzīvotāja IENĀKUMI ir 00........kā var NOMAKSĀT ,PREMJER PASTĀSTI man to BRĪNUMU.
Andris
A
Zander, paskaties taču vienreiz uz tiem cilvēkiem, kas šo juridisko bardaku 20 gadus uztur!! Saeimas juridisko biroju nemainīgi vada Kusiņš, kuru personīgi nepazīstu, bet kura darba augļus mēs te dzīvojam un piedzīvojam. Paņem pauzi iepirkumu izpētē un latu skaitīšanā. Pieķeries to nejēdzību koka saknēm! Deputātiem vajadzētu ražot idejas, bet gala versijas būtu jāformē, ar citiem likumiem un veselo saprātu saskaņojot, tieši šim juridiskajam birojam - profesionālu komandai. Pa divdesmit gadiem Latvijas likumdošanai pat nav jēdzīgas klasifikācijas izveidots. Klausos kā Krievijā apspriež, piemēram, 92. likumu. Tur pat bērnam ir skaidrs, par ko ir runa, bet te pie mums - mutanti .... Kusiņam zelta izpletni un prom no Saeimas!
urciks
u
Interesants ir nedaudz cits fakts - autoceļiem esot (tā saka masu informācijas līdzekļi) piešķirts lielāks finansējums nekā treknajos gados. Rodas jautājums - kapēc? Iespējams, ka uz šo jautājumu atbildi saņemsim, kad kļūs zināmi konkursu uzvarētāji...un arī cenas...Ir jau tomēr lietas šajā valstī, kuras nemainās treknajiem gadiem ejot un nākot...:)
Kūtra tiesa
K
Mūsu Satversmes tiesa ir politiska, nevis juridiska iestāde. Tur nevar gūt taisnību. Tur var gūt politisku atbalstu un arī - tikai izredzētie. Tādi, kā tiesneši, pensionāri un tamlīdzīgi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas