Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +8 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Tautas skaitīšanā aptaujāti 1,13 miljoni iedzīvotāju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
bimbam
b
Pareizi: 1917808.219
to 15.30
t
Es pareizi sarēķināju? Ja 73% ir 1.4 mij., tad iedzīvotāju skaits ir +- 1.56 mij. Tas nav šokējoši?! --------------------------- Šokējoša ir tikai tava neprasme rēķināt ....
Viedoklis
V
Kā tu zini ka nav aizbraukuši? Varbūt no tiem 0,5 milj 0,3 atbildējuši ka atrodas ārzemēs jau vairāk kā gadu... bija tādi jautājumi. Tas ka saskaitīts nenozīmē ka dzīvo LV.
Adolfo
A
Lihtenšteinā iedzīvotāju vēl mazāk, bet dzīves līmenim ne vainas. Varbūt vajag, lai visi vecie un slimie noliek pekas, nabagie aizbrauc un te paliek 1 milj Raiņa izredzēto, kam Latviju ievest saulītē? Un tad nāks Mellais Briseles bruņinieks un sacīs - jums būs uzjemt 1 milj afrikāņu, ko nedz itāļi, nedz sprancūži savzemē negrib. Mēs dosim jums geld un pātag, lai tos morus Latgales laukos pie ekoloģiskas lauksaimniecības darbiem liekait. I visi būs beigās laimīgi, i līgo dziesmas suahili valodā būs pārtulkotas labākas integrācijas veikšanas vārdā.
...
.
Es pareizi sarēķināju? Ja 73% ir 1.4 mij., tad iedzīvotāju skaits ir +- 1.56 mij. Tas nav šokējoši?!
nja
n
kāds izgāzies -reālā situācija - par LT ziņa nesen bija tur ~0,5 milj mazāk (provizoriski). Interesanti būs skatīties, kā no 1,13 -> beigās +/- ap 1,4(1,5) milj. taisīs 1,9-2,1 milj - tjipa nemaz tik daudz ar nav aizbraukuši, tikaikur atrodas nav ne jausma;). (un tas ir ņemot vērā (visticamāk), ka internetā noteikti reģistrējās padaudz reāli izbraukušo). No otras puses EE ar ~1,3 milj iedzīvotājiem savu ekonomiku kaut kā mierīgi uztur (gudrāki viņi nav, zog mazāk, ?) ?!
skots
s
Varbūt tā nebūs izgāšanās, bet gan patiesā stāvokļa noskaidrošana? T.i., ja līdz šim uzskatījām, ka Latvijā ir vairāk kā 2 milj. iedzīvotāju, tad tagad būs skaidrs, ka tā nav. Vismaz aptuveni būs redzams izbraukušo skaits.
Ministry of Truth
M
Trusītim (no Vinnija Pūka) gāja līdzīgi - nekā, tikai viņam nācās mukt no Draugiem un Radiem, kam gribējās tapt saskaitītiem, apmaiņā pret cepumu (burkānus tie neņēma).
Putras Dauķis
P
vai tas nozīmē, ka skaitīšana draud izgāzties, jo daudzi nav sastopami dzīvesvietās un pie daudziem citiem tautas skaitītāji baidās iet?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas