Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

TB/LNNK: Satversmes grozījumi var mazināt vēlētāju atbildību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Nils
N
Pat ja tas pazeminās vēlētāju atbildību, bet tam arī ir jāpaaugstina ievēlēto atbildība! Kas ir svarīgāks?
jana
j
Kam tie grozījumi ir izdevīgi?Tikai tiem ,kuriem ir vajadzīgs haoss valstī.Kā pie čukčiem--vakar iestāda kartupeļus,šodien rok ārā un apēd.Mums jau sen apnikusi tā nedrošības sajūta.Jāpiekrīt Lembergam,ka vispirms jānovāc domājošie latviešu politiķi.Ar sabiedētu tautu būs vieglāk tikt galā.
krista
k
NOŽĒLOJAMI un pat smieklīgi! Konservatīvie blēži izgaismojas.
veletajs
v
Vai tiesam Latvijas deputati, saja gadijuma LNNK/TB partijnieki, ir tadi idioti vai ari vini par tadiem izliekas, kad tas viniemir izdevigi? Ja man tiks atdotas manas tiesibas, kuras deputati ir man nozagusi, iespeju pieprasit Saeimas atlaisanu man radisie tikai lielaka atbildiba un pienakuma apzaina, ka es varu saja valsti kaut ko labu izdarit, verst lietas par labu. Patlaban ir situacija pilnigi nenormala, kad Saeima ar meliem, slavesana kampanam tiek ievelet zuliki, zagli, korumpanti, meli kurus nevar atlaist 4 gadus, tas tacu ir pilnigi nenormali. Vai tad lutausis neredz ka vecaja Eiropa, kur ir demokratija visai biezi notiek arkartas velesanas, piemeram, nesen tas notika Austrija.
Lelle
L
TB/LNNK-deģenerātu un garīgu kropļu banda...
Senais>pirmajam no labās
S
Paldies par garantētu mierīgu vakara baudīšanu pēc dienas darbiem, sevišķi šķipelējot sniegu, kas simbolizē visus mūsu pūliņus. Te tas ir , te nav. Pietiek nedaudz atnākt siltumam, un lieliskais būvmateriāls pazūd bez pēdām. Kā mūsu raizes par esamības būtību un jēgu.
zvirbulēns
z
Pirmais no labās.
l'avocate
l
želīgs Dievs! kas par plānpratiņu! "pilsoņu atbildība"?! Kur viņa atbildība savu vēlētāju priekšā??? TBšņiki un Zaļo zirnīšu partija joprojam domā, ka elektorāts ir idiotu bars?! Domāju, pēc frazes "vēlētāju atbildības mazināšana" var secināt, TB domā par savu biznesu ārpus Saeimas, nevis par vēlētājiem! Atbildīgie atradas!!! pretīgi!
Jupis
J
Pēc vēlēšanām skaidro tāpēc, ka sivēnu pirkuši maisā vai balsojuši par hameleonu partijas pārstāvjiem!
Senais>zvirbulēnam
S
Ak cik jauki, ka parādījāties. Man ir svarīgi zināt kurš no tiem trijiem sniegā esiet Jūs (runa par to foto "Zvirbuļi sniegā").
ululiņš
u
Māri, pie tā, ka vēlētāji tikai pēc vēlēšanām sāk skaidrot, par ko viņi nobalsojuši, ir vainīga maucīgā priekšvēlēšanu reklāma. Un tāpēc viņa jāaizliedz kā tāda.
zvirbulēns
z
Valsts prezidenta amata pienākumi neliek viņam risināt ekonomikas un finanšu jautājumus un šajā procesā tiešā veidā viņš nevar iejaukties. ------------ Beidzot kādi izlasījuši arī Satversmi, un tas priecē ! Prezidents parlamentārā republikā tiešām nav tiesīgs tieši jaukties valdības darbā. Šie, Freibergas kundzes uzspiestie "niķi" - stellēties par korķi visām pudelēm, ir jāatmet, haoss mums tāpat pietiek !
Grinblats mulkis?
G
Grinblats uzskata tautu par pamulku jo redz tauta pati nesaprotot ko vele, varot iztaisit kludas, Te komentari butu lieki.. ..
Žuks
Ž
Satversmes grozījumi varētu vairot deputātu atbildību! To Grīnblats nez kamdēļ nepamana.
Bijusī TB vēlētāja
B
Viņš var nesatraukties, jo šoreiz TB nekur netiks ievēlēta, jo pēdējā laikā nespēj darīt pat to vienīgo, kādēļ tiek ievēlēta - aizstāvēt latviešu nacionālās intereses.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL:


JL: Satversmes grozījumos svarīgs ir rezultāts


ZZS iesniedz prezidentam priekšlikumus Satversmes grozījumiem

SC atvērta dialogam par Satversmes grozījumiem

TP uzņemas atbildību par Satversmes grozījumu izstrādāšanu

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas