Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

TB/LNNK vēlas aizliegt medijos izplatīt Latvijai "naidīgu ideoloģiju"

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
zvirbulēns
z
Nē, nē, speciāli kremļa apmācīti apskatnieki Latvijā nedrīkst zombēt, musināt krievvalodīgos, tādas lietas netiek atļautas! Ja nebūtu latviešu tauta, tad nebūtu Latvija. Latviešu tauta ir Latvija, un to nu tomēr būtu jāsaprot.
"-"
&
Nē, nē - viņam tas nav no zombēšanas, viņam tas ir iedzimts.
zvirbuli
z
Tagad skaidrs kas ar tevi notiek, ja tik ilgi skatās to zombēšanu.
ērce
ē
Doma ir laba un atbalstāma, tikai formulējumu "naidīga ideoloģija" būtu jāmaina. ES tas "nelidos".
Senais>zvirbulēnam
S
Neraizējies, nav vērts. Ja atceries kā gāja pag. gadsimta astoņdesmito beigās, un vienalga nekas tiem nesanāca, tad tagad tā tāda šļupstēšana vien ir, ko vislabāk ignorēt. Ko var darīt, ja esam panākuši demokrātiju, un tie, kas smagi to apkaroja, tagad naski izmanto. Vistrakākais, ka dažkārt šiem taisnība un , ja kaut ko aizliegs, tad noteikti sāksies orkāns, kas paraus līdz dažu labu. Lai taču viņi raida ko vēlas, neskaties, bet mēģini saprast, ka tie tur arī daudzi ir apveltīti ar veselo saprātu, tāpēc ignorē dinozauriskos mudinājumus. Nu ko var darīt, ja Latvijas, Rīgas pilsoņi ievēlēja tādu domi. Taisnības labad atceries, ka tie arī ir pilsoņi.
Ak
A
Plusiņus var pielikt ne tikai citi strīdnieki. Es sēžu pie servera pults un mirklī to izdaru, kad vien gribu, jo es arī drīkstu piedalīties. Saprati?
zvirbulēns
z
Paskaties TV ziņas vakarā, piecas minūtes ziņas (informācija) 15 minūtes speciāli apmācīts diktors, īpašā balstembra zombē krievvalodīgo auditoriju, taisa padziļinātās apskates jautājumiem par Rīgas atbrīvošanu, ušakova centieniem uz saskaņu, kuru latviešu nacionālisti nesaprot, utt., utt., utt.. Katru dienu šīberē naidīgu ideoloģija piegrozot faktus (informāciju). Runa nav par informāciju, runa ir par ideoloģiju, kas tiek potēta.
mnja
m
mnjā, starpcitu taisnība TV5.. Neviens cits "krievvalodīgo" mēdijs tā neaizraujas ar latviskidomājošo puses izklāstu, kā jamie.. Filma par Banderu ar nemaz nebija tik vienpusīgi (kaut kādus fragmentus laikam paskatījos)..
mnja
m
Otro Ņūtona likumu zini? (vai kuru tur..) Nevajag mākslīgi radīt problēmu. Lai jau viņi tur mīcās savās sulā. Bet ar šādu cenzūru panāks tikai pretreakciju 0 naidu tajā skaitā no jaunās paaudzes, kura, starp citu, ir daudz mazāk sovjetizētāka nekā varētu šķist..
J V
J
Zinot to, ka tubiku liela daļa ir bijušie komunisti ir pilnīgi saprotama viņu vēlme atgriezties pie PSRS laiku cenzūras. Ko gan citu var gaidīt no komunistu lakstīgalas Tabūna?
TV5
T
Vispār domā par TV5 aizliegšanu ir zināms pamatojums! Neviena cienījama televīzija taču nedod pa veselai stundai ētera laika tādiem klauniem kā "VL" un Kristovskis, neaicina leģionārus skaidrot savu viedokli - šie to dara regulāri. Starp skatītājiem arī ļoti daudz latviešu (paši redzat, cik te daudz labi informēto par TV5 kaitīgumu). Tā kā jāklapē tik ciet!
elena
e
Luuk, luuk, man ar' skita savaadi - kur tik Teodora ierakstaas, tur momentaa plusinjs klaat :-D Pie tam pavisam parastiem komentaariem, kur gribedams neko nepieplusosi.
Yankee Lima
Y
Nupat pasaules tālrādē RTVi mūsu deputāts Pliners, ausīm nekustoties, visnekaunīgākā veidā apmeloja Latviju. Pēc viņa domām, ka te nepilsoņus cep uz iesmiem. Vakar RTVi rādija kritisku materiālu par Itālijas vadītāju Berluskoni. RTVi kadros Berluskoni bija kopā ar mūsu ārlietu ministru Riekstiņu. Intersanti kādas viņiem šeftes?
Grizli
G
Pareizi!Nedariisim neko!Lai tie sunji turpina riet un kuudiit,savus sugasbraaljus,veel nekrietnaak,nekaa to dara Krievijas televiizija!
Senais
S
Ja ir pateikts A , tad vajadzētu vismaz B arī, ja ne līdz Z. Tātad - Kas ir Latvijai kaitīga informācija? Vai rūgtā patiesība, vai saldie meli? Vai tik jebkāda cenzūra nekaitēs Latvijai vairāk, nekā brīva informācija, kas pieejama katra vērtējumam, tā stimulējot šī katra izglītošanu, kas protams grūtāk nekā aizliegt, bet vai nu kārtigi īsteni latvieši baidās no grūtībām?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas