Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Tautsaimniecības komisija izsauc Jaunzemi - Grendi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
zose
z
Diezin vai mūsu valstī ir kautkas netīrāks par TP un Krauklis smird pa gabalu , būtu stāvējis klusu. TP ar savu demagoģiju vispār zaudējusi jebkādas saprāta paliekas. Kā slīcējs pie salmiņa tagad pieķērušies šleseram lai nabadziņus ievelk saeimā un varētu turpināt kā iepriekš.
es
e
turies Žanete!
west
w
Vai tikai Krauklis nepārstāv TP intereses saistībā ar dažām Lattelecom monopolinteresēm digitālās TV ieviešanā?
Prokurors
P
Tu kļūdies, cienītais. Vemsis kukuļus neņēma. Viņš tos dalīja. Visiem labi zināms, ka viņš bija Hūtes t.s. operatīvais Pastnieks - uzticams kurjers, kurš iznēsā Stipendijas paklausīgajiem deputātiem jeb Hūtes "sadarbības partneriem" Saeimā.
!!
!
deputāti kukuļus neņem, tikai Emsim nedaudz misējās.Mūsu valstī stādā gudri zēni, lai neko nevarētu un negribētu pierādīt.
Par populistiem
P
Vajadzētu jēlos komentētājus arī izsaukt un likt pateikt, kur, kas, kad, kam ir atļāvies uzpirkties! Ar nevaram precīzi pateikt vairāk kā tirgus tante.....tad kopā ar grendītēm uz to pašu tirgus laukumu pastrādāt par kāpostu pārdevēju mucas sulu nosmēlēju! Ne vairāk, tukšpirži!
Klementīne
K
Kur redzēts, ka aizdomās turami nopratina liecinieku?! Treknie runči izsaukuši peli uz paklāja, lai paskaidro savus izteikumus par to, ka šī manījusi runčiem asiņainas ūsas... Domāju, ka Jaunzemei pieklājīgi jāpasūta runčus dēt, un par tik sensitīvām lietām jārunā slēgtā un krietni uzticamākā kompānijā: KNAB + valsts prezidents + drošības padome. Citādi viens otrs Krauklēns grib pa fikso visu pārvērst par farsu. Tas ierakstīts viņa taukajās ačtelēs...
lapsa
l
Vents Armands Krauklis neko nav dzirdejis par korupciju valsti un tapec izsauks Jaunzemi Grendi lai pastasta vai tiesam valsti ir korupcija, vel ir KNAB tiem ari brinumi bez brinumiem ka pastavot partiju melnas kases. Bet ir cilveki kas zina, un pat piedraud arestet partiju melnos kasierus ja tiks pie varas, Urbanovics jau pateica ka sagaidama liela politiska tirisana, bet Adamsons saka tiesak ka busot aresti, protams ka Adamsons netaisas arestet PTCVL vai SC melnos kasierus bet parejo partiju melnajiem kasieriem var sanakt mesli..
Vientulais vilks
V
Tas butu brinumJA KRAUKLIS izprastu.
Protams
P
Kā tad bija ar to lopu kaušanas likumu? Izrāva cauri Saeimai rekordtempā. Par skaistām acīm? Nu, nesmīdiniet!!!
Ruta
R
kāds teātris, abi vienā partijā
Ha, ha, hā
H
Krauklis, Aizbalts nu baigie tautsaimnieki. Pārņirgties var par tiem jefiņiem.
viedoklis
v
Krauklis tēlo muļķi... Vai tad viņš par skaistām acīm ir stūmis cauri saeimai uzņēmējiem izdevīgus privatizācijas likumus?
tauta
t
es ieteiktu ar Kraukli nerunāt, parādīt viņam vidējo pirkstu. Kraukļa mērķis ir iegūt info par bīstamības pakāpi un draudu nopietnību. pareizāk bija iet uzreiz uz proķeni. Jā, un aizsūtīt lūgumu Daimleram un amīšu izmeklētājiem ar situācijas skaidrojumu - pie mums te ir korumpēta banānu republika, valda oligarhi un nekāda izmeklēšana vai kukuļu ņēmēju atklāšana nav iespējama, vai, lūdzu, varētu nopublicēt netā to Rīgas kundziņu uzvārdus, kuri piedalījās naudas saņemšanā. jau iepriekš pateicos. varbū amīši apžēlojas un nopublicē ar.
t
t
man gan šķiet, jūs būsiet tuvāk patiesībai pamuldēs, pamuldēs, izteiks augstas frāzes un beigās visi klusībā nospriedīs, ka žjg vienkārši spērusi vaļā kaut ko, lai tikai dzirdētu kurš viņu vispār ņem par pilnu? drīz būs tajā pašā "klasē" kur plaudiene un gandrīz jau arī - sudraba, ar vienu kāju

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas