Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

TB/LNNK vadība nemainās

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Andris
A
Kādi viņi patrioti ,tas viņu patriotims parādās tikai pirms vēlēšanām ,lai tikai tiktu pie siles ,tāda pati zagļu un izsaimniekotāju partija ,ka TP,LCLPP,ZZS .20 gadus viņi bijuši saeimā un gandrīz tikpat valdībā ,bet kāda izskatas Latvija ,--kaut kas līdzīgs krievu guberņai ,Rīgā krieviskums ik uz soļa un tt. Tikai nesaki ,ka tā nebija BALSOŠANAS MAŠINA kalvīsa valdībā.Cik gan tev īsa atmiņa ,ŽĒL.Pasaki ,ko viņi ir darījuši latviešu tautas labā pa visiem 20 gadiem .Ja vienotība viņus pieņms ,tad vismaz 7 balsis būs VL,nevis vienotībai.Vienotībai nevajadzētu degradēt savu partiju ar kādreizējiem balsošanas mašinas pārpalikumiem.Anna Seile to saprata un gudri izdarīja ,ka pameta to zagļu bandu . Vienotībai jāpiesaista VL .VLpārsniegs 5%robežu ,jo pietiek ar krieviskumu ,un ticību tblnnk.
TB/LNNK atbalstītājs
T
Ļoti nožēlojams un nepatīkas TB/LNNK lēmums, skaidri zināms, ka Vienotība uz nacionāli patriotiskajiem spēkiem tai skaitā uz TB/LNNK un Visu Latvijai skatās ar gariem zobiem ar retiem PS biedru izņēmumiem. Ja reiz TB/LNNK pieņem šādu lēmumu man, kā nacionāli patriotisko spēku atbalstītājam, kurš līdz šim vēlēšanās atbalstījis TB/LNNK, liek man saprast, ka patiesībā TB/LNNK nacionāli patriotiskā nostāja ir mazāk vērta par savām privilēģijām un saviem krēsliem, zinu arī to, ka Vienotība ir vairāk vērsta uz globāli liberālo vērtību stiprināšanu, bet ne uz nacionāli patriotiskā stiprināšanu, tagad nevar saprast vai TB/LNNK ir nacionāli konservatīva vai globāli liberāla nostāja, katrā gadījumā ejot vieniem uz vēlēšanām TB/LNNK var nepārvarēt 5% barjeru, bet Vienotība tai var parādīt garu degunu un tagad Visu Latvijai arī parādīs garu degunu. Gribētos man balsot par TB/LNNK, bet pēc šādas rīcības, kas vairāk vērsta uz nacionāli patriotisko spēku graušanu man nav pieņemama, tas būs par iemeslu , lai šoreiz, ja nekas nemainīsies balsotu nevis, kā vienmēr par TB/LNNK, bet par Visu Latvijai.
pirdikt
p
šito Čekas veidoto piedeekli es ceru vairs naakošajaa saeimaa neieraudziit...
SOLO
S
Galīgi sagājuši sviestā. Krievija jau parādā nepaliks, un es negribu dzīvot uz pulvera mucas. Visa Eiropā vēršas pret amerikāņu noskanojums, un tur neviens amerikāņu kara bāzes negrib, arī jaunajās ES valstīs (Čehija, Slovākija), bet šie ir ar mieru atteikties no savas suverenitātes un ielīst jeņķiem tūplī, lai tikai celtu savu popularitāti, nožēlojami.
lāčplēš
l
Nāvi Amerikai,nāvi antikristam un tos,kuri bļaustās par amerikāņu kara bāžu izvietošanu arī tai pašā antikrista caurumā un podā iekšā.
lāčplēš
l
Tautas attieksme pret Tevzemiešīem arī nemainīsies, diemžēl jūsu vietā nāks Urbanovičs un būs jauna kārtība valstī.
...
.
kontrabandu ievest turpināsiet?????????????????
100%
1
ja Jakrins valdē, tad gan jau partija pieņems pareizos lēmumus.
klusais-2
k
Arī tu esi drusku jocīgs-par Zīli Eiroparlamenta vēlēšanās nobalsoja 8% Latvijas pilsoņi-tātad tu šos visus sauc par rebju bīdītāja atbalstītājiem.Zīli ar atplēstām rokām gaida gan ZZS,gan Vienotība-arī tos visus tu sauc par shēmotājiem un rebju speciālistiem?Tad jau Lellei taisnība-visi zagļi un bandīti.Man būtu tāds priekšlikums(kaut es neatbalstu vardarbību)-ieviest Latvijā musulmanu likumus-par sīku zādzību-nocirst pirkstu,par valsts apzagšanu-nocirst visu roku.Būtu interesanti paskatities,kurš no mūsu elites staigātu ar abām rokām pie sāniem?Ha-ha-ha!
klusais-2
k
Lasot tavus aprobežotos komentārus,nākas padomāt drūmas lietiņas.Ja esi tik stulba,tad nākamreiz atnāc uz TB/LNNK kongresu(es domāju,ka tas būs pēdējais-15.).Es ,nebūdams šīs partijas biedrs,aizgāju un pārliecinājos,ka partijā ir 1752 biedri,no kuriem,saskaņā ar partijas statūtiem,kongresā ir jāpiedalās 288,ieradušies bija 203 delegāti. No partijas izstājušies 83,miruši 11,iestājušies 116.Pēc Revīzijas komisijas pr-ja I.Kiršbauma sacītā,tad salīdzinājumā ar 2008.gadu,2009.gdā partijas biedru skaits ir pieaudzis par 22 cilvēkiem.
fiksais
f
Cilvēks nulle. Neko nav izdarījis. Neko nav paveicis. Vēl vairāk - valsti nodzīvojuši līdz kliņķim. Par valsts naudu ar drauģeļiem izklaidējies. Vienīgā funkcija bīdīt rebes. Vai kāds zin kādu, kas par viņu balsos?
klusais-2
k
Sveicināti,nacionāliste Lelle!Tad nu gan jaunumu paziņojāt!Es šo informāciju zināju jau 1991.gadā,kad sēdēju Pilsoņu kongresā ,bet par to īpaši nesatraucos.Nu un tad,ka Zīles māte ir žīdiete?Ja mēs sāksim skatīties pēc asinīm,tad ne to vien atradīsim-piemēram rakstnieces Melānijas Vanagas un Aleksandra Puškina senči ir nākuši no Āfrikas vergiem-tad ko man secināt,ka Vanaga un Puškins ir tautieši?Man tev ir jautājums-ja runājam tavās kategorijās-ar ko vieni zagļi un bandīti ir labāki par otriem zagļiem un bandītiem?
Lelle
L
"No 203 TB/LNNK kongresa delegātiem ..." Tur vairs partijas nav, ir tikai interešu grupiņa. Tikai 203 delegāti(min jābūt 200!!!), noteikti ar visiem radiem un draugiem sanāca! Pārējie jau aizmukuši uz labākiem medību laukiem...
Lelle
L
Izbeidz! Katram sava uts, bet tie ir divi nesalīdzināmi cilvji...viens ar intelektu, otrs bez jebkā...
Bugors
B
Labāk Zīļuks Briselē ne kā Štokijs – medministrs ! :) runāt māk un proga sakarīga ekonomikā viņam bija bet ko tai laikā Tave Štokijs darīja pūta NĪ burbuli tusēja pa Kalvja biroju kopā gāzēja grīdā Zin pasak vienreiz tam Jurģim LAI IEMĀCA runāt lai nešļupst :)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas