Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

TB/LNNK lūdz Zatleru neizsludināt Imigrācijas likuma grozījumus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
es
e
Varbut tapec ka seit ir Latvija, bet tada varda na..j es vardnica neredzeju, ta ari ir jusu nacionalistu seja.
toto
t
Na.uj tu latviski runā?
toto
t
Zagleru jāpārdod par 0,01 Ls. Šīs investīcijas noteikti atdzīvinās Latvijas ekonomiku.
toto
t
Lagleru jāpārdod par 0,01 Ls, ekonomikas veicināšanai
tĀpēc
t
Pauls jau spēlēs drīz žīdiem, zviedriem ....... utt. "MAESTRO".....
Oskars
O
Repšem parakstīt nedevāt vai viņš atteicās parakstīt?
V.M.
V
Cienījamie TB/LNNK vajag ieviest progresīvos īpašuma nodokļus. Pietiek to izdarīt tikai 4 ekonomikas nozarēs un ekonomika sāks strādāt. Mērķim ir jābūt vienam - ļoti plaša sabiedrības vidusšķira. Tas būtu valsts pastāvēšanas garants.
nike
n
Es esmu PRET šā likuma grozījumiem. Latvija jau tā ir izpārdota, bet vismaz apturēsim bandītu un noziedznieku masveida ieplūšanu LR oficiālā ceļā. Ne jau godīgi ļaudis vien ieceļos ar savu piķi, bet arī negodīgie. Un tās summas ir vienkārši niecīgas tādam pasaules vidusmēra naudas maisam. Ļaujiet tautai balsot!!!!
es
e
Bet man nav nekas pret investoriem, kaut ka ekonomiku atdzivinat vajag. Par latviesu valodu neko veikala nenopirksi, ar latviesu dziesmam nepaedisi. Vispar sak jau kaitinat tas, ka nacionalisti trauce valstij attistities, vinu no vienas puses ir maz, bet vini ir skali, ka komunisti Krievija. Tb/Vl un lidzigi ja jus nevarat pabarot bernus, dodiet iespeju to izdarit citiem, taja virziena kur iet musu valsts driz Latvija paliks tikai nepilsoni, jo vini nevar braukt stradat arzemes.
Lana
L
Loti labi var redzet pretiga, nelietiga, gluma Raimanda Paula nodevibu pret Latvijas valsti un latviesu tautu. R.Pauls ir Latvijas lielakais kangars no pasa sakuma, kops vins ielida politika, noladetais zaglis, divkosis.
Dukurs
D
Jacer, ka Zatleram ir kaut cik kaut kada sajega par Latvijas valsts realo situaciju un ka vins neparakstis so Saeimas vairakuma banditu izlobeto likumu. Latvijas valstij nav jaizpardot savi izpasumi, zeme svesiniekiem. Sis ir laiks, kad gruti ir vissiem un tas ir japardzivo, lai latviesu iesaknotos un nostiprinatos sava zeme. Labs piemers ir griekija, kura ir izpardevusis savu valsti arzemniekiem, bet nu griki ir izpardevusi visu ko vien izpardot pat salas juras, visas rupniaca, olivplantacijas, visu visu un vini domajak ka citi stradas un viniem maksas nodoklus. Griekija ir bankrot prieksa un ta noteikti bankrotes, bet ipasumi, zem, salas pieder arzemniekiem.
Šīns
Š
Bet kā citādi tos letiņus piespiedīs pārdot savas mājas? Kā citādi lai es tieku pie sava biznesa?
Populis
P
Dzintars Zaķis ir vienkārši aktīvs, bet stulbs populists
Optimists
O
Jācer,ka VL un TB/LNNK Vienotībai nepievienosies. Citādi nebūs par ko balsot. Nekad nebiju domājis, ka JL pilnībā zaudējuši patriotismu. Kādrez taču Repše bija pat bija LNNK un Pilsoņu Kongresā.
Šīnam
Š
Un kāpēc tad nekustamā īpašuma nodoklim jābūt nesamērīgam?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas