Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +10 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 16. oktobris
Daiga, Dinija, Dinārs

Tautas skaitīšanā daudzi uzdodas par deputātiem un Valsts prezidentu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
arturs
a
Visi čīkst par krīzi un ka nav darba. Šodienas situācija - man vajadzēja santehniķi steidzamiem darbiem, izvēlējos vienu no labākajiem, ar pieredzi smalkos darbos - cena vislielākā un uzsākot darbu vēl pieauga jo netīšām nebija vis ievērtēts. OK, darbi sarežģīti un vajag ātri. Rezultātā džeks uz divām dienām pazūd, jo mājās kaut kādi darbi, piegādātajiem agregātiem trūkst sastāvdaļas un jāpasūta vēl, kaut gan lūdzu pārbaudīt komplektāciju. NAV cilvēkiem cītīgas attieksmes pret SAVU DARBU!!! Ja nav santehniķim, sētniekam un debīliem valsts apdirsējiem internetā, tad nav arī deputātam. Vai tas džeks, kurš izstrādāja skaitīšanas sistēmu pusi laika nepavadīja čatā sūdzoties par valsti, ka viņam maksā tikai 200 Ls, kas nav pieņemami tādam labam programmētājam? A par ko maksāt? Ļoti lielai daļai tiešām nav par ko maksāt!
arturs
a
Joki ar skaitīšanu un komentāri liek secināt, ka liela daļa tautas ir bērna prātā. Pat vienkāršu procedūru cilvēki nevar pareizi izpildīt. Nu ko te pārmes kaut ko valdībai, valdība ir tāda kā tauta, tauta ievēl cilvēkus no sava vidus un visi tie deputāti un birokrāti ir tādi paši kā komentētāji internetā. Te visi priecājas kādus podus nogāzuši ierakstot sevi par prezidentu, bet valstij ir lieki jāmaksā nodokļu nauda skaitītājiem par informācijas precizēšanu. Baigie varoņi. Kamēr tauta neiemācīsies ar atbildību izturēties pret savu darbu, kaut vai ielas tīrīšanu, tikmēr nav ko prasīt no valdības vīriem nopietnu attieksmi, vienkārši tādas daudziem nav - tik lido mākoņos un peld pa straumi.
figvams
f
Kretīnu valsts. Regulāri ievēl blēžus, aptaujās laiž muļķi un pēc tam paši brīnās, kāpēc mums tā neiet. Vēl par maz ir sisti, ja tik nenopietnu attieksmi pret dzīvi atļaujas.
xa
x
o, lai nāk 1.aprīlī. Tikai jāuzaicina visi draugi, lai var visus saskaitīt.
niknais
n
Vai Tu tiešām nesaprati, ko nozīmēja jautājums par otru mājsaimniecību, ka tagad dumjus jociņus mētā??... :D Kāds tam sakars ar Tavu vīru vai sievu? Otra mājsaimniecība būtu tad, ja, piemēram, jums būtu komunālais dzīvoklis, vai arī ja jūsu mājā vai dzīvoklī dzīvotu vēl kāda radu ģimene, kas ved atsevišķu saimniecību.
Angolseksis
A
Man arī ir laba rumora sajūta, es arī.
Z
Z
Es arī neatpalikšu - būšu ārlietu ministrs. Par pašreizējo noteikti būšu sakarīgāks.
purveklis
p
un kāds puzes lielhercogs ilgi tielējās vai ēna zem platmales nēsā viņa kodu vai tas ir tikai nelabais, protams, ka jefiņš, kurš palaida papīru tautās nebija labāks.
vēsturnieks
v
Reiz žurnālists no "Labvakar" Edvīns Inkēns uzdevās par arābu...
Bite
B
Par tiem suņiem, tas ir precīzi teikts, kad savos klejojumos ar fotoaparātu nācās iet cauri apdzīvotiem privātmāju rajoniem, biju nepārtrauktu suņu reju pavadīts, par laimi nebija nekur jāiegriežas. Nevaru iedomāties, kā tie nabaga skaitītāji tiks ar darbu galā...
pilsone
p
Es arī nevienu iekšā nelaidīšu, jo neuzskatu ka man jābūt patiesai, bet mūsu valdība un deputāti var melot un krāpties, tāpēc tā ir lieka naudas uizmešana jau tā grūtos laikos.
piere
p
Tur jau tā lieta, ka mēs esam skaitāmi kā skaita slaucamus un kaunamus lopus. Parazitējošajai elites struktūrai tak jāzin, kā viņu ganāmpulkam klājas.
Ku-Kū
K
Izklausās ka nāksies atbildēt uz daudziem stulbiem tautas skaitītāju jautājumiem.Kāda daļa varenajiem vai man mājās ir vanna vai nav.Varbūt uzdos arī jautājumu cik bieži es vannojos un konsolidējot uzliks vannas nodokli.Nodarbošanās arī jocīgs jautājums,jo šodien kalpotājs bet rīt bezdarbnieks.Nav ticība godīgumam iegūto datu izmanantošanā,tādēļ arī cilvēki neatklājas.Reģistrētas x transporta vienības,mums vajag y miljonus,tātad paceļam nodokli un taspats var iznākt ar vannām
Filozofs
F
Filozofija māca, ka uz dumjiem jautājumiem ir dumjas atbildes. Aizpildot anketu, būdama latviete, nesapratu, vai tik tiešām "otra puse", dzīves biedrs, vīrs tagad jādēvē par mājsaimniecību. Tad nu nebrīnīsimies, ka deputātu un prezidentu tik daudz.
Troll
T
Divvalodība un Maskavas kūdītais Latgales separātisms - vai tad tas nespīdēja cauri šim statistikas kantora pasākumam? Likās diezgan nenopietni un tendenciozi. Kā mežā sauc, tā atskan...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas