Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Tele2: emocijām jānorimst

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
HIMYM
H
Jau viss ir norimies, tagad tikai atliek izvērtēt - pie kā iet. Es laikam ar TELE2
TrueBlood
T
Apsveicu TELE2. Jo vairāk tuata cepas, jo labāk TELE2 PRščikiem. Uz priekšu, runājiet tālāk par izraktu bedri
Re
R
Kāda diskusijas turpināšana? Uz kā rēķina?
Re
R
Lai vispirms apmaksā rēķinus!
lux
l
_reinis_ ļoti nevainīgs humors! Tik pat nevainīgs, kā pamest kādam zem kājām banāna mizu un pēc tam aiz stūra blenzt, kā cilvēks nokrīt. ļoti augsta līmeņa humors,vai ne. Visskumjākais, ka tie, kuriem šada veida humors šķiet ļoti augsta pilotāža, sevi uzskata par īpaši "cool". kaut gan ir gluži otrādi. Trūkst smadzeņu smalkam humoram, tad paliek banānu mizas variants. Vai aizmirsi par to, ka tur atradās ugunsdzēsēji, kuriem varēja nākties glābt reālu situāciju. Daži pat vēl atļaujas apņirgt cilvēkus, kuri veica savu darbu. Nožēlojami.
lol
l
TELE2 atrada vienu dieva dotu aculiecinieku,un uz tādu lētticīgu un uzpērkamu letiņu rēķina uztaisīja stulbu reklāmas kampaņu!Spoģis šodien teica,ka visi par to tik todien runājuši!Muļķības!Kam tas diži interesēja pa lielam,noklausījās ziņas un viss!Pēc tam gan lielākā daļa cilvēku jutās pazemoti,par jefiniem pataisīti pasaulei,nu ko,domāju,ka Spoģis noteikti līkso arī,ja kāds vinam iejauc rosolu matos!Nenormāli pozitīvi!:)
zc
z
bernudarzs
@
@
FAILED COUNTRY. Pietika ar vienu izraktu bedri, lai tajā sakristu visi, kam tugriki mājās. Lasu un rēcu. :D
AD
A
Dažreiz ar reklāmām gadās arī tā, kā šoreiz - tās dod PRETĒJO efektu. Izskatās, ka ar savu "meteorītu" Tele 2 būs panākusi, ja ne vairāk, tad klientu un, kas vēl svarīgāk - potenciālo klientu, piesardzīgu un aizdomīgu nostāju pret sevi.
Dita
D
Vakar Tv Spoģis tik nožēlojami taisnojās,izklausījās pēc žagošanās.Nu ja jau esat stulbi jokojuši,tad vismaz ar godu vajadzētu to atzīt.Bet viņš vēl staipās,sola vēl brīnumus pēc 2 mēnešiem un pie tam dumji smaida.Tam puišelim liels atbalsts bija Stendzenieks,savādāk tik droši nebūtu sprēgājis.Ja jau tele2 iebrauca auzās,tad netaisnojaties,bet ar godu atzīstiet savu kļūdu.Pietiks,jo tele2,jau pazīst pasaulē.Ko vēl jūs gribat?
nuuu .....
n
un vēl tas arī : "Viktors Avotins, NRA (..) Treškārt, Tele2 instalācija esot “ņirgāšanās par sabiedrību”. Kādā ziņā? Kas tiek izņirgts? Ja tādas lietas kā ļaužu lētticība.............. – par šīm lietām šad tad der pašiem pasmieties, un no šīs puses es arī to uztveru kā joku, kas mani aicina nebūt loham." Humora gan tur nebija, HUMORS BŪTU TAD, ja safilmetu, ka pa tumsu "zaļi cilvēciņi" sprūk uz visām pusēm - tad būtu i lētticība, i humors, bet te bija NEKAS JAU SEVIŠĶS un PAVISAM REĀLS varēja būt - pat ZINĀTNIEKI PA GABALU NETAICA, ka nav - meteorīti pa brīžam krīt, meteorīti pa brīžam i kāda mājā iekrīt, i nosit kādu - TUR NAV NEKĀDA HUMORA.
nuuu .....
n
gan tas reklāmmeistars tāds pelēks bez gala ar savu papagailisko "abet pēc 2 mēnešiem visi būs sajūsmā" izklausījās - ka tik nav stendzenieks tomēr piesviedis ideju, bet stendz., savukārt, galīgi nevietā ar to Odesā palaisto "pārtrūkušo meridiānu" salīdzināja - Odesas joks bija joks, šitais bija "cauri iznešana" bez jel kāda joka - mācības dienestiem, ja nu vienīgi - tas gan. Bet mūrniece gan velti tā sašūmējās - tur stendzeniekam taisnība - šitais bija 1-2% no tā, kā mūrnieces un mūrnieki VISUS NABAGUS NES CAURI REGULĀRI un bez apstāšanās.
pik
p
Jāpiebilst. biju par Spoģi labākās domās. Tas viss ir skaisti - akcijas, uzmanības pievēršana, tēla veidošana, atpazīstamības kāpums. Bet domāju, ka daudziem būs, tā kā man: līdz šim: Tele - kas tas tāds?; tagad: Tele - , ā, tie ir TIE, jāturas pa gabalu...
burvis
b
Rīt tev uz galvas uzkrītīs pusķieģelis, tomēr neuztraucies - tas būs nevis īsts pusķieģelis, bet tikai pusķieģelim ļoti līdzīgs priekšmets, kas faktiski pildīts ar veca biezpiena un olu maisījumu; tādejādi tava vēlme "lai visi dara kā tele 2" tiks pilnībā piepildīta, vienlaikus ar šādu teicamu joku teles stilā uzlabojot omu visai tautai.
tenka2
t
kliist baumas ka 13. janvaara grautini bija meteora akcijas saakums. tikai beigaas taa satricinaaja prezidentu un premjeru, ka nobijaas ne pa jokam. bet nu taas ir tikai baumas, varat ticeet varat nee.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas