Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Talsu apkārtnē pieputinātas pusmetru dziļas kupenas

Trešdien stiprākais sniegputenis plosījies Ziemeļkurzemē - Dundagas, Rojas un Talsu novadā, un tur vietām pieputinātas pusmetru dziļas kupenas, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra informācija.

Stendes meteoroloģiskajā stacijā aģentūrai BNS sacīja, ka vidējo sniega biezumu grūti noteikt, jo vējš sniega segu padarījis nevienmērīgu. Vietām ir tikai ap pieciem līdz sešiem centimetriem sniega, bet turpat novērojumu stacijas teritorijā ir arī 50 centimetru dziļš sniegs.

Kolkā trešdien ne tikai visstiprāk sniga, bet arī visspēcīgāk puteņoja, jo vēja ātrums brāzmās tur bija lielāks nekā citviet valstī, sasniedzot 18 metru sekundē.

Ventspilī sniega biezums sasniedz 15 centimetrus.

Vēl stiprāk snidzis 40 kilometrus uz ziemeļrietumiem no Kolkas - Sēres ciemā Sāremā salas dienvidos, Igaunijā. Tur esošā meteoroloģisko novērojumu stacija fiksējusi ap 43 milimetriem lielu nokrišņu daudzumu, kā arī redzamības pasliktināšanos sniegputenī līdz 100 metriem. Arī tur trešdienas vakarā turpina snigt.

Ziņas par sniega biezumu visā Latvijā LVĢMC apkopos ceturtdienas rītā.

Daudzviet valsts rietumu un centrālajos rajonos turpina snigt un brīžiem putināt. Prognozes liecina, ka vēl visu nakti lielā daļā Kurzemes, arī Vidzemes rietumos un Zemgale, tostarp arī Rīgā, gaidāms sniegs un putenis.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas