Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Taupības dēļ AM nav atlikusi plānus izveidot zirgu jātnieku pulku

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
par zirgiem
p
Man jau ar patīk,ka zirgs maksā tik,cik pat viņu dod nevis parasa.Gribu redzēt kurš savu rūpīgi audzēto zirgu pārdos par tādu cenu.Smiekli reizēm nāk par valdības stulbumu.
GuPu
G
Zirgu iegādes ideja ir apsveicama un ekonomiski tālredzīga. 18.Novembra parādēs zirgi varētu vilkt armijas Hammerus, tā ietaupītos degviela, bet par ietaupīto degvielas naudu varētu iepirkt vēl kādu Hammeru un pavairāk zirgus. Vinets ir labākais.
ululiņš
u
Varbūt, ka Veldre uz goda sardzes zirgu izjājieniem taisās pārdot biļetes...
ululiņš
u
Un kad pilī ierīkos Valstij Svarīgo Trušu audzētavu?
ZBL
Z
Vēl jūras spēkiem jāiepērk delfīni, bet labāk jau būtu pārīti zobenvaļu, un gaisa spēkiem pāris maitu liju vai citus liela izmēra lidoņus.
puce
p
jā, pateicoties Vinetam mēs - ļautiņi patiešām varam priecāties un smaidīt! Paldies ministram! Arī es novēlu tā turpināt! Kļūsim par smaidīgāko un priecīgāko nāciju pasaulē! Urrā!
Eda
E
tiešām. Ir taču minēts, ka viņam pašam 8 zirgi un kumeļš. Neviens nepērk, vot viņš arī izdomā. :D
vislielākais kretīns?
v
Tieši no kuras alas Veldre izkāpa, lai tiktu pieņemts valdības ministra darbos? Vai viņš ir viens no tiem 'vislielākiem kretīniem' TP aprindās?
Eda
E
Bet veldre gan jau kārtējo reizi izce''las ar saviem izteikumiem. un māc šaubas par viņa profesionalitāti - nu nevar cilvēks vienlaikus būt profi medicīnas un uzreiz aizsardzības jautājumos.
Eda
E
A ko tad Veldres kungs darīs, ja audzētāji nepiekritīs viņa cenai? Atsavinās valsts labā un pārskaitīs (varbūt) tik, cik pats vēlas? 8) Bet tik lēti apmācīts normāls zirgs tiešām nemaksā.
t
t
A kas notiks tad, ka nāks nākamais Aizsardzības ministrs, kurš nebūs zirgkopis?
Lētais zirgs
L
ASV sākušās diskusijas par sliktu izturēšanos pret zirgiem, kas pēdējā laikā sastopama arvien biežāk. Daudziem amerikāņiem zirgs kļuvis par lieku nastu, jo siena un graudu cenas strauji palielinās, bet iespējas tikt vaļā no nevēlama zirga samazinās. Vēl pirms gada izklaidei un atpūtai paredzētu zirgu (tādu, kuram nav šķirnes radurakstu vai balvu, kas celtu zirga vērtību) varēja pārdot par vairākiem tūkstošiem dolāru. Tagad šāda zirga cena kritusies līdz dažiem simtiem dolāru, jo zirga uzturēšana un transportēšana izmaksā daudz dārgāk, liekot cilvēkiem atturēties no zirga iegādes. Vārgo zirgu stāvoklis ir vēl sliktāks. Parastos apstākļos viņus aizvestu uz kautuvi, lai izbeigtu dzīvnieka ciešanas, taču ASV tiesa pagājušogad pēc dzīvnieku aizstāvju prasības faktiski apturēja zirgu kaušanas nozares darbību. Dzīvnieku aizstāvji panākuši pretēju efektu, jo ASV rietumos tagad arvien biežāk tiek ziņots par gadījumiem, kad nevēlamie zirgi tiek mērdēti badā vai pamesti likteņa varā. "Es raizējos par zirgu likteni, kas ir sliktāks par nokaušanu," stāsta Kolorādo Valsts universitātes profesore Templa Grendina, ievērojama eksperte dzīvnieku tiesību aizsardzības jomā. "Mēs zinām, ka cilvēki pamet zirgus brīvā dabā, pamet nakts vidū. Piepildās mans ļaunākais murgs."
Tumsonis
T
Putoplasta zirgi derēs?
Iks
I
Ja šito kavalērijas pulku tiešām izveidos, Veldri vajadzētu izmest no ministra amata (kaut arī to vajadzētu arī bez tā) un norīkot par veterinārārstu uz šo pašu kavalērijas pulku. Un taisnība "Minets 10:06", tad jau tikpat labi varētu iepirkt ziloņus.
...
.
Viņš tak tiešām nav normāli domājošs! No slimiem un apsēstiem fanātiķiem pa gabalu!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas