Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +3 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Tautsaimniecības komisija rosina dubultot valsts uzņēmumu valdes locekļu algas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Sociāldemokrātiska izvēle
S
Vēlēšanās būs divas partiju apvienības - Solidaritāte (ietilpst LSDSP) un Saskaņas centrs, kuri atzīst sevi par sociāldemokrātiskiem spēkiem. Par kādu no šīm divām apvienībām vēlētājam noteikti ir jābalso. Citādi nekas valstī nemainīsies. Mēs turpināsim iet bojā, kā valsts. Ir jābeidz balsot pēc etniskā, bet jāsāk balsot pēc sociāli ekonomiskā principa. Nevienā valstī, kur pie varas ir labējās partijas, sociālās reformas netiek īstenotas. Jābalso par sociāldemokrātiem. Sociāldemokrāti ir panākuši labklājību visā Eiropā.
cui
c
:-)))) CV - profesionāls valdis ...tā profesionāļi aiziet no valdēm projām," secinājis V.A.Krauklis
neaizmirstulīte
n
Kas sāk jau izdilt un badā mirt?
...
.
tā kā tie valdes locekļi ko darītu, viņiem labi ja 500 par to darbu var dot!1
Niks
N
Droši vien paši TP aktīvisti plāno pēc vēlēšanām nonākt šais valdēs, tāpēc par algām jārūpējas jau laikus.
Ija
I
No pensionāriem jāaizņemas, bet tiem, kuriem algas pārsniedz prezidenta algu ,vēl par maz.! Ja nepietiek ar tiem 2800, lai tak dibina savu firmu, ja ir tik kvalificēti speciālisti, varēs pelnīt miljonus, lai iet uz darba vietām, kurās var nopelnīt vairāk. Latvijā tak nav kvalificētu speciālistu trūkums, paskatieties, kā uz vēlēšanām sāk spietot, cenšoties tikt kandidātu sarakstos. Tie tak visi domā, ka ir augsti kvalificēti speciālisti visās nozarēs. Tā kādreiz bija padomju laikā, ja biji beidzis Viļņā augstāko partijas skolu, varēja tikt vislabākajos robos. Kāda daļa pie tā visa arodbiedrībām, ko tās spiež to Kraukli?
Vetārsts Vildriņš
V
Vai šis bullis vēl nav nodots košīra pagatavošanai,esot jau telemelem nederīgs.
Bernu pabalsts
B
Gimenu un bernu pabalsti ir aptureti JUSU DEL???? Fui, es jums un parejiem valsts parasitiem uzsplauju un asinu nazi nakamam tiksanas
Dumpinieks
D
Vai mums atkal jaiet piemeslot Saeimas eku lai vini sak saprast mes mes necietisim un necienjam sada mulkibas. .es domaju minimalais, Krauklim japaskaidro tieisi kapec samajiem tas lielas algas pienakas. Ko vini ir darijusi lai pelnit. . krauklis lieto vardu specialisti. Loti saubos ka vini specialisti. sitie ir laikam parastie ierednju dumiki kouri neko nezina un neko neprot. . Es biju loti cerejis sada naudzas nelietiga teresana bija pagadne. ACIMREDZOT KARS AR TADIEM KA KRAULIS NAV BEIDZIES UN MUMS BUS JASA SAVAK IEROCUS. sadam mulkibam ir jabeidzas.
Trakā māja!
T
Mūziķi, bārmeņi, sportisti utt.- lielākie profesionāļi jebkurā jomā!
Kartejais bullshits
K
Kapec siem drankjiem japelna vairak ka Premjiers vai prezidents??? vini velas 2900 latus menesi? PAR KO ??? Ko vini daris??
Uz cita rekina
U
Krauklis un tie parejies esot nekaunigas cuukas. Jaa! nekuigas cuukas! . Si valsts nav glabjama no sadiem parasitiem. .Es aicinu Krauklim sabiedribai uzraditi katram amatam darba pienakumus un izglitibas nepieciesamibas. ir skaidrs ka sitie TP uc biedri is nekompetenti, slinki , neizglitoti un nav ceribas ilcelties nekur citur tikia izdzivot uz sis valsts iedzivotaja rekina katra amatpersona izxglitibu
Vēlētāja
V
Vajag izmēzt no visiem uzņēmumiem tos partiju ielikteņus,kas nav nekādi profesionāļi,atstāt vadītāju un vietnieku ar kārtīgu algu. Tie ,kas tagad saņem 2800, ir palīdzējuši mums visiem nonākt šajā bedrē. Neticiet tādiem kraukļveidīgiem!
auns
a
vodka krutka sigaretki, tas der, var paņemt pa zelta bodei
auns
a
Krauklis un tautsaimniecība. Nesmīdiniet, lūdzu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas