Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Tautas partija paliks pie 103 novadu kartes

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
zirgu pasts
z
vai kāds ir padomajis, ka esošā pašvaldibu sistēma ir veidota laikā, kad galvenais transportlīdzeklis bija zirgs un galvenais sakaru līdzeklis bija zirgu pasts?
Lielummānija
L
Kā man kretinē visi šie gudrie pašvaldību BOSI, kas baigi "menedžē" visus procesus. Vajadzētu aizbraukt uz Tokiju (vienalga uz kādu pisētu), kur dzīvo apm 20 miljoni un kur vienā rajonā dzīvo tik cik visā Latvijā un vienā biroju ēkā strādā tik cik pāris latvijas pagastos. Man pašam liekas, ka 103 tas arī ir par daudz. Lai izdodas šo birokrātiju samazināt.
lasitaja
l
vai kads ir padomajis kas notiks ar tam pashvaldibam, kur jau tagad ir talu jabrauc, lai nonaktu lidz centram. Ja centrs bus vel talak- vai ta bus attistities spejiga pasvaldiba?
Žuks
Ž
Ja trūkst argumentu un loģikas, tad tiešām ir jāturas pie kartes!
zvirbulēns
z
TP, ja tā turpinās, paliks pie sasistas siles, un tad, kad pie varas atnāks revolucionāri, un viņi katrā ziņā atnāks, viņu redzamākie vīri nonāks arī cietumos. Maizītis jau roku ir piesitis, ja atceramies o.grinberga lietu :)))
Kaut kāds murgs
K
Kaut kāds murgs - Rīgas un Jūrmalas iedzīvotājiem ar nesamērīgu nekustamā īpašuma nodokli ir jāuztur kaut kādas neefektīvas sīkpašvaldības!
Zaļais
Z
Zaļzemnieki ar savu divkosīgo populismu par to viņus iznīcinās.
es
e
Pilnīgi saprotams, ka Priekuļi negrib pievienoties Cēsīm, jo Cēsu pašvaldība ir īpaši nedraudzīga iedzīvotājiem, uzturot vienas no lielākajām komunālo pakalpojumu maksām (par siltumu, ūdeni) Latvijā, pārvēršot mazpilsētu par maksas autostāāvietu, iznīcinot tirgu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas