Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +6 °C
Daļēji saulains
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Tautas skaitīšanas anketas internetā varēs aizpildīt līdz 12. martam

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
nir
n
tik stulbus valsts iestazu vaditajus nav pasaule,iznemot mus/
Jomajo
J
Nu tad man laikam dikti noveicās ar pirmo reizi uzreiz sazvanīt. Ideāli, jau būtu, ja mums būtu tāda sistēma kā igauņiem ar ID kartēm, vai kaut kā Anglijā, kur sūta pa pastu anketas. Tik šaubos vai daudzi tās anketas aizpildītu, pie tam pasta pakalpojumu mums pieklibo, vai arī anketas lapu cilvēki izmestu kopā ar citām reklāmas lapiņām neiedziļinoties.
daarta_no_laukiem
d
..ja tā paši padomājam par sevi, tad tomēr tak tie letiņi ir baigie cūkas. - Žurnālisti salēja žļurgu un aprobežotās valsts pārvaldes aizliedza nomālu skaitīšanās sistēmu. Būtu mēs visas kaimiņvalstis apsteiguši un gandrīz vai visi sakaitījušies internetā:) Un pievienojos JOmajo - Delfi ir baibie ... lauku bambuļi...
zemnieks
z
Nu baigi OFICIĀLO man atsitat .Telefons ,tā interesanti sanāca .Zvanīju ap 17 ,pēc 20 reizes trāpīju .Paklausījos mūziku ,tad vienu reizi sauca ap minūti ,tad pārmeta otriez sauca minūti ,tad trešo reizi pārmeta sauca minūti un ATSLĒDZA .Laikam laipnajam čalim kafijas pauze bija .
Jomajo
J
p.s. sazvanīt sanāca diezgan normāli, tur sakarīgs čalis visu labi un saprotami izskaidroja.
Jomajo
J
Dati tur ir droši, vienīgais caurums bij tas, ka ja kādam ir tava pases kopija (piemēram priekšniekam), tad tas varēja palūrēt tavu anketu. Kodu kartes tak nekopē un nedod citiem, tāpēc it kā drošāk. Bet ielauzties viņu datu bāzē nezinot "loginu" nevar nekādi. Esti bija labāk sagatavojušies. Jau laicīgi visiem bija ID kartes, ar kurām arī ātri un viegli saskaitījās (un tik un tā viņiem tas izmaksāja dārgāk). Mūsējie noskopojās, notaupījās un uztaisīja bremzējošu sistēmu, kas vēl visu laiku uzkaras. Ai .. ko nu runāt .. nu nesanāk bez lažām .. notestējuši savu sistēmu ar nav pienācīgi, gribēju ielikt "viesis" un kārās augšā, izrādījās, ka tas nestrādājot. Ko tad vispār tādu statusu iekļāva?
alberts
a
Toties būs zinams kam un cik daudziem IR internetbankas,kurās jau negul 100 latu aldziņas!
zemnieks
z
Problēma tā ,ka TS ir iztērēti 6,5 miljoni .Pa šādu summu varēja nodrošināt datu DROŠĪBU .Kāda garantija ,ka tālāk dati ir drošībā .Man marta beigās sākas lauku darbi .Darba laiks NENORMĒTS (pats priekšinieks ,pats strādnieks),citreiz nākas raut visu nakti .Tad lai tās skaitītājas pamēģina mani satikt .Gribēju internetā pats visu izdarīt ,bet tagad ....
hrv0301
h
bet doma par skaitīšanu internetā caur banku kodu kartēm ir ļoti laba ! Varēs izmantot arī vēlēšanās ! Tikai vajag nolikt kaut-vai 1000 cilvēku pie kontakt-telefoniem ,jo ja rodas jautājumi > nevar sazvanīt !
kobra
k
un Liepājā nav iespējams sazvanīt arī vietējo skaitītāju !
Jomajo
J
Kad nāks Tautas Skaitītājs, tad tevi skaitīs ar tavu pasi. Bet elektroniski ar pasi vairs nevar dažu "umņiku" no Delfiem sataisīto skandālu dēļ. Maniem vecvecākiem pasu kopijas pa Internetu nemētājās un viņu pases numuri kopā ar persona kodiem nav nekur internetā publicēti. Gribēju viņus saskaitīt ar pases datiem, bet diemžēl paliks nesaskaitīti, jo pusaklie durvis svešiniekiem vaļā never! Un vispār, cik ta ir to pasu kopiju internetā, kur var atrast gan personas kodu, gan pases nr.? Mans personas kods googlee vispār neatrodas. Un vēl .. tie daži "umņiki' jau ir saucami pie kriminālatbildības, jo nedrīkst izmantot citas personas datus bez šīs personas atļaujas! Mans publiskais FUI tā skandāla taisītājiem un man pievienojas vismaz 100'000 iedzīvotāju, kuri vēlējās piereģistrēt savus vecākus, vai sevi, bet nav Ibankas! Uztaisīja daži cūcību un sagandēja visu pasākumu. Bet atrodas ... sīkaļas hakeri, kuri uzskata, ka var atļauties visu ...
kobra
k
LIELĀKĀ PROBLĒMA >>>KA NAV IESPĒJAMS SAZVANĪT TAUTAS SKAITĪŠANAS KONTAKT-TELEFONU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ???????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????
zemnieks
z
Kas ,PASE ir atcelta ?Jūsu atsūtītajā vēstulē ir minēts ,ka var ar pases datiem .Laikam uz Satversmes Tiesu sūdzība būs jāaiznes ,ka notiek diskriminācija .Pirmo reizi redzu ,ka pase ir nederīga .Kas tā par valsti?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas